Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אומר הפתגם: אל תירק לבאר שאתה הולך לשתות ממנה או שיותר נכון במיקרה הזה אל תדוג דגים עם רעל (ואז תאכל אותם).

ה"מבצע" המטופש הזה של משטרת ישראל רק מחמיר את המצב שיש לנו במדינה,מצד אחד הם מצליחים לדוג את אותם אופנוענים ומצד שני מבזבזים מיליונים מקופת המדינה, אותה קופה שמיועדת למשפחות מיעוטות יכולת,ניצולי שואה.... אני לא יהיה בשוק אם עוד שבוע המפכ"ל יתן לחבורת הדרדסים שלו הוראה להשתמש באש חיה כדי לעצור את אותם "עבריינים".

במקום לשחק בקקה עדיף שישקיעו את אותם כספים בתשתיות/סבסוד הדלק/הורדת המס על רכבים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק, זה היה אחד הרגעים הכי שפלים של משטרת ישראל :| .

אני יכול לחתום שכל החברה שמשתתפים בהצגה הזו היו חוזרים הביתה מבית ספר בדמעות כי פיצצו להם את הצורה כל היום, במיוחד מר ג'יבלי , שניצח על הבדיחה הזו, חבורה של אפסים.

אבל מצד שני זה תמיד נחמד לראות איפה כספי המיסים שלנו מושקעים, ועוד איזו רמה של חומר אנושי אחראית עליהם.

פורסם

לפחות בתרגיל המאוד מסריח הזה אין נפגעים אמיתתים בנפש.

בזמנו היה שוטר שזרק לוח עץ על אופנוען שנהג הצהירות, הרג אותו והאופנוע עף פגע בשוטרת והרג גם אותה.

לא מצאתי את הכתבה, מי שיכול שיעלה אותה לכאן.

פשוט לא להאמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפחות בתרגיל המאוד מסריח הזה אין נפגעים אמיתים בנפש.

בזמנו היה שוטר, שזרק לוח עץ על אופנוען שנהג במהירות, הרג אותו והאופנוע עף פגע בשוטרת והרג גם אותה.

פשוט לא להאמין.

עידן

מצאתי!

http://www.fullgaz.co.il/home/p/6534/

לקרוא ולא להאמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ג'יבלי מזכיר לי את המשפט "אין דבר יותר מזיק מטיפש חרוץ"

בהחלט משפט מפורסם...והנה חידה- אתה יודע מי אמר אותו במקור ובאיזה הקשר ? :-D

זמין 8)

פורסם

אני בעד להקים מחתרת שתפיל כל פעם את המשטרה, ככה שיהיה להם חודשים של פגרה,

שלא יצליחו לתפוס על עבירות שטוטיות כאלה.

(וזה לא כזה קשה, רק צריך קצת תרומות, מתנדבים וגוף שיארגן וינהל את הכספים,

וחס וחלילה לא יגנוב כמו רוב העמותות שיש.)

אתה מזכיר לי את הלח"י שכל מלחמתו הייתה באימפריה הבריטית,

אבל אתה פשוט יוצא נעל, דברים כאלו לא אומרים מעל גלי האתר, דברים כאלו מתרחשים אנדרגראונד,

ואתה בהודעות כאלו עלול להזמין לעצמיך צרות בצרורות, - זה יתחיל מתיק על הסתה, ויכול להגמר לך בסיוע לרצח

(במדינה הזאת אתה לא יכול לדעת

לכן, סייג לחכמה שתיקה,

לזייף תאונת דרכים כדי לעצור אופנוען במהירות מופרזת זה פיתיון מלוכלך.

