Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גבנון בצמיג

spata4ok
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

קדימון קצר: ברכב שלי מותקנים צמיגים בני שנה וחודש, פשוטים ורכשתי את הרכב יחד עם צמיגים האלה.

עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, לא היו רעידות או משהו בסגנון.

לפני יומיים התחלתי להרגיש רעידות באוטו (ההגה עצמו לא רעד) במהירות מעל 100 קמ"ש.

פניתי לפנצ'ריה לבדוק אולי מאיזושהי סיבה נדפק האיזון, למרות שאני יודע בוודאות שלא קרה שום דבר כי אני נהג יחיד ברכב.

בבדיקה של אחד הגלגלים האחוריים התגלתה גיבנת קטנה, ככה שכאשר הגלגל עומד במקום אי אפשר לזהות, אבל כאשר מסובבים אותו על המכשיר של איזון אז רואים טוב וזה מה שגורם לאוטו "לקפוץ".

הפנצ'רמאכר אמר שזה פגם בייצור או משהו כזה, וכי העיוות הוא על החלק של הצמיג שבא במגע עם הכביש וזה לא אמור לקרות. הוא גם אמר שזה חייבם לתת על זה אחריות של כמה שנים ושמי שמכר את הצמיג חייב להחליף לי את הצמיג בחדש ע"פ חוק.

יש לי את הקבלה עם מספר רכב, סוג הצמיגים ותאריך הרכישה.

השאלה שלי היא:

1. אם מישהו יודע על כזה חוק ומה הזכיות שלי במקרה זה?

2. מה אני צריך לעשות ולמי לפנות ?

תודה מראש.

פורסם

עשיתה בדיקה גם על שאר הצמיגים??

אם מופיע בעוד מקומות יכול להיות באמת שזה פגם בייצור.אם זה רק צמיג אחד,יכול להיות שקיבל מכה בבור או משהו כזה.

בכל אופן תיגש למקום שקניתה לא ניראה לי שיעשו לך בעיות יש לך גם קבלות וכו..

פורסם
עשיתה בדיקה גם על שאר הצמיגים??

אם מופיע בעוד מקומות יכול להיות באמת שזה פגם בייצור.אם זה רק צמיג אחד,יכול להיות שקיבל מכה בבור או משהו כזה.

בכל אופן תיגש למקום שקניתה לא ניראה לי שיעשו לך בעיות יש לך גם קבלות וכו..

היי.

תודה על התגובה. אתמול כבר ניגשתי לחנות. הם אמרו ש"לא מחליפים סתם" למרות שבבירור ראו שהגלגל קופץ על המוט של איזון הגלגל בזמן סיבוב. לקחו את הגלגל, שמו גלגל חלופי שלהם ואמרו ששולחים ליבואן כדי שיבדוק ואם הגלגל בפגום יאשר את ההחלפה.

האם זה סביר וזה באמת הנוהל?

תודה רבה על התגובה!

פורסם
היי.

תודה על התגובה. אתמול כבר ניגשתי לחנות. הם אמרו ש"לא מחליפים סתם" למרות שבבירור ראו שהגלגל קופץ על המוט של איזון הגלגל בזמן סיבוב. לקחו את הגלגל, שמו גלגל חלופי שלהם ואמרו ששולחים ליבואן כדי שיבדוק ואם הגלגל בפגום יאשר את ההחלפה.

האם זה סביר וזה באמת הנוהל?

תודה רבה על התגובה![/quo

אני חוזר שוב.אם התופעה חוזרת על עצמה גם בשאר הצמיגים יכול להיות מאד שזה פגם בצמיג.

ב.אם זה רק בצמיג אחד, יכול להיות מאד שהצמיג קיבל מכה.

בכל אופן ניתן לבדוק עם הצמיגים עקומים,בדרך שאתה מחליק את כף ידך על הצמיג,ואם הוא עקום תרגיש כעין מדרגות.זהו סימן של צמיג פגום

• תוכן חדש...