Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-PDR עושים לא רק יישור, אלא כל הדיטיילינג וגם פוליש ביניהם. אבל בתמונה השריטה נראית רצינית וזה לא יסתיים רק בפוליש.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הציפורן נתקעת בפנים. זה נראה יותר כמו משהו שגירד את הצבע של הרכב.

(יש לי תחושה שמישהו פתח את הדלת באגרסיביות יתר. הרכב מצופה באופטיקואט, ואיפה שפתחו דלתות יש דנטים קטנים שפגעו קצת בציפוי ולא יותר. פה זה ממש רציני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין צורך לבצע דיטיילינג לרכב. הרכב עבר ציפוי אופטי קואט לפני פחות מחודשיים. צריך תיקון נקודתי בלבד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין בעיה וזה נהדר שרכב עבר ציפוי, אבל הציפוי לא מונע מביצוע פוליש מקומי לאחר ישור של הפח. אני רשמתי את ההתיחסות לפוסט של אדם בנוגע לפוליש.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אדם, בטוח שזה סימני צבע ולא צבע שירד והגיע לצבע יסוד?

פורסם

השריטות אצלי ממוקמות במכסה מנוע ובדלת הנהג, מקומות שמאוד נראים לעין,

בגלל זה אני רוצה רק תיקון יעיל ולא משהו לא מקצועי,

לדעתכם פוליש גס יכול לעזור? אם אני אלך למישהו מקצועי

Seat Ibiza FR

פורסם

בקיצור, מי נותן לי המלצה לבעלי מקצוע שיודעים לעשות PDR ותיקוני צבע כמו שצריך?

פורסם

באיזור שלך אני לא מכיר. במרכז יש את ה-pdr plus בפתח תקווה ואני ממליץ עליהם. ראיתי גם כמה המלצות כאן על מוסך א.א.י מראשון, אבל לא הייתי אצלם. תדבר איתם ותשאל אם עושים גם תיקוני צבע. מקווה שנשאר לך קצת מהציפוי כדי להשלים לאחר הטיפול. בהצלחה!

פורסם

לא נשאר מהציפוי. שלחתי לPDR PLUS תמונות של הנזק בפייסבוק, מקווה שאקבל מהם תשובה בנושא.

פורסם

טוב, יצרתי קשר עם אלעד שירותי רכב ועם PDR PLUS:

אלעד שירותי רכב נתן הצעה של 600₪ כולל צביעה ופחחות (לא PDR).

PDR נתנו הצעה של 450-500₪ (לא כולל מע"מ) לPDR בלבד. לא מבצעים תיקוני צבע.

מה כדאי לדעתכם?

השאיפה שלי היא כמובן להגיע לתוצאה כמה שיותר קרובה למצב שלפני הפגיעה.

פורסם

שלום,

היום שמתי לב לשריטה קטנה על אוטו חדש (איביזה 2016 צבע טורקיז) והשריטה הזאת אוכלת לי את הלב, האם לדעתכם אפשר להעלים אותה? אם כן איך?

אשמח לעזרה! תודה רבה חברים.

השריטה בחלק האמצעי- עליון של התמונה

IMG_2490.jpg

פורסם

פוליש אמור לטשטש אותה בצורה טובה,זה לא ניראה רציני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לכולם

אז זה לקח חודש וחצי מאז קבלת הרכב החדש והנה הגיעה ה"שריטה" הראשונה.

נסעתי על כביש החוף ולפתע מישהו השתולל מולי במהירות גבוהה והעיף כמה אבנים קטנות. אחת מהן פגעה לי במכסה המנוע ופגעה לי בצבע.

חתיכה ממש קטנה של צבע פשוט חסרה.

מה עלי לעשות כדי לוודא שזה לא יחליד?

ראיתי כאן בכמה שרשורים שהציעו אפשרות של הזמנת בקבוקון של צבע מתאים וצביעת הפגיעה.

האם זה משהו שיעזור לי כאן?

איך אני יודע מה המקט של הצבע שלי? (פיג'ו 208, לבן בנקיז אם זה אומר משהו למישהו)

מהיכן אני מזמין אותו?

מה תהליך הצביעה? (נקודה מאוד מאוד קטנה)

מצרף תמונה (מקווה שתצליח להעביר את מצב הפגיעה)

20160209_135712.jpg

חייב לציין שאני לא בן אדם כזה קטנוני שעל פגיעה כזו קטנה אני ישר מחפש לתקן. בעיקר מפחיד אותי הקטע של החלודה ולכן אני לא פשוט "מקבל" את זה ורוצה לסדר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...