Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לקנות סט בוקסה 3/8 תוצרת hazet או stahlwille.

קיימת חנות פיזית שמוכרת כלים מהיצרנים האלו?

אם אתה מאזור המרכז יש ליד צריפין מקום לכלי עבודה שנקרא ל.כ.

שווה להגיע לשם

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

רועי שלום רב !

ואני שואל לאיזה מטרה, ולאיזה סוג רכב ?

רוב המכוניות היום הארופאים והיפנים, משתמשים בברגים במידות מילימטריות, כך שלדעתי עם כל הכבוד שאתה דוגל בכלי עבודה איכותיים ויקרים(כבלי התנעה בוש למשל), עדיף תחילה ליעד אותם לסוג כלי רכב מסויים.

ציין תחילה לאיזה רכב הכלים האיכותיים מיועדים?!

בנוסף רק לסט התחתון מסוג hazet, קימים שני בוקסות לפלגים כמדומני, אם כי הם קצרים מדי. והסט העליון עני במספר הבוקסות, הסט האמצעי מכיל 17 בוקסות לעוומת 11 בעליון, ו16 באמצעי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל הסטים האלו הם מילימטרים אני לא רואה איזה צורך יש להחזיק בסט אינצ'י.

אין רכב ספציפי אלא עבודה כללית לכל סוגי הרכבים. הכמות והמידות מספקת את הצרכים שלי ההתלבטות היא איזה יצרן להזמין כי כולם טובים העליון והתחתון עולים 1300 והאמצעי 1000.

עוד דבר הסט של stahlwille הוא bihexagon האם זה משנה ממש?

ומה ההגיון בלייצר בוקסה לפלאג אם היא קצרה מידי?

פורסם

רועי שלום רב !

כתבת בכותרת שהסט 3/8, שהיא מידה אינצית, ולכן הסקתי שמדובר בסט אינצי.

תיקון טעות הבוקסות בסט התחתון (המומלץ יותר)הם לא בוקסות לפלגים, אלא הם ארוכות ועמוקות יותר בלבד.

לדעתי כל הסטים יקרים, אם כי איכותיים.

ניסת לברר מה מחיר של סט זהה מתוצרת סיגנט?

בברכה

צביקה

פורסם

כן 300 שקל :-D

אבל זה לא באותו level בכלל...

דווקה לפי האתר של hazet הבוקסות האלו מיודעות לפלגים.

עוד דבר יכולים לגבות לי מכס על סט שכזה?

פורסם

מה 300 שקל עם סמייל?

כוונתך למחיר של סיגנט?

הבוקסות פלגים קצרות ולא שימושיות, ועדיף לקנותם בנפרד.

בברכה

צביקה

פורסם

אני חושב מאז הצבא אני לא נתקלתי בכלים כאלו לדעתי כל הברגים ברכבים היום הם רגילים כלומר לא באינצ'ים .

לדעתי חבל על הכסף לך לחנויות שמספקות כלים למוסכים ותבין לבד .

יום טוב .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

עוד דבר הסט של stahlwille הוא bihexagon האם זה משנה ממש?

אני בטוח שאתה יודע את זה בעצמך.

בוקסות עם 12 פינות (bihexagon) נחוות יותר לעבודה, במיוחד במקומות צפופים, כי את הבוקסה אפשר להלביש על ראש בורג או אום ב 12 מצבים שונים, במקום 6. כלומר ה"צעד" שלה הוא 30 מעלות ולא 60.

מנגד, הם פחות "עדינות" לראש בורג, ויש יותר סיקוי להחלקה ולהריסת הבורג בהפעלת כוח רב, כי שטח המגע של בוקסה כזאת עם ראש הבורג קטן יותר לעומת בוקסה רגילה.

לכמות המצבים יש חשיבות רבה בעובודה עם ידית רגילה, לא ראצ'ט.

כשעובדים עם ידית ראצ'ט, זה פחות משנה, כי לראצ'ט יש (נניח) 48 שיניים, כלומר 48 מצבי זווית.

עדיין, עם בי-הקסגון ההלבשה של הבוקסה על הבורג מהירה יותר, כי יותר מהר מוצאים את ה"נקודה", ולמומנטים קטנים הן כנראה עדיפות. למומנטים גדולים ולברגים "קשים" וחלודים - ממש לא.

וחוץ מזה, קיימים גם ברגים עם ראש בי-הקסגון (למורת שאישית לא נתקלתי בכאלו במכוניות).

בשורה תחתונה - אם זה סט עבודה עיקרי - הייתי הולך על 6 צלעות רגיל.

כתבת בכותרת שהסט 3/8, שהיא מידה אינצית, ולכן הסקתי שמדובר בסט אינצי.

המידה של דרייב משום מה תמיד מצויינת באינצ'ים (1/4, 3/8, 1/2) גם בסטים מילימטריים. למה? אין לי מושג, כנראה עיניין של מסורת והרגלים, שהשתרשו בענף. אולי בעצם בגלל שאותן ידיות מתאימות לבוקסות במידות מילימטריות ואינצ'יות.

למה את רוחב הצמיג מציינים במילימטרים ואת קוטר הג'אנט באינצים? - כי השיטה הזו נהוגה בארצות עם מערכת מידות מטריות ואימפריאליות כאחד, וכנראה רצו לרצות את כולם..

פורסם

אמשיך עם קודמיי ואמליץ לך על סט סיגנט איכותי, נכון BETA הרבה יותר יקר וככל הנראה איכותי מעט יותר אבל לסט 3/8 שאתה עובד ללא פטיש אוויר זה פשוט לא רלוונטי, הסטים של סיגנט מצויינים וכמובן שיש לך אחריות לכל החיים ,מבחר עצום ומחירים נוחים לכלי עבודה מעולים.

לגבי הצלעות, אכן עם 12 צלעות יש לך מספר אופציות כפול לנעילה על ראש הבורג אבל בראשים שמצריכים מומנט נעילה גבוהה או שהבוקסה לא מתלבשת לך בצורה מלאה עלול להיגרם נזג לראש הבורג ואני באופן אישי מעדיף 6 צלעות .(למרות שיש לך גם סט 12) אבל זו כבר דעתי האישית.

שורה תחתונה - כל עוד אתה לא מכונאי מטוסים באלעל לא מאמין שיש לך צורך בבטה ושות' ואני במקומך הייתי הולך על סיגנט.

יום טוב

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
הסטים האלו מילמטריים אין לי שום שימוש בסט אינצ'י.

חנויות בארץ מוכרות סיגנט וזבל'ה סיני

ומה רע בסט סיגנט הבא:

http://www.cartools.co.il/item-482/%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%99%D7%A0%D7%A2-3

אך כנראה שהחלטת כבר לפני שפתחת את השרשור, וביקשת רק לקבל חיזוק מאנשי הפורום.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...