Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

אני מחפש רכב קטן ואוטומטי במסגרת תקציב של כ40-50 אלף, מיד ראשונה או שניה. חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני מבחינת צריכת הדלק, שיהיה אמין ושלא יראה הרבה מוסך. אני נוהג כל יום בסביבות 30-50 ק"מ. דבר נוסף אני צריך מקום בבגאז', לא משהו ענק אבל כן יכולת להכניס ציוד בכמות סבירה (זה עלול להיות בעיה ברכבים קטנים אני מתאר לעצמי?)..פחות חשוב לי המראה החיצוני, למשל.

בכל מקרה, קיבלתי מחברים כמה המלצות- יונדאי גטס (מ2008, הבנתי שהדגם הזה נהיה חסכוני יותר), יונדאי i10, מאזדה 2 או דייהטסו סיריון. אני מעדיף את היפניות\ קוריאניות אחרי שנכוויתי מחברת פיאט (ברור שיש גם דגמים טובים, אבל אני בכל זאת בטראומה אז מעדיף משהו אחר).

אני לא נעול על אחד הדגמים האלה, ככה שאם יש אופציות טובות נוספות אני אשמח לשמוע, אך בכל זאת אשמח להתייחסות לגבי הדגמים שהזכרתי.

תודה לעונים!

פורסם

נראה לי שמאזדה 2 זה קצת מעבר לתקציב שלך, אני קניתי את שלי מודל 2009 מליסינג בסביבות 60 אלף. אפשרויות זולות יותר הן הגטס היונדאי i20 והסיאט איביזה.

פורסם

במסגרת התקציב שלך תוכל למצוא מאזדה 2 מיד שנייה (כלומר אתה תהיה יד שלישית) מודל 2007 או 2008 בערך. אני הייתי מציע לך לחפש דווקא יונדאי גטס, כיוון שבאותו הסכום תוכל לרכוש אחת מודל 2009 יד ראשונה (כלומר אתה תהיה היד השנייה). צריכת הדל של שני הרכבים די דומה ושניהם אמינים מאוד וזולים לאחזקה.

הסיריון גם מצויינת וגם מתאימה לתקציב שהגדרת אבל תא המטען שלה קטן יותר.

פורסם

פונטו גרנדה 1.4 מ2008-2009 מפרטי מתכנס לך לתקציב בלי בעיה, שווה בדיקה.

רכב מרווח, די אמין זול לאחזקה כתוצאה מכך גם חסכוני. אולם לא כ"כ זריז.

לא סתם הדגם זכה לכינוי 'רכב הסטודנטים הנצחי'. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לפי הפוסט הראשון שלך זה נשמע שאתה לא בדיוק מחפש רכב מיני כי זה יהיה קטן מידי,

זה מוריד אופציות כמו הסיריון והיונדאי i10.

אני חיפשתי גם משהו קומפקטי אבל לא קטן מידי, לך על רכבים בקטגוריית הסופר מיני אם אתה שואל אותי.

פורסם

הסריון רכב טוב,נחשב לאמין,אך עם תא מטען קטן יחסית לקטגוריה,מה שכן אולי עקב הפסקת יבוא תוכל לרכוש במחיר נוח,חבל שאתה פוסל את פיאט כי בכזה תקציב תוכל לרכוש כמו שציינו את הגרנדה פונטו.

הI10 בעלת תא מטען קטן.

הI20 הרבה יותר עדיפה מהגטס אך מעל התקציב

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, שאלה שתשמע כנראה קצת מצחיקה, אבל-

סופר מיני זה לא יותר קטן ממיני??

וממה שאתם אומרים נשמע שהגטס כן יכולה להתאים לי..אני מבין נכון?

פורסם

סופר מיני יותר גדול ממיני.

הגטס לא יקרה לאחזקה במתיחת הפנים שופרה הצריכה וגם המנוע קיבל חיזוק עם 97 כ"ס,תימנע מדגם GLF בעל כרית אווית אחת וללא ABS.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

GLS/GLI/GLX

פורסם

בשום פנים אל תתפתה ללכת על דגם הGLF של הגטס, מגיע עם 2 כ"א בלבד וללא ABS, אבזור בטיחות שמתאים לרכבים משנות ה80.

סכנת נפשות לנסוע בדגם כזה בחורף.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ברוב הרכבים אתה יכול לקפל את המושב האחורי להגדלת הבגאז', אם אתה נוסע לבד רוב הזמן זה אומר שאתה עדיין יכול לשקול את אחד מרכבי המיני.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
בשום פנים אל תתפתה ללכת על דגם הGLF של הגטס, מגיע עם 2 כ"א בלבד וללא ABS, אבזור בטיחות שמתאים לרכבים משנות ה80.

סכנת נפשות לנסוע בדגם כזה בחורף.

כרית אוויר אחת בלבד

• תוכן חדש...