Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהגיעה הטויוטה השמשה הייתה מבריקה ובכל התזה לא יצא המון סבון והרכב מקדימה היה מבריק, באיזה חומר היצרניות רכב משתמשות כדי שאוכל לקנות ומאיפה? אני ניסיתי ספריי חלונות עם מים ולא הלך. עכשיו מים של נביעות מבריקות אבל זה לא מתייבש כמו בחודשים בהם לא נגענו במים של הוישרים

פורסם

הבעיה שאם אתה שם מים רגילים זה יכול לגרום לאבנית ולשפריצרים להיסתם,אני משתמש בנוזל עם סבון שנמכר בכול חנות לאיבזרים,אין סימנים של מים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוזל שמשות יעודי מוכרים בכל תחנת דלק וחנויות לאביזרי רכב.

המחיר יכל לנוע בין 10 ש"ח ל 20-25 ש"ח,

תלוי ביצרן ובכמות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתחנות הדלק לא הכי מומלץ לקנות שמה, גם דלק לא מומלץ לקנות שמה לצערי אין אופציה אחרת. בכל מקרה תיכנס לחנות מוכרת ותקנה ממנה, ניתן לקנות גם במוסכים וחנויות פרטיות כמו אוטוסטור וכאלה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

נוזל שמשות ב 10 ש"ח לשני ליטר בתחנת דלק,

חוסך זמן יקר לחלק מהנהגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני ממלא מים ממיכל מים בריטה שיש לי בבית .

מעולם לא נסתמו לי השפריצרים .

+1.

לגבי נוזל ניקוי שמשות, 10 שקל לשני ליטר זה ביוקר. 10-12 ש"ח זה המחיר הממוצע ל 4 ליטר ברשתות עשה זאת בעצמך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנוזל שמשות שמוכרים במקרה הגרוע הוא עם גרגרי סבון וגורם לסתימות ובמקרה הטוב לא גורם נזק אבל גם לא מועיל בכלום.

מה עושים? סבון כלים ,מנקה מעולה כמעט בחינם.

בכל מילוי כמות קטנה של סבון כלים ,אותו סבון ששוטפים כלים בבית.

אני כבר שנים משתמש רק בזה וזה מנקה מעולה ומבריק את החלון.

פורסם

הנוזלי שמשות של רשתות עשה זאת בעצמך במקרה הטוב מכילים מים עם צבע.

מעבר לסתימות במתזים הם גם סותמים את המשאבה בצבע שנבנה ומתייבש.

הנוזלים הטובים תוצרת חברות הדלק מכילים דטרגנטים ואלכהול והם עושים את העבודה ולא סותמים את המתזים.

פורסם
הנוזל שמשות שמוכרים במקרה הגרוע הוא עם גרגרי סבון וגורם לסתימות ובמקרה הטוב לא גורם נזק אבל גם לא מועיל בכלום.

מה עושים? סבון כלים ,מנקה מעולה כמעט בחינם.

בכל מילוי כמות קטנה של סבון כלים ,אותו סבון ששוטפים כלים בבית.

אני כבר שנים משתמש רק בזה וזה מנקה מעולה ומבריק את החלון.

סבון כלים תוקף את חלקי הגומי ברכב... לא מומלץ לשימוש.

• תוכן חדש...