Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת העובדות שמפריעות לי ביותר בארץ היא היכולת המפוארת של כל ממשלות ישראל לדורותיהן לחוקק חוקים שדורסים ברגל גסה כל בסיס של זכויות אזרח, יש מאות דוגמאות והנה צצה לה האחרונה שבהן.

ועדת השרים לחקיקה אישרה היום את הצעת משרד הבריאות לתיקון חוק הגבלת הפרסומת והשיווק למוצרי טבק. בהוראות החוק החדשות יש הגבלות נוספות לחברות הסיגריות ומוצרי הטבק שכוללות בין השאר איסור מכירת טבק בטעם פירות לנרגילה

למרות שאני לא חובב נרגילות, לדעתי מדובר בלא פחות משערוריה.

מי שמכם לקבוע לי מה לקנות ומה לא לקנות?

הרי לא מדובר בסם שנכלל בפקודות הסמים!

ברור שלא, אז על סמך מה איזה פקידון עלוב החליט להפסיק יבוא של מוצר כ"כ טריוויאלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יודע מאיפה להתחיל.

כמה שהסיגריות מזיקות לבריאות אם חברות הסיגריות נותנים חסויות ובכך ממנים אירועים SO BE IT. לא שמעתי מעולם שהיה למישהו בעיה לקחת את הכספים מיהלומי הדם של שלל האוליגרכים. אירועים נהדרים כמו טעם העיר, מסיבות למיניהם, יום הסטודנט ועוד הרבה בחסות הסיגריות ויש כבר אזהרה גדולה וברורה אז איפה הבעיה ?

אולי באמת שמחלקים סיגריות חינם, אני אישית נהנה מהיחצ"נים שנותנים לי קופסא חדשה של ווינסטון/מלבורו גולד/לאקי סטרייק/פאל מאל תמורת הקופסא הישנה שלי ובה 2 סיגריות אבל - אולי יש פה משהו פסול, עידוד עישון וכיוצ"ב.. אני מפסיד פה אבל אני יכול (איך שהוא) להבין את הפסיקה הזאת בלבד.

משהו יותר חשוב שכתוב בכתבה - רוצים לשים על הקופסא את התמונות המזעזעות של נזקי העישון. אני נסעתי לטורקיה לפני שנה וכאב לי הלב לעשן. הייתי מקלף את הציורים שעל הקופסא תמיד. עובר מת, ריאות שחורות, שיניים נופלות ושחורות לגמרי, סרטן ושלל מחלות חס וחלילה לא עלינו. תקשיבו, זה מזעזע וזה לא בסדר שאנשים צריכים להיתקל בזה כל הזמן. זה עושה רע מאוד על הלב, אולי אני קצת רגיש אבל אני מאמין שהרבה אנשים יחשבו כמוני ברגע שיראו איזה תמונות מבחילות שמים על הקופסאות. זאת לא הדרך, לגרום לנו לא לעשן בצורה של זעזוע מבחיל זאת לא הגישה - לפחות לא במדינה "הנאורה" הזאת.

לגבי הטבק ? זה מרגיש לי כמו דיקטטורה וזה מאוד מרגיז. לא מעשן נרגילה אבל מה הולך להיות עם שלל הבתי קפה שמציעים נרגילות ומהרבה עסקים שעוסקים בתחום ? לא יודע מה להגיד אבל זה קצת דפוק שמוציאים משהו, שהוא לא אסור בחוק, מהחוק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לכל מעשני הנרגילה נכנס עכשיו טרנד חדש במקום טבק לנרגילה - אבני עישון. זה זול יותר משמעותית בגלל שהמס הגבוה על הטבק לא מוטל עליו, מחזיק יותר זמן, ניתן לשימוש חוזר ולא מחניק בקיצור מאוד מומלץ במיוחד עכשיו עם החוק החדש של איסור מכירת טבק בטעם פירות...

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

לשם שינוי פעולה חיובית של הממשלה - עישון נרגילה כנראה מסוכן יותר מעישון סיגריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי יותר מסוכן אבל נרגילה מעשנים פעם בשבוע,גם זה לא תמיד.

מי שמעשן סיגריות מעשן כמה פעמים ביום,אני עם הסיגריות הפסקתי לפני שנה וטוב שקיבלתי שכל לעשות את זה כמה שיותר מוקדם.

פורסם

מגוחך. נגמרו הצרות שלנו ומביאים למשטרה עוד שטות חדשה להתעסק איתה.

מה המטרה של החוק הזה? הרי לא אוסרים על עישון נרגילה, ולא אוסרים על מכירת טבק ללא טעם. איך זה בדיוק יגרום לאנשים לעשן פחות?

