Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ROIEY2559,וואלה נשמע מעניין,כן אני מהצפון אשמח לעוד פרטים!!!!

תערוך חיפוש תמצא הרבה פרטים.

מדובר בצמיגי סמי סליקס. אני משער שהם מחזיקים פחות מ-10,000 קילומטר.

פורסם
סבלתי מבעיה זהה לזו של פותח השירשור עם איביזה קופרה 2011.

החלפת הצמיגים המקוריים בסט YOKOHAMA ADVAN ADO8 לא פתרה את הבעיה כלל!!!

אני לא מכיר את ה R888, אבל אצלי בכ"א היוקו לא עזרו לבעייה הספציפית הזו.

מאמין שהבעיה תיפתר יותר באמצעות שינויי\שיפורי מתלים וכיו"ב מאשר החלפת צמיגים בלבד.

אני שמח שמישהו גם כותב שלא תמיד צמיגים טובים יותר עוזרים לבעיה. 5000 ש"ח זה לא מעט כסף. אם זה לא ישפר זה יכאב מאוד בכיס

תודה

פורסם

בכל מקרה רכב בעל הנעה קדמית יתקשה להוריד את הכח לכביש במהירויות נמוכות. ככל שיש יותר כח הוא יתקשה יותר.

הבעיה לא תפתר לעולם אולי תופחת בעזרת צמיגים ושיפורים שונים.

בנוסף משתמע מדברי פותח השרשור שהוא אינו עובד עם המצערת בצורה נכונה בפניות.

פורסם

פשוט תלמד להכיר את הרכב יותר טוב, אל תפחד לנתק את הבקרת אחיזה. לנסות "ללמוד" את הרכב שהיא דולקת יותר בעייתי כי אתה לא שולט על התערבות המערכת בנהיגה.

לGTI יש שלדה מעולה עם הזמן תכיר את הרכב ותלמד לצאת מסיטואציות כמו שהזכרת.

אל תשכח שגם ברוב הכבישים בארץ האספלט רחוק מלהיות איכותי וזה מחמיר את הבעיה.

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם
אני שמח שמישהו גם כותב שלא תמיד צמיגים טובים יותר עוזרים לבעיה. 5000 ש"ח זה לא מעט כסף. אם זה לא ישפר זה יכאב מאוד בכיס

תודה

אני לא חושב שטובים יותר זו ההגדרה המתאימה ביותר לכאן.

טובים למה? היוקו שלי היו טובים יותר (אולי) למסלול, אולי כשהם מתחממים מספיק ועל כביש יבש בלבד, ואולי בפניות חזקות בזכות דופן הרבה יותר קשיחה, אבל על כל כביש ציבורי (אפילו בכבישים סבירים למדיי) לא היה שיפור דרמטי כלשהו, וכמו שכבר כתבתי קודם לכן, בפרמטרים מסויימים נרשמה אכזבה מרה.

לעניות דעתי, לכביש ציבורי עדיפים צמיגים ספורטיביים רב תכליתיים, ולא סמי סליקים ודומיהם.

לפי מספר חבר'ה בעלי ניסיון עם R888, הצמיג נשחק במהירות רבה וגרוע למדיי בכביש רטוב.

אם הרכב הוא בשימוש יומיומי, עם כל הכבוד, זה ממש לא מתאים.

פורסם

אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה, ברגע שאתה לוקח צמיג קיץ כמו הסמי סליק או היוקו אתה משלם על שחיקה גבוה, פחות נוחות, יותר רעש,אחיזה ירודה ברטוב וביצועים בינוניים כשהם קרים. אני לא מאמין שיש צמיג שמכסה את כל הפרמטרים בצורה אופטימלית.

פורסם

לשפר את הרכב זה קל. יותר קשה לשפר את הנהיגה במיוחד עם מנוע חזק הנעה קדמית.

ה- GTI בנויה ל- 200 כ"ס ולא במקרה.כאשר מוספיף כוח "פתאום" השילדה והמטלים לא מחזיקים.

אתה צריך לתקשר יותר עם השילדה, לשמור על גז יציב ולצאת מהסיבוב עם יותר גז ללא החלקות.

זאת הבעיה בטורבו, ברגע שהוא נכנס הרכב משחק לצדדים והגלגלים מחליקים.

אתה תחליף צמיגים כל חצי שנה ובסוף תתיאש.

המלצה שלי, קורסי נהיגה. תאמין לי אתה תוציא יותר מהרכב מאשר כל שינוי שאתה מסוגל לעשות וגם יעלה לך פחות כסף.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

פורסם
אני לא מאמין שיש צמיג שמכסה את כל הפרמטרים בצורה אופטימלית.

לא נכנס למחירים כי אין לי מושג על תמחורים בארץ אבל בוודאי שיש צמיגי כביש הרבה יותר אופטימליים מאשר סמי סליקס, כל סידרה גבוהה של החברות הטובות (Goodyear, מישילן, קונטיננטל, ברידג׳סטון וכו׳) תיתן חבילה יותר טובה לכביש מאשר סמי סליקס.

צמיג ברמה טובה יעמוד בכביש ציבורי מול סמי סליקס ועל כביש רטוב בכלל אין מה להשוות.

סמי סליקס אולי יציג זמנים טובים יותר במסלול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...