Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי להתיעץ מה אפשר לעשות במקרה שקרה לי, לפני חודש אני רכשתי אוזניות של חברת קריאטיב מדגם HS-350 לפני שבוע בזמן צפיה בסרט האוזניות התנפצו ל2 חלקים, מיד איך שזה קרה אני נסעתי לסניף הקרוב של באג ושם המוכר ישר אמר לי שעל אוזניות אין אחריות (למרות שבקבלה ובאתר של באג כתוב שהאחריות לשנה) .

היום אני התקשרתי לשירות לקוחות של באג והסברתי להם את המקרה, הם אמרו לי שבגלל שהם חושדים שאני שברתי אותם ועשיתי איתם שימוש בלתי סביר (איך אפשר לעשות עם אוזניות שימוש בלתי סביר?!) ובגלל זה הם לא יכולים להיות בטוחים שהם לא נשברו לבד, אחרי רבע שעה של צעקות הנציגה הסכימה לתת לי הנחה של 20% בקנית אוזנית חדשות.

למה אני צריך לקנות פעם שנייה אוזניות שנשברות אחרי חודש?!

מה אפשר לעשות, במקרה כזה?

תודה מראש

פורסם

לכל מוצר שנותנים עליו אחריות צריכה להיות מצורפת תעודת אחריות עם תנאים והגבלות של האחריות. זה שנאמר בעל פה או שמופיע בקבלה זה לא מספיק.

אני לא קשור לבאג בשום צורה אבל יש הבדל גדול בין התפרקו לנשברו. לדוגמה, אם מדובר באוזניות קשת והפלסטיק נשבר באמצע (לא בחיבור) אז ככל הנראה שהמשתמש מתח את הקשת ושבר את האוזניות.

אסף

פורסם
לכל מוצר שנותנים עליו אחריות צריכה להיות מצורפת תעודת אחריות עם תנאים והגבלות של האחריות. זה שנאמר בעל פה או שמופיע בקבלה זה לא מספיק.

אני לא קשור לבאג בשום צורה אבל יש הבדל גדול בין התפרקו לנשברו. לדוגמה, אם מדובר באוזניות קשת והפלסטיק נשבר באמצע (לא בחיבור) אז ככל הנראה שהמשתמש מתח את הקשת ושבר את האוזניות.

אסף

הפלסטיק נשבר בחיבור של האוזניה הימנית לקשת.

אני לא מבין, אוזניות לא נועדו ללבישה אל הראש?, כול כך קשה ליצר פלסטיק קצת יותר עמיד?

איך אני אמור לשים אותם אל הראש בלי קצת למתוח אותם לפני זה?

זה שבקריאטיב אין בקרת איכות אל המוצרים שהם מיצרים זאות לא הבעיה שלי

פורסם
לפני שבוע בזמן צפיה בסרט האוזניות התנפצו ל2 חלקים

מסקרן אותי איך תוך כדי צפיה בסרט (כשהאוזניות על האוזניים מן הסתם) הן מתנפצות מעצמן.

פורסם

לא השתתפתי בטרד הגדול על באג אבל כשהיתי צריך מהם משהו בגלל טעות שנעשתה בחנות הדיוטי-פרי די אמרו לי "חפש את החברים שלך".

הבנתי, תודה שלום, ואל תבואו לי בחלום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מסקרן אותי איך תוך כדי צפיה בסרט (כשהאוזניות על האוזניים מן הסתם) הן מתנפצות מעצמן.

מה אתה לא יודע ששימוש באוזניות בזמן צפיה בסרט נחשב לשימוש בלתי סביר?

(בשירות לקוחות של באג בטוחים שזה בלתי סביר)

פורסם

שלום חבר,

בבקשה השירשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=379820&page=4

ובבקשה הטלפון של גו'סלין מנהלת שירות לקוחות, קרע אותה בשיחות

לכל מי שלא שמע לחכמי הפורום ועדיין מעוניין לשים את כספו על קרן הצבי ולקנות מבאג ונכווה, הנה הפלאפון הישיר של מנהלת שירות לקוחות שהתקשרה אליי להודיע שהמוצר הגיע:

הגברת גו'סלין

0523122386

לא צריך יותר להתקשר לשירות לקוחות יש את הישיר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
שלום חבר,

בבקשה השירשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=379820&page=4

ובבקשה הטלפון של גו'סלין מנהלת שירות לקוחות, קרע אותה בשיחות

לכל מי שלא שמע לחכמי הפורום ועדיין מעוניין לשים את כספו על קרן הצבי ולקנות מבאג ונכווה, הנה הפלאפון הישיר של מנהלת שירות לקוחות שהתקשרה אליי להודיע שהמוצר הגיע:

הגברת גו'סלין

0523122386

לא צריך יותר להתקשר לשירות לקוחות יש את הישיר.

במספר הזה לא עונים....

פורסם

אם תסתכל בשרשור אתה תראה שאצלי היה מקרה זהה עם אוזניות של AKG.

בסוף הן תוקנו, אבל בצורה לא טובה, צד אחד נשמע חזק יותר מהשני והן שוות לתחת.

כאמור, באג אכן מתחמקת ממתן אחריות למוצריה, חנות יקרה, מבחר דל, שירות גרוע.

היתרון היחידי שלהם שהם פתוחים בשבת ונמצאים בכל חור כמעט.

פורסם
במספר הזה לא עונים....

כמו שאמר המנהל שלי לשעבר, גמור לה תבטריה.

תתקשר עד שיענו.

גם מחסוי

גם מטלפון ציבורי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...