Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים שיפרתי את הרכב APR STAGE 1,אני ממש נהנה מהשיפור והכל סבבה...(מדובר ב GTI 2012)

עכשיו התחלתי לשים לב כשאני לוחץ פול גז הגלגלים מפרפרים הרבה ואני לא מרגיש במהירות,כאילו יש איזשהו אי התאמה

בין הגלגלים לכוח,(אגב מערכת ASR פועלת בזמן שאני לוחץ אני לא מבטל אותה),שמתי לב גם כשאני לוחץ פול גז האוטו מחליק

ולא נוסע ישר כמו שצריך,אני מתכוון במחליק שהוא זז קצת ימינה שמאלה עד שהוא מתיישר וזה קורה בערך מאפס עד תשעים

או מאה,( זה לא קורה בכל הכבישים..)גם בסיבובים ממש חדים האוטו לא נדבק לכביש ,מרגישים קצת אי יציבות....

עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו שאפשר לעשות עם הגלגלים,שיפורים משהו,או שזה רק צמיגים?

אני מתנצל על החפירה,מקווה שאיכשהו הבנתם אותי!!!

תודה מראש...

פורסם

אתה חושב שזה צמיגים?

אבל למה זה לא יציב האוטו חדש מהחברה ואני שומר עליו...

איזה צמיגים אתה ממליץ?

פורסם

צמיגים בעלי אחיזה טובה לא חסר בשוק הצמיגים אני יש לי נסיון עם הטויו ואני ממליץ לך על הr1r ויש לי נסיון עם הרבה סוגי צמיגים

פורסם

ככה זה, מכונית עם הרבה כוח בסל"ד נמוך וכבישים לא מתוחזקים.

א. בכבישים כאלה תבטל את ה-ASR/ESP ותשחק אתה עם הגז. אם תקשיב טוב לפורק תשמע אותו חצי מהזמן פורק בהילוכים נמוכים בגלל שהוא כל הזמן מנתק

ב. כפי שאמרו לך, צמיגים. אני אישית עם T1R, אבל לא חושב שגם עם R888 זה יספיק כי זה פשוט נובע מכבישים לא איכותיים ולא ישרים (גליים)

פורסם

אני עם פולו GTI סובל מבעיה דומה. זה לא היה ככה בהתחלה וזה מחמיר עם הזמן.

הצמיגים שקיבלתי מצ'מפיון הם לא צמיגים רעים. שלחתי תמונות שלהם למישהו שמבין והוא אמר שהצמיגים לא נראים לו במצב רע.

אני גם נוהג לנסוע רק עם ה ASR דלוק כדי שהצמיגים לא ישחקו אבל זה לא עוזר.

ממש תעלומה

פורסם
שלום לכולם,

לפני כמה חודשים שיפרתי את הרכב APR STAGE 1,אני ממש נהנה מהשיפור והכל סבבה...(מדובר ב GTI 2012)

עכשיו התחלתי לשים לב כשאני לוחץ פול גז הגלגלים מפרפרים הרבה ואני לא מרגיש במהירות,כאילו יש איזשהו אי התאמה

בין הגלגלים לכוח,(אגב מערכת ASR פועלת בזמן שאני לוחץ אני לא מבטל אותה),שמתי לב גם כשאני לוחץ פול גז האוטו מחליק

ולא נוסע ישר כמו שצריך,אני מתכוון במחליק שהוא זז קצת ימינה שמאלה עד שהוא מתיישר וזה קורה בערך מאפס עד תשעים

או מאה,( זה לא קורה בכל הכבישים..)גם בסיבובים ממש חדים האוטו לא נדבק לכביש ,מרגישים קצת אי יציבות....

עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו שאפשר לעשות עם הגלגלים,שיפורים משהו,או שזה רק צמיגים?

אני מתנצל על החפירה,מקווה שאיכשהו הבנתם אותי!!!

תודה מראש...

הרכב שלך עומד עכשיו על 250 + כ"ס והוא בעל הנעה קדמית.

מן הסתם שיתקשה להוריד את הכח לכביש. APR נותן הרבה כח כבר בסל"ד נמוך ובפול גז הרכב מתקשה לאחוז.

