Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר רדיודיסק\טייפ\מגבר של 12V במשאית שלה מצבר של 24V.

האמפר של המכשיר שאני מחבר הוא 6.

האם הממיר הבא יתאים למה שאני רוצה?

אני לא יכול לפרסם קישור אבל אני יכול לרשום את הפונקציות שלו:

Feature:

1. Input voltage: 16-40 V (rated 24V best)

2. Output voltage: 1.0-12 V

3. Output current: 6 A (natural cooling)

4. nload current: 10.2 mA (24V to 12V), 7.7 mA (24V to 5V)

5. Rated startup current with load:6A, maximum 7A.

6. Protection:low voltage shut off,over current shut off

7. Even if long time short circuit will not damage (short circuit start)!

8. Please try to avoid frequent short circuit to avoid shock MOS pipe out.

9. Size: 68 × 43 × 22 mm

10. Weight: 46g

אם לא, יש למישהו רעיון? אני יודע שיש מכשירים שונים שנותנים אפשרות לחיבור של 24V אבל הם יקרים מדי בשבילי ואני מעדיף להמנע מקניה נוספת ולהשתמש במה שכבר אצלי.

כמוכן, אני מנסה להבין למה צריך 4 INPUT ו4 OUTPUT ולא מצליח למצוא הסבר הגיוני(רק עוד אופציות למכשירים שונים?)

תודה

פורסם

זרם המוצא המרבי של ממיר המתח הזה הוא שישה אמפר. זרם הצריכה המרבי של המגבר שלך גם הוא שישה אמפר. זה אמור להספיק, אבל במקרים כאלו נהוג לקחת מקדם ביטחון של לפחות 10-20 אחוזים כיוון שלא מומלץ להפעיל את ממיר המתח בהספק המקסימלי שלו לאורך זמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהחיבור של הרדיו הוא 12 v.ככה זה אצל כמה משאיות שאני מכיר .אז לפני רכישת שנאי בדוק עם רב מודד מה הv שיוצא.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...