Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישל

זה שאתה זעפן וחושב שבתיחכום רב תסיט את הבעיות ותנווט אותם לניגוח אישי? את זה אנחנו כבר יודעים ומכירים אותך ואת סגנונך.

ההתלהמות האישית שלך כלפיי ידועה כבר שנים,התקפותיך הבלתי מרוסנות על כלל העוסקים במלאכה ידועים גם (מזל שאינני היחידי)

אבל מה לעשות ,מלבדך ישנם אנשים שלא מוציאים דברים מהקשרם כמוך,כפי שמעולם לא זילזלתי בך באופן אישי הייתי מצפה שבגילך המופלג תהפוך לאיש פחות מחרחר מלחמות מיותרות,

"אלטא קקר מכוניות" זה מושג שלא בא לפגוע באף נהג, אלא זו עובדה שתמנע מנותני חסויות לפרוש עליך ועל שכמותך מטרייה של כסף שאם אין לך אותו (את הכסף) לא תתחרה ולא תפיק מרוצים,את זה אתה יודע וחבל שאתה הופך את זה כביכול לעלבון שאינו במקומו.

לגבי הזלזול שלך ביידע? אני משאיר לאחרים לחשוב ,אני יודע שלא כולם חושבים כמוך ואם אתה עדיין מחזיק בעמדה זו? שיבושם לך,אולי זו הדרך שלך לשרוד.

לגבי איוו 10? מה כואב לך בדיוק? אתה מוזמן לכתוב מה זה מפריע,אתה מזיע בקצות האצבעות במיקלדת ואני? כפי שכתב חברך משכבר הימים "מזיע בחליפה",

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

סיסמת אגודת ספורט הפועל לפני שנים רבות הייתה

מאלפים לאלופים

ככה בונים ספורט.

לא ברור לי למה ההתנגחות ביניכם אבל קרב היום ושניכם תוכלו ללבוש חליפות ולהוכיח מי טוב יותר על המסלול.

לדעתי הצנועה לשניכם יש זכויות בקידום הספורט המוטורי הישראלי .

ושוב מי שלא עושה לא טועה.

אז יאללה שימו את את העבר ואת הדם הרע אחריכם ושלובי זרוע תצעדו לעבר עתיד חדש וטוב , שכמובן יונצח על ידי הצלם המקצועי

הידוע. :shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מישל

"אלטא קקר מכוניות" זה מושג שלא בא לפגוע באף נהג, אלא זו עובדה שתמנע מנותני חסויות לפרוש עליך ועל שכמותך מטרייה של כסף שאם אין לך אותו (את הכסף) לא תתחרה ולא תפיק מרוצים,את זה אתה יודע וחבל שאתה הופך את זה כביכול לעלבון שאינו במקומו.

--------------------------------------------------------------------------------------------

להזכירך ,אני מתחרה משנת 84 ומפיק מ-97 ובהצלחה רבה ! מה שמונע מנותני חסויות להכנס זה חוסר הרצינות והאי אמון שמציג הענף ובכך הוא נתפס כ"פושט רגל" ולא רציני!! האלטא קקר יכול לספק אחלה הצגה לכל , ואת זה אתה לא מבין !! אני משוכנע בכך ש"אמינות" הוא סוד ההצלחה , ואת זה פספסתם בהתנהלות עד כה !

---------------------------------------------------------------------------------------------

לגבי הזלזול שלך ביידע? אני משאיר לאחרים לחשוב ,אני יודע שלא כולם חושבים כמוך ואם אתה עדיין מחזיק בעמדה זו? שיבושם לך,אולי זו הדרך שלך לשרוד.

----------------------------------------------------------------------------------------------

איזה מקצועיות ואיזה נעליים! גם קבלת כסף ולא עשית מה שהתחייבת.אני ישבתי אתך בוועדה לניסוח וכתיבת כללים, זה היה כל כך חובבני ושטחי שלא פלא שהרשות דחתה את החומר כל כך הרבה פעמים.כל פעם עשית את ההיפך ממה שבקשו, ניסית להיות חוכמולוג רק כדי להתנכל ליובל ולסרוגו כדי שדרך הכללים של הספרינט נוכל גם לארגן ראלי ובכך לגנוב להם את הענף בחזרה! גברי לוי היה הראשון שקלט אותך והוציא מכתב להזיז אותך הצידה , וחבריך הצליחו גם אותו להתיש.הכל היה סביב זה, ואנחנו הלכנו אחריך שולל ולא כל כך הבננו שזה היה אמור לעשות לנו נזק ואכן זה גרם לשיתוק הספרינט. בסופו של עניין הוועד בקש שהרשות דרך היועץ ,האהוב עליך, תכתוב לנו את הכללים כדי לצאת מהפלונטר- שאל את חבריך ,הם בקשו זאת ! אפילו סרוגו בא לעזרתךבשלב מסוים.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

לגבי איוו 10? מה כואב לך בדיוק? אתה מוזמן לכתוב מה זה מפריע,אתה מזיע בקצות האצבעות במיקלדת ואני? כפי שכתב חברך משכבר הימים "מזיע בחליפה",

----------------------------------------------------------------------------------------------

אוי דני, דני, אל תגרור אותי לספר על הזיעה שלך בחליפה , אני באמת מעדיף לנצור כאן וזה לטובתך !!