החלפת צמיגים אכן יכולה לעזור.

בפניות הדוקות ממליץ לך לשמור על גז יציב בהילוך נמוך. מן הסתם עם מנוע טורבו כזה כל נגיעה בגז יכולה להביא לאיבוד אחיזה והחלקה בפניה.

פורסם

תשים צמיגים יותר אוחזים וזה הכל.

R1R יפתור לך את הבעיה, אלא אם כן אתה נוסע על כביש ממש חלק.

הצעד הבא הוא מתלים, אבל אני מניח שאתה לא תיגע בהם ברכב שלך.

ה-GTI שלי יותר חזקה משלך וכשה-R1R היו חדשים היא בקושי פירפרה בהילוך ראשון על כביש איכותי אחרי שדרוג מתלים וצמיגים.

בכבישים חלקים כשיש לחות על הבוקר האוטו גם ידליק בקרת משיכה בהילוך רביעי, אין מה לעשות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב עוד מעט לעבור ל STAGE 2,לשים CARBONE INTAKE & DOWNPIPE !!!

מה אתם אומרים זה יחמיר את המצב???

תודה,אתם ממש עוזרים לי....

פורסם

ככל שתוסיף כוח לאוטו שלך, כך הוא יהיה פחות נהיג. מה לעשות - מכונית הנעה עם המון כוח היא בעלת מגבלות מובנות שמקשות על ניצול כל הכוח במהירות נמוכה. אולי אתה צריך גם לשנות סגנון נהיגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שילוב של צמיגים מקוריים + המון מומנט + הנעה קדמית. מה שאתה חווה הוא בלתי נמנע, רק החלפה לצמיגים יותר אוחזים תשפר קצת ואתה צריך ללמוד להכיר את האוטו ואת התגובה שלו למצערת. בגלל הטורבו אין תגובה לינארית ומיידית, צריך ללמוד אותו קצת ואז אתה יכול לשלוט בהחלקה הזו בצורה טובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שכבר כתבו לך קודמיי, רק צמיגים יתנו לך יותר אחיזה ביציאה מהמקום עם דוושה דבוקה לרצפה.

חוויתי את אותה הבעיה עם הקופרה שהיתה לי, שהיתה בהגדרה STAGE 2 רק עם תוכנה שונה ואגרסיבית, הפיתרון הקל הוא פשוט ללמוד ללחוץ על הגז ביתר עדינות, במיוחד ביציאה מסיבובים, כשאתה בהילוך נמוך ומדביק דוושה הרכב מעביר משקל אחורה מה שהופך את החלק הקדמי ל-"קל" יותר וכך הוא פחות אוחז.

נסה צמיגים כמו טויו R1R ושליטה מתונה על דוושת הגז ויהיה בסדר.

פורסם

אני עם רכב כמו שלך סטייג' 2 כולל דאון פייפ קרבוניו וTOP (צנרת של הטורבו) סבלתי מאותה בעיה.

אני יכול לתת לך פתרון שישאיר אותך עם פה פתוח לאורך ימים ארוכים אבל הוא תענוג לא זול, תתקשר לפיטסטופ ותזמין לך R888 צמיגים של טויו ותקבל בום שלא חלמת, אם אתה מאיזור הצפון דבר איתי תבוא תבין תהבדלים.

זה לא זול אבל בין הדברים הבודדים אם אתה אוהב האצות שלא מעל 140 קמ"ש

אני יכול להגיד לך שמ0-100 עם צמיגים כאלה סטייג' 2 אני עושה ב5.3

לשיקולך! (קח בחשבון אלה צמיגי קיץ בלבד)

פורסם

סבלתי מבעיה זהה לזו של פותח השירשור עם איביזה קופרה 2011.

החלפת הצמיגים המקוריים בסט YOKOHAMA ADVAN ADO8 לא פתרה את הבעיה כלל!!!

אני לא מכיר את ה R888, אבל אצלי בכ"א היוקו לא עזרו לבעייה הספציפית הזו.

מאמין שהבעיה תיפתר יותר באמצעות שינויי\שיפורי מתלים וכיו"ב מאשר החלפת צמיגים בלבד.

• תוכן חדש...