Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צבע שמתאים לרכב שלך[לפי קוד יצרן] לתיקונים קטנים[יכול להגיע במיכל מעורבב עם לכה, או בחלקים נפרדים בדומה לזה]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צבע שמתאים לרכב שלך[לפי קוד יצרן] לתיקונים קטנים[יכול להגיע במיכל מעורבב עם לכה, או בחלקים נפרדים בדומה לזה]

תודה רבה על העזרה :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • אחראי פורום
פורסם

זה פלסטיק, כמובן שלא יחליד.

אבל כן יכול להמשיך להתקלף. אפשר לתקן עצמאית עם ערכות תיקון touch up ולגבי השפשוף - יכול להיות שירד בפוליש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעיקרון אין יותר מידי חוץ ממה שאיתי אמר

אתה יכול לנסות פוליש ידני עדין, הוא בעיקרון יוריד את על המריחה שנשאר לך מהאובייקט ששיפשף לך תאוטו, מה שישאר תוכל לתקן עם ערכת טאצ'פ וניתן לרכוש בקאר פיקס/איביי/אמזון לפי קוד רכב או ללכת לפחח שיעשה לך תיקון.

חלודה אין לך מה לפחד, הטמבון עשוי פלסטיק ברוב המקרים אז אין חשש אם יש קילוף צבע

פורסם

ממליצים לטפל בזה מהר או להתעלם מזה?

אם אני מטפל בזה אז רק אצל מישהו מקצועי אני לא רוצה שיהיו לי פאשלות

מה הסיכוי שזה יתקלף יותר?

פורסם

נשמה טובה תנסה לנקות עם מעלית אולי קצת APC. או אלכוהול עם מים לראות מה הנזק באמת לי זה נראה מעבר צבע אולי יש רק שתי שריטות באמת לא יותר. צד שנותר פוליש ביד יוריד חופשי, במידה ויש ריצוף או שריטה עמוקה או שאתה צובע(לדעתי חבל) או שתעשה עם קצת מכחול.

פורסם

היי לכולם,

מדובר בשריטה קטנה מאד, במכסה מנוע כנראה מאיזה שהיא אבן תוך כדי נסיעה.

כמ״מ אולי, עמוקה אך ללא מעיכה כלשהיא.

אלמלא הרכב לא חדש ולא שחור לא היה מפריע לי.

מה מומלץ לעשות במקרה הזה? האם יש עט כלשהו לפי מספר הצבע של הרכב? מאיפה משיגים?

או שיש פתרון אחר?

תודה רבה

פורסם

אתה יכול לקנות בקבוקון צבע לפי הקוד ועם מכחול לטשטש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

איך אני יכול לאתר את קוד הצבע הספיציפי של הרכב?

ומאיפה ניתן לקנות בקבוקון קטן?

עריכה:

מצאי עטים מקוריים של VW באייביי:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-VW-Volkswagen-Touch-Up-Paint-Pen-Black-041-OEM-BRAND-NEW-/200822311301?hash=item2ec1f14985:g:GtYAAOSwMmBV3nVG&vxp=mtr

אבל יש הרבה צבעי שחור, כיצד אוכל לאתר את הקוד של שלי (פאסאט B8 2016 שחור מיטלי)

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

בקבוקון ניתן לקנות אצל פחח.

תסתכל בספר רכב איפה רשום,זה יכול להיות תווית במכסה מנוע,ברגע שאתה פותח אותו בקצה רואים אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקבוקן צבע לסקודה?

האם מישהו קנה?

האם ישנה חברה ממולצת להזמנה של קוד צבע?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...