Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ניראה לא עמוק לכן פוליש צריך לעזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה פוליש עדין

אתמול ניגשתי לאוטו דיפו ורכשתי משחה להורדת שריטות של TURTLE וגם וקס של SON OF A GUN.

הכל בהמלצת המוכר.

איך משתמשים בחומרים .

פורסם

משחה להורדת שריטות שבאה בשפורפרת?!

היה לי נסיון איתה דיי סבירה אבל אל תצפה לנפלאות...

יש לך מדבקה עם הוראות בעיברית עליה

בכל אופן אתה צריך לנקות היטב את השטח, מומלץ לעבור עם IPA(אלכוהול רפואי) לפני,

לקחת מטלית מעט לחה, לשים עליה כמות חומר בגודל אפונה ולשפשף את האיזור השרוט.

לעשות 2 מעברים,אם לא יעזור תצתרך משו יותר חזק ואיכותי,אגב בסיום התהליך לנגב הכל ולעבור שוב עם IPA

פורסם

תעשה טובה לרכב שלך ותחזיר את 2 המוצרים האלה.

אם התחום לא מדבר אלייך היית מציע שתלך למישהו שיטפל לך בזה עם פוליש, אחרת קנה חומרים איכותיים ועשה בעצמך לאחר קריאה, זו לא עבודה גדולה.

פורסם
איך מוכר באוטו דיפו יכול להמליץ על טורטל, כשמדף לידך יש מוצרי מגווירס?

לשריטות- ULTIMATE COMPOUND.

ווקס- ultimate liquid.

אוטודיפו...נראה לי עונה על השאלה הזאת.

גם לי עשו אתזה בשבוע הראשון שהבאתי את הרכב, אחרי זה נדבקתי בחיידק בפורום :shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

צירפתי תמונות - אחת של מכה אחורית ברכב ואחד של קדמית. מה התיקון המומלץ עבור שניהם וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר? האם כדאי\אפשרי להפעיל ביטוח (אין לי את הפרטים של הנהגים הפוגעים).

second.jpgfirst.JPG

אין לי נסיון בנושא ואודה על כל מידע נוסף בענין.

עריכה אחרונה על ידי impeham
  • תוכן חדש...