Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רכב מאזדה 3 2004 עם 72000 קם באמת במצב מצויין,פרטי ,

האם ריאלי לבקש עליה מחיר מחירון או שהשוק כל כך גרוע שצריך לחתוך

במחיר בכמה אלפים .

השוק מוצף במאזדה אך נתוני הרכב שלי טובים.

האם לשקול לבצע טרי יד אין במגרש או ליסינג?

פורסם

איזה מנוע וגירסת איבזור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ריאלי לבקש מחיר מחירון, אבל צריך גם להיות ריאלי כדי להבין שאם אתה רוצה למכור מהר תצטרך להתגמש.

מאזדה 3 הייתה פעם סחורה חמה בשוק ורכבים פרטיים עם קילומטראז' סביר נמכרו מהר במחירים שנעים סביב המחירון (פלוס מינוס). היום המצב השתנה, אנשים מחפשים רכבים אחרים וערים לאלטרנטיבות הזולות יותר. אם יש לך זמן וסבלנות תוכל להתחיל את ההתמקחות במחיר מחירון ובסופו של דבר יבוא הקונה שלא יידע את מצב השוק ויסכים לשלם לך מחיר מחירון. אם אין לך זמן או סבלנות, זאת כבר בעיה אחרת לגמרי.

לגבי טרייד אין - שיקול שלך. זאת הדרך הנוחה ביותר להחליף רכב. אתה מוסר את מפתחות הרכב שלך וחמש דקות אחר כך יוצא עם הרכב החדש שלך. אין הלוואות גישור, אין תקופה בלי אוטו, אין תקופה עם שני רכבים מתחת לבית. מצד שני, התענוג הזה עולה כסף. בדרך כלל בטרייד-אין לא תקבל על הרכב שלך מחיר מחירון, גם אם הוא שמור מאוד. לרכב כמו מאזדה לרוב מדובר על 30 אחוזים מתחת למחיר המחירון, פלוס פינוס כמה אלפים לפה או לשם. את הסכום הזה אפשר לסובב בכל מיני דרכים, אבל זה הסכום שיושב על השולחן בתמורה לתענוג הטרייד אין.

שווה או לא? לשיקולך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא כן חושב שתצליח לקבל סכום שקרוב למחירון, למרות התנודות והשינויים בשוק המשומשות והאפשרות למצוא רכבים חדשים הרבה יותר משלך באותו תקציב יש אנשים שלא מוכנים לוותר על המותג (מאזדה, טויוטה) ושומרים לו אמונים ויהיו מוכנים לשלם לא מעט בשביל רכב ממותג בעל מוניטין טוב ועם נתונים טובים.

אני מתאר לעצמי שהרכב שלך הוא מדגם קומפורט שמגיע עם אבזור טוב לשנתונים האלה ונראה לא רע בכלל, שטוף אותו היטב שיהיה בולט שמדובר ברכב שמור ובמצב טוב ופרסם בלוחות המקוונים עם תמונות מחמיאות ובנוסף תתלה שלטים על הרכב, כן אולי אתה חושב שזמנה של השיטה הזאת עבר היא עדיין עובדת, המון אנשים יודעים ש-"דוד של" ו-"סבא של" מחפש אוטו כזה וכזה ואולי שכן או חבר מהעבודה בדיוק רוצים להחליף את האוטו ויודעים שהרכב שלך במצב טוב ואתה שומר עליו ויהיו מוכנים לשלם בהתאם.

אני אישית הייתי בשוק רציני שהצלחתי למכור רכב בן 13 עם מכה דיי מכוערת בדלת האחורית, צמיגים קדמיים שממש היו צריכים החלפה אבל חוץ מזה נתונים מעולים ומבריק ונוצץ אחרי שטיפה ב-500 שקלים מתחת למחירון (וגם זה רק כי הייתי בהלם) וכל זה בדיוק 4 שעות אחרי שתליתי את המודעה על החלון.

שבת שלום.

פורסם

בכל מקרה, מצאת שיטה יפה לפרסם כאן את הרכב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שוק היד שנייה לחוץ גם בגלל שלאנשים אין סבלנות לחכות לקונה, מעדיפים למכור הרבה מתחת למחירון העיקר לקנות חדש :?

אם אתה לא לחוץ תפרסם מחירון ואם יבוא משהו רציני תרד אלף, גג אלפיים.

אם אתה לחוץ לא תהיה לך ברירה אלא "לחתוך בבשר", לפחות אל תראה שאתה לחוץ בזמן מכירה ואל תתמקח על מחיר בטלפון.

שיהיה לך בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...