Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב לריח של דלק ברכב ומחוצה לו לאחר נסיעה, במיוחד לאחר תדלוק של מיכל מלא.

לאחר הרמה של המושבים האחוריים ופתיחת המכסה שמעל המשאבה, ניתן היה לראות שמצטבר דלק באגן שמסביב למשאבה. ככל הנראה הרכב קיבל מכה מלמטה במיכל הדלק והלחץ בפנים גרם לסדק.

נאמר לי ע"י המוסך כי בית המשאבה סדוק ויש להחליף את כולו, בעלות של כ-2500 ש"ח לחדש, ובערך חצי מזה אם לוקחים מפירוק.

החלק מפירוק כמובן בלי אחריות אך נאמר לי ע"י בעל המוסך כי הוא יכול לבדוק את החלק ולהחזיר אותו אם הוא לא טוב.

ערכתי חיפוש לפני שפתחתי שרשור חדש וראיתי כי חלק מהאנשים המליצו שלא כדאי לקחת משאבה מפירוק.

שאלות:
  • האם המחיר שנקב בעל המוסך הגיוני?
  • האם בכל זאת כדאי לנסות מפירוק?
  • האם כדאי להזמין מחו"ל?

לאחר חיפוש קצר מצאתי את המוצר הבא (לפי האתר מתאים לדגם שלי):

Fuel Feed Unit, in fuel tank (תמונה מצורפת - הפורום לא נותן לי לשים קישורים)

361 יורו כולל משלוח לארץ. האם מדובר במשאבה בלבד או שהחלק הנ"ל כולל גם את ה"בית"?

כמה מכס אני צפוי לשלם אם אחליט להזמין מהאתר?

כל עצה תתקבל בברכה!

f0580313120.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

360 אירו זה בערך 1800 ש"ח, לפני מיסים וכאבי ראש כמובן. לזה צריך להוסיף את הטרטור שבאישור החלק במשרד הרישוי, שבועיים-שלושה עד שהחלק יגיע ארצה (וביינתים הדלק נוזל ואתה מסתכן בשריפתו של הרכב) וכמובן גם מיסים.

בקיצור, במקרה הזה אין סיבה לדעתי להזמין את החלק מחו"ל. הפרש המחירים לא מצדיק את הסיכון שבשריפתו של הרכב כולו.

בזירת החלפים ניתן למצוא משאבה תחליפית חדשה במחיר זול יותר. כנס לשם, מלא את פרטי הרכב וביום ראשון כבר תחכה לך משאבת דלק חדשה במחיר סביר הרבה יותר.

• תוכן חדש...