Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג׳ו 206 שנת 2000 לפני שבוע הבחנתי בנזילת שמן רצינית מתחת לאוטו בחניה , שלשום לקחתי את האוטו למוסכניק שלי והוא אמר לי שצריך לפתוח ולעשות חריטה , אציין כי האוטו הזה עבר חריטה לפני 4 שנים בערך אצל אותו מוסכניק ,

השאלה שלי כך :

האם המוסכניק צודק או שיכול להיות עוד סיבות אחרות לנזילה כמו למשל אטם שהתייבש וכו׳ ??

המוסכניק שלי דורש 1800 שח האם זה סביר ?

הוא אומר שאי אפשר לדעת גם כן אם הראש הלך ואם צריך ראש מנוע חדש שכמובן בעלות הרבה גבוהה

אציין כי השמן מאד נקי ואין חדירה של מים לתוך המנוע והאוטו נוסע סבבה ולא מתחמם ( ואני גר בבית גאן שזה ישוב גבוהה בצפון ועושה כל יום נסיעה עד הקריות וחזרה לכפר בערך 80 ק״מ .

פורסם

חריטה?! לראש מנוע?! נשמע לי מעט תמוה תאמת. ממליץ לך לשמוע חוות דעת נוספת אבל שייבצעו שטיפה למנוע וייראו לך מהיכן בדיוק הנזילה. נזילה רצינית לא בעייה לאתר. זה יכול להיות כל דבר ולכן חשוב שתראה בעיין.

פורסם
חריטה?! לראש מנוע?! נשמע לי מעט תמוה תאמת. ממליץ לך לשמוע חוות דעת נוספת אבל שייבצעו שטיפה למנוע וייראו לך מהיכן בדיוק הנזילה. נזילה רצינית לא בעייה לאתר. זה יכול להיות כל דבר ולכן חשוב שתראה בעיין.

לפי דעתי קח את הרכב לעוד כמה אנשים נוספים לחוות דעת נוספת , תנסה לאתר את מקור הנזילה ,

נשמע לא הגיוני כל כך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• ספונסר פורום
פורסם

מחזק את טוני מטכנו טסט וממליץ לך בחום להחליף את המכונאי כי אם הוא קבע כ"כ מהר שצריך לפתוח מנוע הוא כנראה לא מקצועי.

מאיזה אזור את?

• תוכן חדש...