Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי ויש לי כאלה גם עכשיו,חלודה לא מתפתחת מזה,אני הזמנתי עט צבע לפי הקוד,מצד אחד צבע מצד שני לכה,מאמין עוד שבועיים אקבל אותו ואז אפרסם חוות דעת,בגדול אפשר גם במוסך מורשה לקנות בקבוקון ומכחול דק ולתקן.

קוד צבע תבדוק לפי הספר רכב איפה ניתן למצוא אצלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין חלודה אז רמת הלחץ ירדה באופן משמעותי. תודה רבה.

מהיכן הזמנת את עט הצבע? מה המחיר?

הבקבוקון מהמוסך המורשה: רק בקבוקון צבע? צריך גם להוסיף לכה?

פחות אכפת לי לחסוך כמה שקלים, יותר מעניין אותי שיהיה איכותי וקרוב למקור. אשמח לכל סרטון / הסבר/ לינק לשרשור מתאים.

בינתיים מחכה לשרשור שלך יוליאן.

נ.ב

תודה על כל העזרה שלך כאן. לא יודע אם אתה זוכר (אתה עונה להמון אנשים) אבל אחת הסיבות שהגעתי לחשוב על ה208 שלי (ולרכוש אותה) היא ההמלצה הראשונית שלך באיזה שרשור שפתחתי פעם. אז באמת תודה, ההמלצה שלך הייתה יותר מטובה. מאוד מרוצה מהרכב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הזמנתי כזה עט:

http://www.amazon.com/gp/product/B00KXPKY3K?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

תחכה להתרשמות שלי,יהיה טוב תזמין גם,יהיה חרטה אז חסכת כסף.

שמח לשמוע שעזרתי לך :-)

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהתמונה שצירפת קשה לי לראות אם הצבע לבן רגיל או לבן פנינה כלשהו בצירוף לכה.

בכל מקרה, המלצתי לתקן את הפגיעה הזו עם צבע לבן רגיל ולמלא את נקודת הפגיעה עם קיסם שיניים ולא עם מכחול שלא יהיה עדין מספיק.

את הצבע המקורי תשמור לפגיעות קשות יותר בתקווה שלא יגיעו.

פורסם

זה לא לבן פנינה. הנה תמונה יותר גדולה אם זה עוזר:

20160108_103426 (2).jpg

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
שים לב לקרוא מדריכים טובים לפני שאתה מבצע פוליש עצמאי, שלא תגרום עוד שריטות או נזק לצבע.

יש מקום מומלץ במרכז לעשות פוליש?

אני די מפחד להתעסק עם זה לבד האמת

פורסם

קניתי רכב לפני כמה ימים

התמזל מזלי וכלב עלה על הדלת ושרט אותה קלות

זו לא שריטה עמוקה (לא חריטה) אז אני בטוח שאפשר איכשהו לתקן את זה

(מגבונים לחים לא עשו את העבודה :lol:)

יש לכם רעיונות?

*תמונה מצורפת*

IMG_3917.jpg

:smilecolr
פורסם

לדעתי פוליש יעזור לטשטש,זה לא ניראה עמוק.

פורסם

התמזל מזלי וכלב עלה על הדלת ושרט אותה קלות

קודם כל מצטער לשמוע, אבל לא נורא - אפשר לתקן עם קצת פוליש. בכל מכון שטיפה יכולים לטשטש את זה בכמה דקות.

רגע של עברית:

"התמזל מזלו" - מזל שיחק לו, הצליח לו.

"אִתְּרַע מזלו" -

הנסיבות היו לרעתו; לא היה לו מזל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

עד כמה שאני מצליח לראות -זה שטחי לגמרי. אם כן? מעט פוליש (אפילו הזול ביותר) יוריד את זה ללא בעיה. אין לך? קפוץ אלי אעזור לך בכיף.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...