ואני אגיד יותר מזה, עם החוק הזה הממשלה דווקא רק עשתה טובה למעשנים. כי המוכרים בכפרים הערביים, יפו ,רהט ימשיכו למכור אותם כרגיל, וכולנו יודעים שהמשטרה ממש לא תיכנס לשם, במיוחד לא בשביל שטות כזאת. וככה נוצר שוק אפור חדש שיותר זול למוכרים, ולקונים ומביא-0 שקל בתור מס למדינה.

אבל היי,מישהו צריך לעשות קצת יחסי ציבור לפני הבחירות ,לא?

פורסם

אתם בכלל לא מבינים את מהות העניין, זה בכלל לא קשור אם מי שמעשן נרגילה ימצא קומבינה בצורת מאעסל בטטה וגזר או ע"י נסיעה לכפרים ערבים.

המהות היא שהממשלה מעבירה חוק שאין לו שום בסיס חוקתי או הגיוני, פשוט דוחפת את האף שלה למקום שכלל לא שייך אליה ושאין לה כל זכות להיות שם.

בדיוק כמו שבזמנו אסרו על יבוא I-PAD .

כמאמר המשורר, If You Tolerate This Your Children Will be Next, רק הבעיה בישראל היא שאנחנו TOLARATE בשקט מהקמת המדינה וכבר מזמן הקרבנו את טובי בניינו.

פורסם

למרות שאני בעד החוק, אני גם נגדו.

אני לא חובב עישון, אבל לדעתי אין למדינה זכות להחליט בשבילנו מה לעשן, איך וכמה.

אין לחוק הזה שום בסיס, פשוט "כי ככה".

גם שחיה בים זה מסוכן, אפשר לטבוע, או להאכל ע"י כריש, יאללה, שיעשו את הים ללא חוקי.

פורסם

החתימה של הבחור מעלי אומרת מה יהיה בפועל, כמו בהגבלת מהירות ל 90 קמ"ש ואיסור יבוא חלפים לרכב.

ברוב המקרים כח השוק גדול יותר מגחמות וקשרי הון שלטון. חוקי או לא חוקי זה כבר דיון אחר..

מעניין באמת לדעת אם בעלי אינטרס (יבואנים או צרכנים) של הטבק יגישו בג"צ ויבקשו מהמדינה לנמק את ההחלטה כי לדעתי חוץ מלגמגם שטויות ולהאיר את השמש הם לא ישכנעו את השופט והוא יבטל זאת.

אחרת אפשר להכריז על אלכוהול, סיגריות, שומן, סקס וכמעט כל דבר כלא חוקי

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בשר בקר, אתה יודע כמה אנשים מתים מידי שנה מכולסטרול?

(האמת היא שככל הנראה אפס אבל לא נכנס עכשיו לתאוריות קונספירציה).

מייד לאסור שיווק, מכירה ולעיסה של בשר בקר.

לבלוע בינתיים מותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? לעיסה שורפת קלוריות כמו פעילות גופנית. בריא. אם כבר שילעסו וירקו את זה.

עקרונית אני שונא נרגילות ונגד עישון באופן כללי, אבל לאנשים צריכה להיות בחירה. מבחינתי שיעלו על זה את המס או משהו, הרי זה באמת פוגע בבריאות ומי שחוטף סרטן מזה עולה כסף למדינה, אבל לאסור לגמרי יבוא ומכירה זה כבר לרדת לאנשים לחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בשר בקר, אתה יודע כמה אנשים מתים מידי שנה מכולסטרול?

התשובה היא שהרבה אנשים מתים ממחלות הנובעות משומני הדם. בכל זאת יש כמה הבדלים:

1. תזונה היא דבר חיוני, בלעדיו אין קיום. לא כך עישון. בהחלט יש פעילות לצמצום צריכת מזונות מזיקים.

2. חלק נכבד מהכולסטרול בגוף הוא מתוצרת בית - כלומר נוצר בכבד. רק מיעוטו מגיע מהמזון. התרופות היעילות להפחתת כולסטרול הן אלה המונעות את יצורו בכבד, תרופות המונעות ספיגתו במעי מפחיתות את הכולסטרול במידה מועטה בלבד.

3. מי שאוכל מזול לא בריא מזיק לעצמו. מי שמעשן מזיק לעצמו, אבל גם לסביבתו. האם ידעתם שילדים שזוחלים על שטיח בבית של מעשנים סופגים תוצרי עישון בכמויות גדולות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...