Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשוב להבין שצביעה עם מכחול זה לא רק פעולה קוסמטית - אלא מניעת חלודה.

יוגב, אתה רוצה להגיד שאם לא צובעים יש סיכוי שתהיה חלודה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה אם אני לא רוצה לבצע תיקון צבע ברכב חדש? יש פתרון אחר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

תיקוני צבע זה לא קללה, גם שזה מבוצע על רכבים חדשים - נהפכו, זו אפשרות יותר סבירה למי

שאכפת לו מאיך שהרכב יראה לטווח ארוך.

מעבר לזה ניתן להגיע עם תיקון צבע לכמעט אחידות. הבעיה שאין הרבה בעלי מקצוע אומנים שמתעסקים

בזה כי זה מצריך שעות של עבודה והרבה סבלנות. (צביעה שייף ושוב פעם אותו תהליך לאחר חומר בסיס ובנוסף לכה)

מה לעשות? זה כבר שיקול שלך. רק קח בחשבון ששריטות עמוקות שעוברת את עובי הצבע?

לאחר תקופה מסוימת (חודשים) יתחיל תהליך חלודה. פח חשוף +מים +אוויר =קורוזיה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני צריך להוציא את המכה (עדיפות לPDR כמובן) ולתקן את הצבע. יש המלצה? (עדיף בדרום, אפשר במרכז)

רצוי שהתיקון יהיה כמה שיותר איכותי אבל גם במחיר סביר. אחרי הכול מדובר בדפיקה קטנה יחסית ולא בכנף שבורה.

פורסם

יוגב, זה בידיוק הבעיה שלי,

אין כמעט אנשים שיודעים להגיע לרמה גבוהה של תיקון צבע נקודתי,

בהתחלה שחיפשתי רכב, ראיתי כמה וכמה רכבים בעלי תיקוני צבע מרושלים,

שזה נראה כאילו ילד בן 5 עם טיפקס קשקש על הרכב...

יש מישהו באזור אשדוד שמומלץ לעבודות כאלו?

Seat Ibiza FR

פורסם

כן אני יודע שאין הרבה אנשים שמתמחים בזה, כי זה אומנות.

הלוואי והייתי יכול להיכנס לתחום הזה אפילו בתור תחביב. (זמן, מקום,כלים, וויתור על תחום שמביא לי פרנסה) אין לי ספק שזה היה נותן פתרון הולם להרבה בעלי רכבים.

אני אגב בשביל ביצוע עבודה מושלמת על הרכב שלי? הייתי מוכן לנסוע שעות.

פורסם

PDR PLUS עושים תיקוני צבע? מישהו יודע?

פורסם
יוגב, זה בידיוק הבעיה שלי,

אין כמעט אנשים שיודעים להגיע לרמה גבוהה של תיקון צבע נקודתי,

בהתחלה שחיפשתי רכב, ראיתי כמה וכמה רכבים בעלי תיקוני צבע מרושלים,

שזה נראה כאילו ילד בן 5 עם טיפקס קשקש על הרכב...

יש מישהו באזור אשדוד שמומלץ לעבודות כאלו?

אני גם מאשדוד לגבי החומר הוא לא מוכר בציבור ואיני יודע מה שמו אבל מה שכן אני יודע שלרוב זה עובד דבר איתי בפרטי וניראה את הרכב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לישיאנה (?) - אם זה יהיה מוצלח שלח לי בבקשה אם הפרטים של בעל המקצוע.

אני צריך לבצע אצלי תיקון צבע ברכב תודות לאנשים חביבים.

DSC_0048.jpgDSC_0047.jpgDSC_0046.jpg

פורסם

DSC_0048.jpgDSC_0047.jpgDSC_0046.jpg

PDR יעזור?

פורסם

PDR יעזור ליישר, אבל ציך לצבוע בכל מקרה

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...