Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SIGNET - היכן קונים בזול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מתעניין בסט סיגנט 127 חלקים , בחיפוש בחנויות + ברחבי האינטרנט מצאתי את אותן ההצעות (בסביבות 1290 + מע"מ)

מישהו מכיר ויודע איפה אפשר למצוא את הסט הנ"ל במחיר טוב יותר ? אפשרות לרכוש אצל היבואן ישירות ?

(וכן הייתי גם בחנות ליד צריפין למי שיפנה אותי לשם)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה הסט הזה? 127 חלקים אני מניח שיש ביותר מסט אחד, תן דגם ספציפי.

אני מציע לך להתחיל להרים טלפון לחנויות בטווח שאתה מוכן להגיע אליו בשביל הסט הזה, לא בטוח שהרבה אנשים קנו בזמן האחרון את הסט הזה וידעו לתת לך מחיר אמיתי בשטח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני כבר לא מוכן להכניס כלים של סיגנט אליי למפעל.

מפתח ראצ'ט גדול שלהם הלך אחרי פחות מחצי שנה. כשנמסר לתיקון הם סירבו להפעיל את האחריות שלהם על הכלי וסירבו לתקן (הם טוענים לאחריות לכל החיים). לי זה מספיק כדי לשלם יותר עבור כלי ללא אחריות ולא לקנות ציוד שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני קניתי בעבר סט שלהם ברחוב יצחק שדה בתל אביב (לא זוכר את שם החנות....לא רחוק מהפרסי).

לי גם היה נסיון עם הפעלת אחריות על 2 בוקסות שנטחנו, הגעתי לחנות, בלי שאלות החליפו לי במקום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מכיר שתי שיטות לטחון בוקסה:

1. בוקסה גדולה מדי (כמו בשימוש בבוקסה אינצ'ית על אום מילימטרי ולהיפך).

2. שימוש בבוקסה רגילה עם מפתח אימפקט.

שתיהן לא אמורות להיות מכוסות באחריות למיטב ידיעתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מכיר שתי שיטות לטחון בוקסה:

1. בוקסה גדולה מדי (כמו בשימוש בבוקסה אינצ'ית על אום מילימטרי ולהיפך).

2. שימוש בבוקסה רגילה עם מפתח אימפקט.

שתיהן לא אמורות להיות מכוסות באחריות למיטב ידיעתי.

קבל עוד סיבה:

פגם בייצור.

בכל אופן, הם לא שאלו שום שאלה, מיד לקחו את הבוקסות הפגומות ונתנו חדשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צודק. אבל בניגוד לשתי הסיבות הראשונות, זה לא קרה לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש חנות באשקלון הנקראת "עידן 88"- אספקה טכנית.

שם ,כלפני שנתיים ,קנו לי כמתנה סט בוקסות 70 יחידות שמופיע בעמוד 111 למטה (לפי ספירת המחשב ע"מ 114)

בכ-600 ש"ח.

שווה לך לבדוק שם.

פורסם

אני רציתי לקנות במחיר דומה בחנות עידן 88 באשקלון.

הבחור שם שכנע אותי לקנות סט דומה מאוד של קסקו שעלה 800+מע"מ.

זה היה לפני כשנה וחצי.

לדעתי שווה בדיקה. אני מאוד מרוצה מהסט של קסקו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הייתי בבדיקה דומה בדיוק לפני שבועיים,

בטכנו צינור שביצחק שדה לא היו מוכנים לרדת שקל מתחת ל1300 (ולטענתם זה מחיר מבצע) לא עזרו כל השיכנועים.

בסוף רכשתי כמו קודמי את הסט 70 חלקים שבעמוד 114, מחיר בסביבות ה500 לא כולל מעמ, ועוד סט גדול של מפתחות רינג/פתוח.

סה"כ השירות היה מצויין, ועוד הם פינקו אותי בכמה מתנות על חשבון הבית, (כמה מתאמי בוקסות, "מטר" של 7 מטר, וכפפות עבודה בשקלים בודדים, ממש בודדים)

ואני ממש לא בא לפרסם אף אחד, את ההמלצות קיבלתי מחיפוש פה בפורום.

פורסם
בטח יוסי שכנע אותך.

לא. הבחור הדתי (שברח לי שמו:oops:)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...