Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה לפני שבועיים דייהטסו שרייד סדאן שנת 97. הרכב עדיין עם הרמקולים המקוריים שלו (2 בדלתות הקדמיות) ורדיו דיסק. הרדיו דיסק התפגר לפני כמה ימים ועכשיו אנחנו חושבים איך להמשיך הלאה.

עם הרדיו דיסק הקודם שמעו ברכב ממש חלש, גם כאשר אתה מגביר כמעט עד המקס' אתה שומע די חלש. אני לא מבין בזה כלום, אבל השאלה היא: אם אני קונה רדיו דיסק החדש, יהיה שיפור ? כי הרדיו דיסק הקודם היה עם הרבה בעיות ואני לא יודע אם זה נובע מכך או יש סיבה אחרת.

במידה והבעיה לא ברדיו דיסק, מה אני יכול לעשות ? אין לי שום סיבה לשים סאב וכיוצ"ב אבל אני גם לא כזה בטוח שאפשר להחליף את הרמקולים בדלתות ! אולי בנייה במגש האחורי ?

במידה והפתרון הוא בנייה במגש אחורי, צריך מגבר לכל ה4 רמקולים ?

אשמח לעצות ולעזרה ממביני עניין !

חג שמח וכשר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דבר ראשון אתה צריך ללכת למתקין שיראה מה הבעיה הזאת שאתה מרים את הווליום ושומעים חלש.

דבר שני מה התקציב לרדיו דיסק?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...