Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני

לפחות לגבי, שאני לא מעורה בנעשה מכל שרשור אני לומד ומקבל מידע חדש כמו למשל יש ביטוח .

לדידי מאורע משמח.

מי שנותן מתנה לא צריך לפרסם זאת ברבים ( מתן בסתר ).

שרשור של הוצאת קיטור = אדים אלון דני ישה מישל

כשאני לא בפנים - זה מחדל מישל חלווה דני לוי

:-D

שים לב לפני שנה שנתיים אם היה נפתח שרשור היו משתתפים בו עשרות היום 2-3 , או שנמאס לכולם או שעסוקים בדברים יותר חשובים ומועילים.

העיקר הפוליסה טובה , אירדא מקבלת אישור ניהול תקין , משלמת לא משלמת נמתין עד למאי .

אין כמוך ישה, תמיד מוצא את החיובי.

:mm_yeah:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כיוון שכבר היינו פה אז

הביטוח טוב ?

אם כן , אפשר לחשוף אותו או רק למי שמשלם את האגרה ?

יש אישור ניהול תקין כבר לאירדא?

כללים לאירדא במקרה כבר אושרו?

יש מישהו שיכול להגיד מה עוד מפריע כדי לקיים מירוצים בכל תחום ותחום בכלל ולרכב ספורט העממי בפרט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כפי שהבטחתי אני מעדכן.

המועדון המוטורי הישראלי 2010 המאוגד בהתאחדות IRDA העביר אתמול את חלקו בכספי הביטוח המדובר.

הנוסח הסופי של הכללים שהושלמו ע"י המועדון אמור להופיע באתר הרשות בימים הקרובים.

ניתנה התחייבות כי חלק מהחומר יועבר לפרסום כבר היום.

לפיכך, הופך המועדון להיות הראשון בענף המכוניות שערוך להוציא אירוע ובחודשיים הקרובים נפעל להקמת אירוע ואולי אף סדרת אירועים כאליפות.

פרטים בהרחבה תוכלו למצוא באתר ופורום ההתאחדות בקרוב.

נקווה שלא נתבדה שוב ולא נעוכב שוב שלא לצורך.

אלון.

פורסם

הללויה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצטער להרוס את השמחה. אבל זה עדיין קצת מוקדם.

אכן התקדמנו רבות...

אבל, השבועות הקרובים יגידו אם עלינו על מסלול חדש או שעיכובי העבר ישובו.

הרגולטור יכול עוד לשים מכשולים רבים:

מרשלים

אישור מסלולים

ועוד.....

מקווה שלא ינסו לעכבנו. יותר מזה אני מקווה שכל המלעיזים - ידומו.

שיבחרו יעד תקיפה אחר.

אלון

פורסם

עוד עדכון:

1. פורסמו כללים טכניים (קטגוריות) בראלי ספרינט ואוטו/ראלי קרוס של התאחדות IRDA באתר הרשות.

2. המועדון המוטורי הישראלי 2010 אישר לפני מספר דקות את השינויים שביקשה הרשות בקובץ הבטיחות 253-2011 והוא אמור להיות מפורסם בכל יום. זהו קובץ הבטיחות עבור הראלי ספרינט, אוטו/ראלי קרוס וכן ראלי (יהיו בו התאמות קלות בהמשך לענפי הספרינט והראלי/אוטו קרוס).

3. סוכם עם הרשות לנהיגה ספורטיבית, כי הרשות תפרסם את כללי האירוע של הראלי ספרינט לא יאוחר מ 30 יום מהיום. דני לוי מונה על ידי היום בהסכמתו ליועץ טכני להשלמת המהלך מול הרשות (היות והוא מוסכם ומקובל גם על ר' הרשות מר יוסי ניסן). אני מודה לדני על התנדבותו לנושא (המינוי יאושר ע"י הועד , ככל הנראה בסופ"ש זה).

4. המועדון העביר את כספי הביטוח לפני שלושה ימים.

5. הליך אישור מנהל תקין להתאחדות IRDA אמור להסתיים במהלך שבוע הבא ובתקווה לסיוע הרשות בהתמודדות עם הבירוקרטיה, נבקש להוציא אירוע וכן לקבל תמיכה כבר בחודשיים הקרובים. אני מרשה לעצמי להיות קצת יותר אופטימי מלפני שתי הודעות ומציע לכל מי שהשמיץ - להפסיק. לעצמי, אינני מבקש כל התנצלויות (גם אם יש מקום להתנצל לפחות בפניי דני לוי וחברים אחרים במועדון) - הגיע הזמן לשנס מותניים ואני קורא לכל מי שהתחום יקר לו - לחבור אלינו. לחזור הבייתה.

