Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שזה נראה פוליש באמת עשוי להוריד את הרוב, אם ישאר משהו פחח יכול לסדר את הנותר בעלות דיי סבירה[היה לי מצב דומה ברכב לבן של חבר, עשר דקות עם פוליש ידני עדין והכל נראה כמעט כמו חדש,למרבית המקומות שהיה קילוף צבע קטן]

פורסם

הגיע אליי במקרה היום משהו לנסות

Mantis - Scratch remover

שכן שלי הביא לי וביקש שאבדוק את זה,

קודם כל ביוטיוב הפרסומות שלו מתגאות מאוד בכך שהוא מסיר שריטות (כל שריטה), בדרך קסם,

איך בשפשוף אחד (או יותר נכון פוטושופ) השריטה נעלמת,

אז לקחתי את המוצר, בתור אחד סובל משריטה בדלת כבר זמן מה,

עקבתי אחר ההוראות בגב המוצר, ניקיתי את השטח טוב, השתמשתי במגבת מיקרופייבר שמתי עליה קצת מהחומר, שעל פניו נראה טוב, בצבע לבן פנינה קצת מנצנץ, משדר איכות..

מרחבתי על האזור תוך כדי תנועות סיבוביות כפי שצוין בגב האריזה,

והחומר פשוט נעלם, הרגיש כמו קרם ידיים (חחח),

המשכתי לעקוב אחר ההוראות, ובסופ אחרי כל ההסברים רשום. שכשהחומר מתייבש, האזור יבריק באחריות!

שום מילה על מעלים שריטות, ושום שריטה שנעלמה.

בזבוז כסף של השכן.

7d913b7dd3f7466cec1051ffa1f3e6e9.jpg

Seat Ibiza FR

פורסם

בעבר הייתי מקפיד מאוד על ניקוי הרכב (נקנה חדש- צבע לבן מטאלי). בשנה האחרונה נרגעתי ומאז פלסטלינה שעשיתי לפני החורף לא נגעתי בו בהיבט הזה.

יום אחד חזרתי לרכב וראיתי את זה:20160313_092736.jpg

קראתי כאן את השרשור ונראה לי שאצטרך לעשות את התהליך של שפורפרת צבע מהמוסך המורשה.

1)אפשר לקבל קישור למדריך טוב איך לעשות את זה

2)החומרים שיש לי זה: פלסטלינה עדינה ונוזל החלקה תואם, ווקס ultimte - הכול מגווירס

3) הארות יתקבלו בברכה

פורסם
המוצר הזה נשמע ונראה כמו כול מוצר פוליש אחר.

כמו כול פוליש אחר, עובדים עם החומר עד שהוא נעלם.

פשוט נעלם ללא תוצאות.

Seat Ibiza FR

פורסם

לרוב החומרים הזולים הנ"ל "יעבדו" כשמדובר במשהו שמכיל לכה כמו הטוש המעפן שמפרסמים כל הזמן, מתגאים שהוא מעלים שריטות וכל מה שהוא עושה זה לצפות את השריטה בעוד לכה ולהשאיר פס מכוער מסביב של שכבה נוספת.

Opel Adam S 2017

פורסם

מסכים,

יצא לי לראות עבודה עם חומרים דומים,

החומר הספציפי הזה, בידיוק כמו שתיארתי אותו - קרם ידיים..

משאיר מראה מבריק, טיפה חלק,

שאחרי שמתייבש יש מגע שומני- מעבר עם מטלית יבשה מוריד כלא היה.

וכל הציפיות להעלמת שריטות יורד איתו ביחד

Seat Ibiza FR

פורסם

אמר לי מקצוען בתחום, שכל החומרים להעלמת שריטות למעט הצבע היעודי זה בולשיט. בכל אופן תודה על העדכון.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
בעבר הייתי מקפיד מאוד על ניקוי הרכב (נקנה חדש- צבע לבן מטאלי). בשנה האחרונה נרגעתי ומאז פלסטלינה שעשיתי לפני החורף לא נגעתי בו בהיבט הזה.

יום אחד חזרתי לרכב וראיתי את זה:[ATTACH=CONFIG]454145[/ATTACH]

קראתי כאן את השרשור ונראה לי שאצטרך לעשות את התהליך של שפורפרת צבע מהמוסך המורשה.

1)אפשר לקבל קישור למדריך טוב איך לעשות את זה

2)החומרים שיש לי זה: פלסטלינה עדינה ונוזל החלקה תואם, ווקס ultimte - הכול מגווירס

3) הארות יתקבלו בברכה

מקפיץ לצערי

פורסם (נערך)
מה זה שיחייה?

הבן אדם גרם לנזק, בעל הרכב רוצה לקבל את הרכב כמו שהיה, מה זה שיחייה?

בחיי שזו התמצית של הישראלי היפה, גם גרם לנזק וגם לא רוצה לתקן.

לצבוע טמבון שלם על רבע סימן שיישאר?

אני לא הייתי עושה את זה לרכב חדש - נקודה!

להתנער ממש לא.

פוליש יוריד רוב גדול מהסימן עד כמה שאפשר לראות ולהבין מהתמונה.

מה שיישאר אפשר לסדר נקודתי לבד.

פחחים בדרך כלל "אוהבים" לצבוע חלקים שלמים ולא חלקי, גם אם זה אומר שהצבע חדש ולא יהיו הבדלים.

אני הייתי במקום בעל הרכב הייתי נמנע מצביעה על ידי פחח.

אבל זו דעתי.

"הישראלי היפה"

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם

שלום לכולם.

אז כן, גם אותי שפשף רכב ורציתי לדעת איך לנקות את השפשופים ובנוסף איך לכסות את הצבע המקולף

אשמח לדעת באיזה חומרים להשתמש, וכמובן אופן השימוש בהם.

תמונה:

unnamed.jpg

תודה לכולם!!

פורסם

פוליש עדין/גס נראה שיכול לעזור לך כאן(נראה שיכול להוריד את הרוב, תראה אם ציפורן מורידה חלק מהליכלוך), את המקומות שהצבע ירד לחלוטין מהפגוש ככל הנראה ידרוש ממך קניה של צבע טאצ' אפ וקניה של מכחול דק(או פחח אם אתה רוצה להגיע למצב קודם~)

פורסם
פוליש עדין/גס נראה שיכול לעזור לך כאן(נראה שיכול להוריד את הרוב, תראה אם ציפורן מורידה חלק מהליכלוך), את המקומות שהצבע ירד לחלוטין מהפגוש ככל הנראה ידרוש ממך קניה של צבע טאצ' אפ וקניה של מכחול דק(או פחח אם אתה רוצה להגיע למצב קודם~)

סליחה על הבורות אבל מזה "צבע

טאצ' אפ"?

• תוכן חדש...