Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב מזכרוני

טענת כי שום חברה מחו"ל לא תסכים לבטח במסגרת הפלת"ד כי הוא חוק שאין בו מגבלה של סכום והשופט קובע מה שבראש שלו.

ציטוט לא מדוייק אבל משקף את רוח הדברים.

למה היה צורך לטעון זאת אם ממילא לא רוצים לבטח במסגרת הפלת"ד.

לי לא עושה שכל.

וביטוח החובה לא מסובסד על ידי המדינה כבר שנים רבות , הרפורמה התחילה איפשהו בסוף שנות -90 , הוא מתנהל על ידי חברות הביטוח כביזנס לכל דבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טעות

ביטוח החובה עדיין מסובסד ע"י המדינה כי חברות הביטוח הפסידו הון עתק (הפול) כבר מדברים הרבה שנים על הפסקת הביטוח במתכונתו הנוכחית.

אני לא טענתי שחברות ביטוח פרטיות אינן רוצות לבטח באמצעות הפלת"ד (אלא חברות חיצוניות) החברות הללו אינן מכירות ביטוח כזה באף מדינה אחרת ,כמו כן בניגוד למדינות אחרות בישראל קרדום הפיצויים לנפגע תאונות דרכים שנקבע ע"י בית המשפט הוא אין סופי

כלומר אין אשם תורם,הביטוח הזה הוא אבסולוטי נפגעת קיבלת נסעת שיכור? לא משנה,נהגת בקלות ראש? לא משנה.

החריג היחידי לאי קבלת תשלום מהפלת"ד הוא רק אם השתמשת ברכב לביצוע פשע.

בעולם יש אשם תורם לתאונות,יש טבלה מסודרת של פיצוי לפי חומרת פגיעה ולכן אין הפתעות.

הרי מרוץ מכוניות אינו מתקבל בחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים,אלא מחייב היה בזמנו (לפני החלת חוק הנהיגה הספורטיבית) לעמוד למבחן לפי פקודת הנזיקין אבל "אליה וקוץ בה " מעורב הרי רכב, ורכב לפי החוק זה פלת"ד,בקיצור בלגן.

לכן בתרגיל "גאוני", למכוניות המרוץ קוראים כלי תחרותי (עוד המצאה) נו טוב יש לי קונוטציות לכלי תחרותי (דון ג'ואן למשל).

כל זה הסטוריה

אני שואל מה יהיה בשנה הבאה? מי ישלם 2 מליון ש"ח פרמייה?,מיקי יוחאי? מישל גדז'? נועם היימן? ברוך שליט? אולי כוכב חדש?

איך משתלבים החברים הצעירים? כולה רוצים ג'ימקנה ,איזה דריפטר, הרגו אותם ואותנו לגמרי.

מירוצי מכוניות

פורסם

אתה טועה

חברות הביטוח הם החברות בפול והם אלו שנושאות בהפסדיו!! לפי מפתח משתנה על פי נפח החברה בשוק ביטוח החובה.

המדינה לא משתתפת בשקל.

ואתה צודק

מה משנה כבר ההיסטוריה משנה ההווה והעתיד.

אני אופטימי.

נ.ב מה דעתם של יועציך לגבי הפוליסה הנוכחית.

הא ולגבי אתה אשם כן , אבל רק מי שעושה יכול להיות אשם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הביטוח הנוכחי מכסה גם את המארגנים.... להבנתי. כולל מרשלים והכל.

כלומר - הספורטאים (יחד עם משרד הספורט) יממנו את המארגנים בעניין הביטוח.

טוב או רע - לאלוהים פתרונים. יש סיבות לחיוב ולשלילה.

כמובן - ברור עכשיו למה הפרמיה כל-כך גבוהה.

מישל בטח מבסוט (כמארגן) - דאגו לו.

אלון

פורסם

לא רלוונטי אי אפשר בפלת"ד ונעבור דף

היועצים שלנו מהפניקס אינם טוענים נגד הביטוח עצמו אלא תוהים, אם יש התחייבות לשלם פוליסה ואי אפשר להשתמש בה כי .........

אז למה הפעילו אותה? היו יכולים להמתין עד שינתן אור ירוק למעט ביטוח.

דבר נוסף אף אחד בישראל ללא ערבות המדינה גם בשנים הבאות לא יוכל להפיק אירוע.

מה יצא?

אחד הרגולטור שולט על כל גווני צורות השלטון ולא אכביר מילים.

ההתאחדויות הפכו לאבן שאין לה הופכין במשחק,פיונים וטרף ביד הרשות,הן אינן עצמאיות,אינן יכולות לפעול ולהחליט בצורה עצמאית למעט בדברים שוליים,האח הגדול יכול להפוך כל החלטה (תבדוק בחוזה שנכפה על ההתאחדות).

הרשות דורשת חתימה על "יסמניות" ובמידה ולא ?לא יועבר התקציב הנדרש.

שוב ושוב אומר לך ולמי שקורא ,חלק מחברי הכנסת דאז ב2005 ידעו שברגע שינתן כוח למחוקק בתקנות (שעדיין לא היו) הרגולטור יהרוס את הספורט בעודו באיבו.

לא מודה ברצח ארלוזורוב, אבל השתתפתי בפרעות חמלניצקי

מירוצי מכוניות

פורסם

לא יודע אם הביטוח טוב או רע אבל אם מומחיך אומרים שהוא טוב מבחינה ביטוחית , יופי.

ומסכים איתך שסדר הדברים היה צריך להיות הפוך הכל מוכן ואז הביטוח נכנס לתוקף.