6. בפורום ההתאחדות (IRDA) תוכלו להתעדכן בימים הקרובים במידע שאעלה בקשר לאסיפה הקרובה שתיערך, בה יוזמנו הנהגים והנווטים לקבל פרטים ולהירשם לאליפות הראלי ספרינט של המועדון שאני מקווה שתיפתח עוד השנה.

7. אני מודה לחבריי הועד שתמכו בי בשנתיים האחרונות שהיו קשות מאד ברמה האישית וכן לחבריי המועדון שנשארו נאמנים לדרך, למרות הקשיים וההשמצות. כן אני מודה לכל שותפינו בהתאחדות ומחוצה לה על תמיכתם בגלוי ובסתר - לא הייתי עומד בלחץ בלעדיכם. רק יחד נצליח לקיים כאן ספורט מוטורי ראוי.

בברכה,

אלון חלווה

פורסם

מזל טוב לאירדא ולענף הראליספרינט על אישור ופירסום הכללים .

אתם חלוצים מכל ענפי הספורט של הרכבים שקיבלו בנתיים אישור ופירסום לכללים שלהם.

נקווה שכל שאר הכללים של כל הענפים האחרים גם יאושרו ויפורסמו בקרוב.

יאללה אפשר להתחיל לחמם מנועים לקראת האירוע הראשון :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ועכשיו מלחמה חדשה... על הביטוח. זה לא נגמר חברים.8)

הצביעות חוגגת.

:-)

נעבור גם את זה.

ולגבי הספורט העממי, אעדכן בשבוע הבא. צפויות התפתחויות רבות, לא בהכרח חיוביות או שליליות. כרגיל, תלוי בעיניי המתבונן.

8)

פורסם

תרגום לעם הפשוט בקשר לביטוח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנה העדכון שהבטחתי לגביי הביטוח.

במהלך מכוער ומתוזמן היטב - מנסים ראשי 3 התאחדויות לפגוע בנו שוב (למיטב הבנתי - מי שחתום כראש התאחדות השטח (ניצן שקל/אלי שחר) פועל/ים בכלל בניגוד לעמדת החברים בהתאחדות שלהם - אבל לעניין זה טרם קיבלתי אישור כתוב - ואני ממתין).

הרשות "כאילו" מחוץ למהלך - תאלץ למסור עמדתה, כמי שמממנת 90% מהביטוח.

האם משרד הספורט ייתן ידו להוצאת ענף המכוניות שהכי קרוב לביצוע אירועים בארץ מהביטוח למרות שהענף העביר את הפרמיה?

אני מתכוון להילחם בזה.

תגובת המועדון הרשמית תובא בהקדם.

אלון

הבקשה להוצאת ההתאחדות מהביטוח.pdf

פורסם

4. המועדון העביר את כספי הביטוח לפני שלושה ימים.

אלון חלווה

הנה העדכון שהבטחתי לגביי הביטוח.

במהלך מכוער ומתוזמן היטב - מנסים ראשי 3 התאחדויות לפגוע בנו שוב (למיטב הבנתי - מי שחתום כראש התאחדות השטח (ניצן שקל/אלי שחר) פועל/ים בכלל בניגוד לעמדת החברים בהתאחדות שלהם - אבל לעניין זה טרם קיבלתי אישור כתוב - ואני ממתין).

הרשות "כאילו" מחוץ למהלך - תאלץ למסור עמדתה, כמי שמממנת 90% מהביטוח.

האם משרד הספורט ייתן ידו להוצאת ענף המכוניות שהכי קרוב לביצוע אירועים בארץ מהביטוח למרות שהענף העביר את הפרמיה?

אני מתכוון להילחם בזה.

תגובת המועדון הרשמית תובא בהקדם.

אלון

במכתב המופנה לחברת הביטוח היום כאילו לא הועבר הכסף.

אז????

ו

מה מעמדם בכלל לקבוע מי יהיה בביטוח ומי לא?

לי לא ברור, אלא אם יש מידע נוסף שלא הועלה לכאן!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...