-----------------------------------------------------------------------

שבת שלום

להזכירכם ,דני ,ניר וחלווה - אני בראש ובראשונה ספוטאי מושבע ובהמשך התחלתי לעסוק בהפקת מירוצים ,וזה למה ? אתם זוכרים ?

כי לא היה מי שיארגן מירוצים בצורה נאותה ומקצועית .

התחלתי בג'ימקאנה ומשם לראליספרינט בהמשך עברתי לקארטינג וראלי וכאן אני מרשה לעצמי לאמר שבזכות תרומתי הצנועה כמפיק

הצלחנו להקים את IRDA (שח' 2500-זוכרים??) והספורט החזיק מעמד והמכוניות לא הושבתו כמו היום!!

גם היום בגילי המופלג,דני,הייתי מעדיף לחזור להגה ,ולא להתעסק עם כל הרפש הזה. איך אמרת? מי שלא עושה לא טועה !!

מזכיר לכם עוד דבר - "חסד נעורים" - מכירים ? לא בבית ספרכם !! תתביישו !!!!

מישל

פורסם

להזכירך ,אני מתחרה משנת 84 ומפיק מ-97 ובהצלחה רבה ! מה שמונע מנותני חסויות להכנס זה חוסר הרצינות והאי אמון שמציג הענף ובכך הוא נתפס כ"פושט רגל" ולא רציני!! האלטא קקר יכול לספק אחלה הצגה לכל , ואת זה אתה לא מבין !! אני משוכנע בכך ש"אמינות" הוא סוד ההצלחה , ואת זה פספסתם בהתנהלות עד כה !

המשך האשמות וזריית חול בעיניים לכולם בחזקת אני הכי טוב כולכם לא מבינים (אלון,אהוד,דני,)רק מישל המפיק מבין

מעניין איך עד היום חוץ מלבקר את כולם לא אחזת אתה במקל האחריות?

בוא נסה לקבל נותני חסויות למכוניות משנות ה80 כמו שיש לךהיום ואני מתכוון לנותני חסות שיחזיקו מפיק כמוך לעונה שלמה.

איזה מקצועיות ואיזה נעליים! גם קבלת כסף ולא עשית מה שהתחייבת.אני ישבתי אתך בוועדה לניסוח וכתיבת כללים, זה היה כל כך חובבני ושטחי שלא פלא שהרשות דחתה את החומר כל כך הרבה פעמים.כל פעם עשית את ההיפך ממה שבקשו, ניסית להיות חוכמולוג רק כדי להתנכל ליובל ולסרוגו כדי שדרך הכללים של הספרינט נוכל גם לארגן ראלי ובכך לגנוב להם את הענף בחזרה! גברי לוי היה הראשון שקלט אותך והוציא מכתב להזיז אותך הצידה , וחבריך הצליחו גם אותו להתיש.הכל היה סביב זה, ואנחנו הלכנו אחריך שולל ולא כל כך הבננו שזה היה אמור לעשות לנו נזק ואכן זה גרם לשיתוק הספרינט. בסופו של עניין הוועד בקש שהרשות דרך היועץ ,האהוב עליך, תכתוב לנו את הכללים כדי לצאת מהפלונטר- שאל את חבריך ,הם בקשו זאת ! אפילו סרוגו בא לעזרתךבשלב מסוים.

המשך ידוע מראש של האופי שלך להוציא דברים מהקשרם ולעוות את המציאות,לגנוב? לא מכיר מושג כזה אבל מעניין מה חושב עליך חבר מהעמותה שריכבו אצליך כבר כמה שנים,גברי לוי? התפטר? התפוטר? נכשל? הצליח? אתה היית לצידו לא?

כשלון שלו =כשלון שלך!! סרוגו בא לעזרתי? מוח קודח יש לך מישל או אולי אמנזיה.

את התקנונים ה"שטחים" לדבריך אישרת יחד עם כולנו אגב לא היה שום תקנון לראלי אז שוב אתה מוציא שקר גס מפיך.

להתנכל לסרוגו ומלמד? אני לתומי חשבתי שהאנשים האלה עזבו את "אירדא" איימו לחסל את "אירדא" שאתה היית חבר בה.

היהפוך נמר חברבורותיו? כן אליבא דמישל זה נלך תמיד עם הרוח פעם פה ופעם שם.

