Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים אחרי שחבר שלי פנה בהמלצה להתקין מערכת אצל GOLF GTI שלו.

הבחור חיפש מערכת SPL.

להלן זה המערכת שהוא התקין:

1. סט קדמי Hertz HSK 165 XL

2. מגבר 4 ערוצים Celestra FA475X

3. סאבוופר DC Audio level 4 12 inch

4. מונובלוק DC Audio 2.0k

ההתקנה בוצעה אצל ישראל המכונה JUNIOR 66 בפורום בהזדמנות זו אני רוצה להודות לו על האירוח וההתקנה

המצויינת שהוא עשה על הרכב חבר שלי מרוצה עד השמיים מהתוצאה.

כמו כן ההתקנה הייתה ללא עוררין התקנה יפה מסודרת עבודה מצויינת של ישראל !!! שאפו שוב בפעם האלף :).

התרשמות אישית שלי למערכת שהותקנה:

פעם ראשונה שאני שומע שידוך של סאב ומונו של DC AUDIO ולהגיד את האמת הופתעתי מאוד תיארתי לעצמי שהסאב

יהיה עוצמתי אבל לא עוצמתי כאשר ששמעתי אותו מנגן ועוד כשהוא עדיין לא נפתח והגיינים היו נמוכים כדי לתת לסאב לרוץ

כדי שיפתח. תשמעו הסאב הזה רצחני התיבה שנבנתה כמו שאומרים קטן קטן אבל ממזר התיבה נבנה מעץ בעובי 27 מ"מ

אני מחכה שהסאב יסיים את תקופת ההרצה כדי לבדוק עד איפה העוצמה הזאת מגיעה :twisted:.

לגבי הסלסטרה המגבר הזה לא זר לי (בעלים של אחד כזה) מצליח להחזיק יופי את הסט שמוגבר פסיבית מצליח לנגן מצויין

את הסגנון שהחבר אוהב לשמוע (מזרחית ואלקטרוני).

מצרף תמונות של ההתקנה תמונות ממהלך ההתקנה ותוצאה הסופית אשתדל לעלות סירטון לפה של הסאב בבפעולה יותר מאוחר:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני אעלה יותר מאוחר עוד תמונות של התוצאה הסופית כמו כן סרטון של הסאב בפעולה.

ראוי לציין שהתיבה לא רופדה מפאת חוסר זמן ביום ההתקנה שנמשכה כל היום כמעט ותרופד

בימים הקרובים כמו שצריך.

JVC KW-AVX836

פורסם

הבחור התקין רדיו דיסק תואם מקורי סיני לפני חצי שנה.

איטום בדלתות לא בוצע מפאת מחוסר בתקציב ויבוצע יותר מאוחר כאשר יהיה תקציב לזה.

הרדיו דיסק כנראה יוחלף לדאבל דין שתואם את המערכת שהותקנה יותר מאוחר

כרגע החבר רוצה להישאר עם מה שיש לו סה״כ הוא מרוצה מהרדיו דיסק.

JVC KW-AVX836

פורסם

כול הכבוד נראה טוב מאוד ובטח גם נשמע כך.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

בחירת מתקין ברמה מאוד גבוהה.

ציוד ברמה גבוהה.

רכב ברמה גבוהה.

תתחדש פשוט יפיפיה לראות דברים כאלה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אכן,

בחירות טובות מאוד לאורך כל הדרך כאן - גם ציוד גם מתקין.

הרכב זה מה שמוציא לי כאן את רוב הריר אני חייב לאמר - GTI דור 6 לפי מה ששמתי לב?

מסכים לגבי הריפוד - בעעך :-P

הסאב הזה לא כל כך קטן אבל אני בטוח שהוא ממזר ולא קטן - זה כבר 12 אינטש.

האימרה "ממזר קטן" נלקחה מסאב של מותג מקביל והיא נאמרה לגביי קוטר ה8 אינטש, אני בעלים של ה10 אינטש והוא בהחלט ממזר קטן ושובב וגם במפגש האחרון שהייתי נוכח בו כמה וכמה אנשים פשוט פלטו את זה בלי לשים לב - הם פשוט אמרו "ממזר קטן" - אני בטוח שהDC הזה ממזר מארץ הממזרים.

אהבתי את התצורה של הקרוס שם בFA.

המלצות שלי:

בידוד, בידוד ופעם נוספת - בידוד.

מצבר "קצת" יותר בריא כי לפי מה שראיתי שם זה מצבר סטנדרטי לא?

היום היה מפגש אבל אני עדיין לא יכול להגיע למפגשים, תינוקת טריה זה לא פשוט, באמת לא פשוט.

מקווה לשמוע מתישהו בקיץ - אני מאמין שעד אז אני אגיע לאחד המפגשים.

לבעלים של הרכב - תהנה, תתחדש! (אני לא אומר את זה בסדר הופכי בכדי לא לשבור זכויות יוצרים של אלכס :-P )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Vely Nice! (במבטא הודי כבד)

כמו שאדי כבר אמר (כי אדי תמיד אומר הכל ראשון...:roll: ), מצבר-בידוד, ועוד דבר שאדי שכח, שלושת הגדולים.

זה תמיד תורם וגם לא מסובך לעשות.

תתחדש ותהנה מהרבה באס טוב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי - סינים אומרים L במקום R, לא הודים.

"שרושת הגדורים" בהחלט מתבקש גם בלי מצבר מוגדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אסלן בראש ובראשונה תמסור לחבר שלך שיתחדש ושיהנה אחלה בחירה הוא עשה, מתקין פדנט שיודע מה לעשות כמו שצריך ולא חוסך כלום וציוד איכותי (שרק היום במפגש יצא לי להבין עד כמה:]).

אחח אבל הרכב פשוט יפיפה!

ויאלה להתחיל לתת בראש! :)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הרכב לכשעצמו גורם לשכרון חושים, וזה מבלי להיכנס לפרטים, הסטריאו רק בא להפגיש את המוזיקה ברכב הזה עם שאר מעלותיו הטובות. רק צריך להעיף דחוף את הגופיות האלו :)

הסטאפ כבר עכשיו עבר את כל ציפיותיו של הבעלים, אך אני מצטרף לקודמיי, במידה ויהיה סשן שדרוגים נוסף- HU, בידוד ומצבר ייעודי.

ההתקנה-מסודרת ומושקעת לאורך כל הדרך, גם במקומות שלא נגלים לעין. ג'וניור- קבל ח"ח.

ולבסוף, מה נשאר לאחל אם לא הנאה מרובה ונסיעה בטוחה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...