Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב טראנו בנזין 1996 . המדחס של המזגן משמיעה נקישה של כניסה לעבודה. אך אינו מקרר

האים יש מצב שמדחס לא מאבד גז משמיע נקישה וניראה שניכנס לעבודה אך אינו מקרר

תודה לכל המתענינים מראש

פורסם

אני חושב שההמלצה הכי טובה תהיה המלצה על מוסך מיזוג אוויר באיזור מגורייך (היכן זה ?) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אוקיי יש מצב

ומה ההסבר למצב כזה . מדחס לא יכנס לפעולה ללא גז ואם יש גז ומדחס ניכנס לפעולה

חוסר מסוים בקרר יכול לגרום למדחס להיכנס חפעולה אבל לא ליצור קירור מורגש. תקלה בחיישן הלחץ של המדחס יכולה לגרום לו להיכנס לפעולה למרות שאין קרר בכלל. וגם תקלה בשסתום ההתפשטות יכולה לגרום לבעיה כזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסדר תודה

אם יש חוסר מסויים בגז. אני מניח שבזמן קצר של עבודה .הגז יעלם והמדחס לא יכנס לעבודה . אז אדע כי יש דליפה

• ספונסר פורום
פורסם
כן מוסך למצוא זה יחסית פשוט . יותר קשה לנסות לפתור לבד כמו שאני אוהב

אתה תתפלא לגלות כמה אנשים נופלים בפח כל יום על בעלי מקצוע גרועים ובנוסף כמה אנשים עושים לעצמם יותר נזק מתועלת כאשר מנסים לסדר תקלה שהיא פשוט "גדולה עליהם".

פורסם

עזרא אתה כמעט צודק

במקרה שלי

כמעט נדיר שרכב שלי נכנס למוסך . רק כשאני הרמתי ידיים .בדרך כלל מחוסר בציוד מקום ליפט

פורסם

שלום

היום לא נישמעה נקישה. מדחס לא ניכנס לפעולה .משמע אין גז

היתרוקן

מבקש המלצה לטכנאי מזגנים שעוד במחיר סביר

תודה

פורסם

איחרת את המועד לטיפול במזגן במחיר סביר. הימים החמים כבר כאן והמזגניסטים מפוצצים בעבודה.

בכל מקרה, באיזה אזור בארץ מדובר?

פורסם

יצחק וויס בפתח-תקווה. בחור טוב, הוגן, מקצועי ובכלל בן אדם נחמד.

אופציה טובה נוספת היא מוסך אפ"ק שבתל-אביב. זה מוסך שאחת מההתמחויות שלו היא רכבי שטח והם מטפלים גם במזגנים.

בשני המוסכים תמצא בעלי מקצוע טובים וסבלניים, שסביר להניח שיסכימו לשתף אותך בתהליך האבחון של התקלה (ועושה רושם שזה חשוב לך).

• תוכן חדש...