לגבי האיוו 10? מעניין יהיה לדעת לכשתפיק אירוע אם תוותר על הגעה של רכב כזה למירוץ ותעדיף סמבה ראלי מודל 1984

ועשה לעצמך טובה (כדי שחלילה לא יעלה לך סוכר או לחץ דם) מי שחי על נוסטלגיה וטורח להזכיר אותה השכם והערב כנראה הפך לזקן ממורמר, אתה כזה?

חסד נעורים? מילה יפה, כשאתה מנבל פה,ומאשים את כל העולם בכל המפגעים חוץ מאשר את עצמך, אל לך לבקש חסד נעורים בודאי לא מאלה שאתה ממשיך לנסות ולפגוע בהם כל הזמן.

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט:

עניין: דיון על ספורט מוטורי עממי

סיבות:

1. אין תרבות של ספורט מוטורי שנובעת מעידוד של המדינה לתחום בעבר.

2. יש פחד ורצון לשליטה מצד גורמים ממשלתיים שמעכבים כל יוזמה פרטית בתחום.

3. פקידים חסרי הבנה במערכת השלטונית שדרשו חוק מיוחד עבור ספורט מוטורי - דבר שאין לו אח ורע בעולם.

4. עלויות מופרכות והגבלות מגוחכות שנובעות מצורת החוק כפי שנכתב.

5. משטרה שמתנגדת לכל דבר שאיננו מוסדר בחוק - בבחינת כל מה שלא מותר, אסור.

6. גורמים אינטרסנטים מבחינה כלכלית שמתנגדים לכל פעילות בתחום שאיננה תורמת ישירות לכיסם.

7. אגו ומלחמות היהודים בקרב העוסקים בדבר מתחומים שונים (וגם מאותם התחומים). הכוונה למתחרים, מארגנים וכדומה.

8. שכחתי משהו?

עכשיו אני מבין את סעיף 7.

עדיף כדורגל?

שם זה מלחמות יהודים בערבים.

פורסם

למה לי לא עולה ? מקבל הפניה ל gmail ואני אין לי גימל אני בקושי ב אלף.

אז...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנה הפרוטוקול המבוקש מישל מוזמן לנתח ובמוחו הקודח אשמח לראות את המעורבות של החתום מטה בתהליך.

בנוסף ציטוט של האיש מהקריות":

איזה מקצועיות ואיזה נעליים! גם קבלת כסף ולא עשית מה שהתחייבת.

זכור לי במעומעם אירוע בבקעת הירדן שהמפיק מישל בע"מ אירגן,טרח,השיג את כל האישורים (כך נאמר לנו) כולם שילמו כסף

המרוץ בוטל,והמפיק (מישל) דרש לקבל את כספו במלואו למרות שהארוע לא התקיים ואכן קיבל האיש כסף והרבה.

אני לא זוכר שמישהו הלין על כך וטען בפניו:"איזה מקצועיות ואיזה נעליים! גם קבלת כסף ולא עשית מה שהתחייבת.

אבל מה לעשות עם הגיל הזכרון פוחת.

דני

פרוטוקול.pdf

מירוצי מכוניות

פורסם

מישל / דני

האם הפרוטוקול של מישל הוא אותו פרוטוקול של דני או מדובר בשני פרוטוקולים משתי ישיבות שונות.

את הפרוטוקול שהביא דני הצלחתי לפתוח כי שילמתי דמי חבר.

מה למדתי ולא לפי סדר חשיבות.

חמור מי שקופץ בראש לגבי סדר הופעת הנוכחים בישיבה כפי שנכתב בפרוטוקול. קצת כבוד למנהל הרשות ולפקידי המדינה.

יש התאחדויות שיש לגביהם אישור ניהול תקין ורק הם זכאיות לתמיכה מבחינת המדינה

יש התאחדויות שאין להם אישור כזה ולכן המדינה לא תשלם בעבורם.

המדינה מוכנה לתת את חלקה רק אחרי שתדע כי ה 10% שולמו , ולא מעניין אותה מי ישלם כמה בחלוקה הפנימית.

לאירדא אין אישור ניהול תקין , לא רוצה לשלם על הביטוח גם ביחסים לא טובים עם הרשות ובכלל יש לה ביטוח יותר זול.

מניח כי בגלל מידת הסיכון הפחותה בענפים שלה , אז למה שהיא תסבסד את האחרים.

שאר החברים לא אוהבים את אירדא ומבחינתם שיקחו לה את ההכרה ויעבירו לסרוגו.

ונכון לזמן כתיבת הפרוטוקול מתוך 193K תרומת הספורטאים , אז יש חור של 115375 ש"ח המורכב מ 75125 ש"ח + 40250 ש"ח של אירדא

מתוך ההפרוטוקול לא ברור אם הביטוח כבר החל לתקתק , ועל פי דברי סוכן הביטוח אין הגבלה על מספר האירועים.

צריך לבדוק בתנאי הפוליסה החשאית אם אכן כך נכתב .

האא והכי חשוב מתי תתחיל פעילות על זה לא ניתנה שם תשובה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...