בטח, האופנוען הזה לא יעצור יותר גם אם הוא יראה תינוק גוסס על הכביש אחרי תאונה (חס וחלילה)

זה מבצע גועלי של המשטרה, והגוף שאמור להתייחס לתאונות הכי ברצינות מתייחס אליהם כאל בדיחה

בסיינפלד, והקצין הטריפולטאי הוא הבמאי, - וככה המשטרה שלנו נראת, אני חושב שכל המשטרה

צריכה טיפול שורש עמוק, אבל בניגוד לניר, אני לא קורא להשבתה של המשטרה,

(וגם לך תתעסק עם מג"בניק חמום מוח) אבל עדיין, חייבים שם טיפול שורש, (ולא היילקס חדשה)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה להפיל את המשטרה? בכל מדינה נורמלית צריכה להיות משטרה חזקה.

אפשר לייעל את המשטרה. לשים שם מפקדים איכותיים ולבחור בקפידה את המועמדים. להעלות לשוטרים את המשכורת. להחזיר את הכבוד למקצוע. שילדים קטנים יגידו שהם רוצים להיות שוטרים כשיגדלו, היום יש ילדים שרוצים להיות עבריינים:(

ראיתם את הדוגמא לבחינות הכניסה למשטרה באתר שלה? מצחיק... כל גולם יכול להיות שוטר היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפחות בתרגיל המאוד מסריח הזה אין נפגעים אמיתתים בנפש.

בזמנו היה שוטר שזרק לוח עץ על אופנוען שנהג הצהירות, הרג אותו והאופנוע עף פגע בשוטרת והרג גם אותה.

פשוט לא להאמין.

עידן

וזה איך שנגמרה הפרשה העצובה הזאת. בכלום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131021&highlight=%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%A8+%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9D

פורסם
עזוב אותך תאריכים ועובדות. יש חברי פורום שלא יכולים בלי דקת השנאה לאת״ן... זה מה שמאחד אותנו כעם.

האם עלתה בדעתך האפשרות שאת"ן הרויח את השנאה הזאת ביושר? חוץ מזה, אתה עצמך שוטר, הלא כן? כאשר אתה מגיב בדיונים מסוג זה, מן הראוי היה שתציין את זה, כך שכולם יוכלו להבין את הפרספקטיבה שלך באופן מלא ולהתייחס אליה בהתאם.

אם הוא החליט לטוס 200 קמ"ש על מנוע שמחוברים אליו גלגלים :evil:

העובדה שיש למר ישראלי אופנוע שהמשטרה לא יכולה לתפוס, לא נותן לו את הזכות לטוס 190 קמ"ש בכביש ציבורי ולסכן את כולנו.

(...)

לדעתי המשטרה בהחלט צריכה לעצור את עברייני התנועה שמרשים לעצמם לטוס על הכבישים של כולנו במהירויות לא הגיוניות, אבל לעשות את זה ביתר רגישות .

מתוך ויקיפדיה:

תעופה (הופנה מהדף טיסה)

תעופה הוא התחום העוסק בטיסה באמצעות כלי טיס, מכונות שתוכננו על ידי בני אדם לטיסה אטמוספירית. באופן כללי יותר, המונח מתאר גם את הפעילויות, התעשיות, וגופי הרגולציה הקשורים לכלי טיס.

אינני רואה כאן כל אזכור לנהיגה מהירה ברכב יבשתי, ולכן כל שנותר לי להסיק הוא שהמילה "טיסה" על הטיותיה השונות בהקשר של תעבורה יבשתית הינה סוג של פופוליזם זול ונמוך במיוחד. אל תפלו למלכודת הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל הכבוד למשטרת התנועה, עכשיו אולי הם נוסעים 186 קמ"ש בכביש 6 כמעט ריק לחלוטין,

ומחר הם יטוסו באיילון ויזגזגו בין מכוניות ויסכנו את הנוסעים בכביש, כמה פעמים יצא לי אישית

לראות את זה - פשוט סכנה לציבור.

אני לא אומר שכל האופנוענים הם כאלה ממש לא ואני גם לא אוהד גדול של משטרת התנועה,

אבל לפעמים הם עושים דברים שבעיני הם חשובים.

• תוכן חדש...