לא מאוחר עוד לפנות בעיניין אל הרשות /חברת הביטוח..

סתם לסקרנות אם זה לא סוד מדינה , מי המבטחת?

לא יהיה תקצוב של הרשות ולא יהיה לספורטאים כסף לא יחדשו את הביטוח, בתקופה הבאה.

למה להלך אימים על הקהל הקדוש הזה.

ואם זה מכסה את המארגנים אז שגם הם ישאו בעול.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בהנחה שהמדינה ערכה מכרז (אני בספק) מי שמפעיל את הביטוח למיטב הכרתי זה סוכן בשם בר זיו מחברת כלל

אין לי נתונים נוספים בנושא.(ראיתי רק את הפוליסה)

ידך קלה על המיקלדת ואני מצטט:"לא יהיה תקצוב של הרשות ולא יהיה לספורטאים כסף לא יחדשו את הביטוח, בתקופה הבאה."\

זה אומר ישה שאנשים יכינו מכוניות יוציאו הון עתק על צמיגים,ציוד,ספונסרים, כל זה ב2012 (המדינה מבטחת)

וב2013 ישבתו מחדש?(מין הפח אל התחת?.)

נו מה? לא אמרו חז"ל סוף מעשה במחשבה תחילה?

מירוצי מכוניות

פורסם

לא יודע למה נדמה לי אבל חדי העיין ? תבדקו אם בסרט עצמו ב44 השניות בדיוק מופיע ג'וני ווסברג? או אולי אני צריך רופא עיניים

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

ראשית האם הפוליסה טובה ?

טובה אז פחות מעניין את הספורטאי מי גזר עליה קופון ( אם בכלל )

אחרי כל כך הרבה שנים אתה לא מבין עדיין איך פועלת הבירוקרטיה. וחבל.

יש רשות לנהיגה ספורטיבית יש לה מנכ"ל . כיום עובדים בה X עובדים . הוא רוצה שיהיו בה 3X עובדים בעוד שנה שנתיים , ככל שיש לו יותר עובדים האימפריה שלו גדלה התקציב שלו גדל , וחשיבותו גדלה לכן באינטרס שלו כי תהיה פעילות ספורטיבית.

ואם עכשיו הוא מצא את הדרך לתקצב ביטוח הוא ימצא גם בשנה הבאה ובשנה הבאה אחריה אולי בהיקף יותר קטן אולי בהיקף יותר גדול.

יש לרשות יועץ , שאם אני מבין נכון פרט לזה שהוא מקבל שכר עבור עבודתו כיועץ עוסק גם ביבוא ציוד לספורט המוטורי , אז גם לו יש אינטרס שיהיה ספורט מוטורי.

לכן הסר דאגה מליבך , כאשר הפעילות תיכנס להילוך היא כבר תמשיך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

ניתוח המצב שלך בהקשר למה שקורה ברשות הינו הגיוני ומציאותי ונראה שזה הקו הנכון להתקדמות בנושא !

לכל אורך הדיון היה לך את הסבלנות והעקשנות וגם הידע להשיב ולענות לכל

אלה שבדרך כלל מגדירים את עצמם כמומחים בכל , ועל זה מגיע לך צל״ש !!!

שמת לב שבתחילה הביעו עמדות כאילו הם יודעים הכל והרושם היה שהם בקיאים בכל פרט הקשור לביטוח ומסביב לו,

ובהמשך נרתעו והביעו זהירות יתרה כששאלת ורצית הבהרות , וכאן הבינו שיש להם עסק עם משהו שיודע קצת ולא פרייר.

כל פעם שעולים נושאים כגון - רשות - התאחדויות - כללים - תקנות - מרוצים ...וכו׳ , אותם "ידענים-מומחים" משטלטים על השרשור

וגוררים אותו לכוונים אישיים כשהמטרה לנגח את הרשות במיוחד ואת החברים שלא מסכימים בדרכם !!

זה המצב פה ואין תרבות דיון - בקיצור אסור לחלוק על דני ושות' ואח"כ הוא מצהיר שהו פרש לפני שנים רבות ולא הוא זה שמפריע!!

שימו לב מה היה הניתוח המקצועי של דני לוי (שפרש עאלק) לגבי תקנת היבוא שמעכבת את תחילת המירוצים -

דבר נוסף,הרי נושא היבוא עדיין סגור,אתם מדברים פה על ביטוח ונניח שיהיה ביטוח לשנה הראשונה מה תראה כצופה במסלול?

"אלטא קקרים" של מכוניות מהמאה הקודמת? להזכירך שהיבוא מוגבל לרכבים של עד 3 שנים מיום יצורם.

ספורט מוטורי?

שימו לב לזלזול !!!

אז מה ? מה הבעיה להתחיל בספורט עם מכונית זולות ללא צורך בייבוא חלפים או מכוניות ??

"""אלטא קקרים" של מכוניות מהמאה הקודמת? """

כך הוא מזלזל ומכנה את הכלים של הספורטאים האמיתיים והמוכשרים שבאמצעים דלים רוצים לקיים ספורט מוטורי !

עדיף לבנות מיצובישי "EVO-17" במאות אלפי שקלים ,להעביר אותה לקפריסין ומה אז ??

כן - "אלטא קקר" - אני מזמין את בעלי ה-EVO לנסות את כוחן מול האלטא ונראה מי ינצח !!ללא ציניות!

לא פעם ציינתי שצריך להתחיל מהיסוד (תחרות עממית וזולה) ולא לקפוץ לאוליפיאדה

(EVO וכו'..).

מישל

• תוכן חדש...