Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנק יממן לך כמעט כל משכנתה שתשלם, כל עוד תשלם. ברגע שתפסיק לשלם הוא יממש את הנכס והמפסיד היחיד הוא אתה, תבין מבחינתם הסיכון כמעט לא קיים, יש להם נכס למימוש מהיר, יש להם מרווחי ריביות קבועים מהמדד במשכנתאות משתנות והרבה מאוד פריארים ששוכרים את הדירה מאוד ביוקר מהבנק.

המטרה שלך כלקוח היא לשלם מינימום ריבית בסה"כ. להקטין את ההחזר ולפרוס אותו על 25-30 שנה זה יקר, כמה יקר? מאות-אלפי-שקלים-ובמשכנתאות-מסויימות-מיליונים-יקר.

.

אז מה אתה בעצם ממליץ, לא לקנות בית עד שלא יהיה לי מליון שקל במזומן או שעדיף לקחת את ההלוואה משולי נרקיס ולא מהבנק? :wink:

בנק זה אולי לא הכי טוב בעולם אבל זה הרע במיעוטו (בערך כמו דמוקרטיה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אז מה אתה בעצם ממליץ, לא לקנות בית עד שלא יהיה לי מליון שקל במזומן או שעדיף לקחת את ההלוואה משולי נרקיס ולא מהבנק? :wink:

בנק זה אולי לא הכי טוב בעולם אבל זה הרע במיעוטו (בערך כמו דמוקרטיה).

לא אמרתי לא לקנות דירה עד שיש לך מיליון שקל, אבל אם אין לך 400 א"ש (לפחות* אז כן, אל תקנה דירה במיליון שקל זה מה שאני אומר.

כמו כן, אם אין לך יכולת החזר מתאימה גם כן לא הייתי ממליץ לקחת משכנתה לא ל25, ובטח לא ל30 שנה..

אגב בנקים זה לא רע בכלל, ומשכנתה עוד יותר לא רע, אפילו מדובר באחלה הלוואה..

פורסם

דורקי

לנו יש את ניטץ'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...