Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במשך תקופה ארוכה שמתי לב לנזילת מיים מתחת לרכב,

לאחר בדיקה במוסך לא נתגלתה נזילה והחליפו לי פקק של הרדיאטור.

הבעיה המשיכה ואז בדקו את הטרמוסטט והחליפו לי גם אותו.

כמובן שהבעייה המשיכה...

ועכשיו האבחנה לאחר בדיקה מעמיקה יותר שצריך לעשות ראש מנוע היות שבועות אויר נכנסות למערכת הקרור מה שגורם ליציאה של מיים החוצה מהרדיאטור , מיכל העיבוי מתמלא ואז מיים יוצאים מצינור העודפים , מה שהיה נראה לי כנזילה.

המוסכניק גם הראה לי שבזמן שמניעים עם פקק רדיאטור פתוח המיים קופצים החוצה וזה לדבריו סימן מובהק של כשל בראש מנוע ושלחץ אויר נכנס למערכת הקרור.

יש לציין שלמעט בעיה זו הרכב נוסע מצויין , מניע ונוסע ואני לא ממש מרגיש ירידה בביצועים ביחס לשנים קודמות.

מה דעתכם?

האם לאור העובדות יש אופציה אחרת או שהלך ראש מנוע בוודאות?

האם יש אופציות טיפול כמו ניקוי מערכת קרור או מנוע (ע"י "פלאשינג" אני חושב) שיכולים לפתור בעיה כזו?

במידה וחייבים לתקן ראש, היות ומנוע מפרוק עולה 3000 ש"ח וגם תיקון ראש מנוע אותו מחיר בערך , האם לא עדיף להחליף מנוע?

מדובר בדיהטסו גרנד מוב 1500 1997 , 184K ק"מ.

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

פורסם

נראה לי שכחת להוסיף מחיר עבודה להחלפת מנוע או שמדובר במנוע ללא רשיונות (כנראה כנוב).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יתכן והרדיאטור סתום והסירקולציה אינה תקינה. האם הרכב התחמם ?

צריך לבדוק במכון לרדיאטורים ע"י בדיקת לחץ,האם יש מעבר של גזים מ/אל מערכת הקירור ואם כן,יש לשפץ ראש מנוע.

אחרת,יש לטפל בתקלה (לא כל נזילה דינה שיפוץ ראש מנוע ונראה כי אבחון המוסך מהיר ונחרץ מידי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...