Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב איך כל הרגולטורים מנסים לשלוט על הספורטאים,במקום שההתאחדויות יהיו בעלי הבית ויכתיבו מה צריך ואיך צריך,קמו הגופים האלה לשלוט שלטון ללא מיצרים באמצעות איצטלה של :"אני השריף".

תעצרו רגע אלה המתיימרים לעשות ספורט , אתם ראשי ההתאחדויות שבאים כמו עדר כנוע לכל הישיבות של הרשות, בידיכם הכוח, נצלו אותו

אל תוליכו את עצמיכם לתלייה, שנסו מתניים, קחו כדורים נגד גועל ושתפו פעולה ביניכם. רק כך תצליחו.

מירוצי מכוניות

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני

תפסיק למכור אופיום למכורים.

הרגולטור קיים בתוקף חוק ותקנות קשים ליישום , ושום דבר לא ישנה זאת לרגע זה.

אחרי שיפעלו כאן מירוצים בכל מיני ענפים ויהיה נסיון אפשר יהיה לתקן תוך כדי תנועה.

גם אם כולם יהיו מאוחדים התוצאות תהיינה די זהות .

ועובדי הרשות מקבלים את משכורתם כך או כך , למה להם להסתכן?

אז צריך להוציא את המירב ולהתחיל להתקדם כי האויב של הטוב מאוד הוא המצויין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

אופיום מוכרים רק למכורים אחרת זה שידול לדבר עבירה חחח

ישה אם כל ההתאחדויות מאוחדות? הרשות בבעייה, אתה כפי הנראה מגיע לנושא מראייה ציבורית,אני אומר לך שאם כל ההתאחדויות שמות את המפתחות על השולחן ,הרשות תדבר אחרת, אבל כנראה אני מבושם משאיפת גז צחוק ואחרים צודקים.

מירוצי מכוניות

פורסם

אני שוב חוזר למקור ואולי אני עדיין נאיבי,עובדי הרשות חייבים להבין ספורט מוטורי על כל הניואנסים שלו אחרת? בעצם אתה יודע מה? דיברתי מספיק יאללה בהצלחה צלצלו אלי לאירוע הראשון ,בינתיים אל תשכחו להניע מדי פעם כדי שהמנוע לא יעלה חלודה

מירוצי מכוניות

פורסם
הסתיים. יש ביטוח.

IRDA השלימה את הפער.

יוסי בריינס יו"ר מועדון הראלי/אוט קרוס כיסה את כל הפערים שנותרו לרבות הספורט העממי.

ההתאחדות פועלת בעניין זה להביא להתקדמות ענף הספורט העממי הסובל ככל הנראה גם הוא מאינטריגות פנימיות.

ביקשתי מיו"ר IRDA לכנס דיון דחוף בעניין הספורט העממי. אעדכן בהקדם.

אלון

כמי שעוקב אחרי השרשורים האלה פעם בכמה חדשים ומבזבז חצי יום לקרוא את כל המלים שנשפכו אני שמח לשמוע שהענף הצליח לעבור עוד אבן דרך בדרכו למרוצים חוקיים בארצנו. ישר כח!

לצערי אני שייך לדור המדבר- אני בטח איטי, כבד וזהיר מדי היום להשתתף במרוצים. את כספי כיליתי על הקפות בנורבורגרינג, אבל כולי תקווה שלילדים שלנו תנתן ההזדמנות, והנכדים שלנו כבר יגדלו באוירה של תרבות מוטורית.

בברכה

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני באמת לא מבין, כל העוסקים בדבר בטוחים שהם הולכים להתעשר מזה? במקום להקים גוף אחד שיקח את ספר החוקים של הFIA ושאר הארגונים העולמיים בכל ענף ויתרגם ויתאים, שישבו בו נציגים מכל הענפים ויתנו דגש על מה חשוב להם, כולם רצים להקים עמותה והתאחדות וחרטאבונה.

הרוח הספורטיבית מריחה כמו קיא מעורב בצואה פשוט כי בגלל כמה שקלים אתם מחרבנים על הספורט שכולכם כלכך אוהבים!

וחבל..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מיטב הבנתי כל מה שקורה ב-FIA לא יכול להתקיים בארץ - כי לנו יש חוק שיותר חכם מ-FIA.

בכל מקרה כדי להתחיל לפעול צריך התאחדות עם הכרה מהמדינה - אדם יחיד כנראה לא יכול לקבל הכרה כזו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מישהו יכול לספר מה היה אתמול בוועדת החינוך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בעקבות לחץ יבוא רכבים למירוץ עד 4 שנים אושר, התקנה הועברה לפירסום ברשומות ותוך 30 יום ניתן יהיה לייבא רכבים וחלקי חילוף.

מירוצי מכוניות

פורסם

תודה יותר טוב מלא כלום

מה הם שיעורי המס על יבוא רכבי מירוץ ?

כרכב רגיל או יש מיסוי מופחת?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מישהו יכול לספר מה היה אתמול בוועדת החינוך

====================================================

תודה יותר טוב מלא כלום

מה הם שיעורי המס על יבוא רכבי מירוץ ?

כרכב רגיל או יש מיסוי מופחת?

================================================

ישה

תתרגל שנושא העדכונים לא חשוב !! (כרגיל)

תמשיך בשאלות הבהרה .

מה הבעיה לפרסם את מלוא הסיכום או את עיקרי הדברים של אותה ישיבה ?

פורסם
למיטב ידיעתי 12% מכס ותוספת מע"מ, לא כל אחד יכול לייבא

דני יכול ישה לא יכול

מה אמות המידה ? מה זה למיטב ידיעתי? :lol:

מישל

עוד כמה ימים אמור להיות פרוטוקול רשמי של הוועדה באתר הכנסת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מישל

עוד כמה ימים אמור להיות פרוטוקול רשמי של הוועדה באתר הכנסת.

ישה

כאשר אתה קורא כאן על הערכות חברינו לקראת הדיון בוועדת הכנסת ,ואיך דואגים להזהיר מפני אדישות האחראים לבל יעשו טעות

ושהדבר סופר חשוב לענף (בצדק וללא ציניות) , הייתי מצפה לעדכון מיידי ולו רק לשם הנימוס האלמנטרי והחובה לעדכון החברים !

הבקשה מוגזמת ?

פורסם

לא הייתי בישיבה,מספיק עם העקיצות אני ניזון ממה שמספרים לי,לי חשוב היה שרכבים יותר ישנים יכנסו לארץ הצלחתי במעט ע"י כך שהעברתי לאמציה גזית שהיה בישיבה את עיקר הדברים ולהפתעתי הוא הצליח (במעט) .

ולאחר ההקדמה

כנסו לאתר הרשות שם יש את אמות המידה.

סיכום

את הנושא הכאוב הזה של היבוא היו צריכים להעלות הגורמים המוסמכים ברשות הנהיגה,אבל ? וחוץ מ... ובנוסף... הצווחן הנצחי שחושב... מנופף הניירת? הוא לפחות היה שם.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...