Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי בתופעה הזויה והחלטתי לשתף את כול הגולשים

נסעתי בגהה מצפון לדרום בדרכי הביתה

באזור של בניין IBM לקראת הפיצול לקניין איילון אני רואה שזה שלפני נותן ברקס חרום וכמובן מאט ועוצר וכול זאת למה?

כי המפגר שלפניו היה צריך לצאת ביציאה ימינה לקניון איילון ולא שם לב ולא יצא ,מה עשה?

שבר ימינה עלה על האי תנועה וירד לנתיב ימינה לכיוון קניון איילון!

דרך אגב אני גר בחולון וכול יום אבל כול יום רואה איך אנשים עוברים את קו ההפרדה וחותכים נתיבים בכניסה החדשה לחולון מגהה.

לסיכום :חלק נרחב מעמנו היקר לא יודע לנהוג ולא שומר על החוקים ולפעמים נדמה לי שאצל כול הוינקרים התקלקלו חוץ מאצלי.

פורסם

מה שאתה מתאר פה זה רק קצה הקרחון.

שחכת אולי לספר על התרבות נהיגה שאין פה...

על זה שאנשים פה בכביש מתנהגים בברוטאליות ובריוניות פשוט דוחה.

אחחח ... כל כך מאוסים.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

יום העצמאות הגיע לכבישים:

* דרסתי היום כבר 2 מקלות פלסטיק של דגלים בכביש 6,הפלסטיקים שמחברים לחלון כנראה לא עמידים.

* אנשים מטומטמים נוסעים עם הקונדומים (סליחה דגלים) על המראות שחלקם מסתירים כמעט לגמרי את המראה, לא שהם מסתכלים גם ככה במראות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני שוקל לערוך ולהעלות לפה את הדברים שאני "תופס" עם המצלמה שלי ברכב רק לצורך הבידור שבעינין 8)

שבוע טוב לכולם, סעו בזהירות ותהיו ערניים הכי חשוב

פורסם

אני נוסע עם הגרביים על המראות, אין שום בעיה לסדר אותן כך שלא יסתירו את שדה הראיה.

משך לא מעט שנים נמנעתי מלהתקין דגלים על רכב בשל הרעש שיצרו, החשש מנזק למסגרת החלון, שבירת המוטות וקריעת הדגלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכול "לנחם" אותך שהמצב באיזורים אחרים בארץ לא שונה (ירושלים):

בוקר, יוצאים מהבית עם הילדה.

נסיעה מתוכננת: הורדת הילדה בביה"ס ונסיעה לעבודה (אני עושה את הכל רגוע).

בפועל: אוטובוס אחד משחק איתי "צ'יקן" (אני עוצר ונותן לו להתחרות מול עצמו), אוטובוס שני חותך שני נתיבים שמאלה ורומס כל מה שבדרכו (כי ככה הכי קל להגיע למסלול תחבורה ציבורית...)

ואינספור נהגים שהאגואיזם ניתן להם במנה נדיבה וכפולה כדי להוכיח שאנחנו עדיין חיים בישראל...

בקיצור - יום עצמאות שמח, מדינת ישראל 2012...

פורסם

כמו שאומרים:

לא כל מטומטם צריך להיות עם רישיון ביד,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תיקון גדול !!!

זה לא שאנשים פה שלא באשמתם יש לומר לא יודעים פה לנהוג ! הם פשוט לא שמים עליך או על המדינה זXXXX !!!

תפנימו את זה ...

נ.ב- וכמובן יש גם את אלה שבאמת חושבים שסיטרואן ברלינגו זה אוטו ספורט.

פורסם

המקום צומת עלית 3 נתיבים לכיוון פתח תקווה,כאשר התיב הימני ביותר הוא ציבורי אבל לקראת הסוף שלו הוא כעין יציאה לכיוון רמת גן, אני נוסע(בנתיב האמצעי) ולפניי לקסוס לבנה חדשה כאשר לפתע פתאום שניה לפני הצומת חותכת ימינה "בנס" רוכב אופנוע שרצה להספיק את הרמזור בירוק,לא נימרח עליה..פשוט יש נהגים לא מחושבים בלירה

פורסם
אני שוקל לערוך ולהעלות לפה את הדברים שאני "תופס" עם המצלמה שלי ברכב רק לצורך הבידור שבעינין 8)

שבוע טוב לכולם, סעו בזהירות ותהיו ערניים הכי חשוב

בזמנך החופשי אתה מוזמן לשתף אותנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...