Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cm9 עדיין לא מוכן.

לא לשימוש יומיומי של מישהו שלא אוהב להתעסק עם כל ה"שטויות" האלה.

ohanaohad, אם הרום הנוכחי הוא המקורי של אורנג', אני לא מתפלא שהמכשיר שלך מקרטע!

אם אתה לא מפחד לפתוח את המכשיר לאופציות ROOT ורומים שונים ומשונים, אז כדאי שתתחיל לחשוב ברצינות לכיוון CM7

Kawasaki Versys !!!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, תודה לכל מי שענה.

אני בהחלט מעוניין להחליף רום, קראתי וחיפשתי וגיליתי שCM7 או CM9 נראים טוב ומתפקדים טוב רק לא הבנתי מה יש בהם שאין ברום שיש לי כרגע? (ג'ינגרברד 2.3.4 של אורנג').

האם יש בהם עברית מלאה?

האם ישנה אפשרות לHD MIRRORING מול הLCD?

-

- עוד לינק:

לדעתי זה ממש מגניב! ממש פלייסטיישן נייד.

האם הם עובדים חלק והכל עובד כולל מצלמה ושאר הדברים ללא קריסות?

אם כל התשובות כן ויותר אז אני מעוניין.

מה שכן - שום מדריך נורמלי לא מצאתי, מצאתי המון מדריכים לא עדכניים משנת 2011 ולפני, ומצאתי המון מדריכים שהם לשלב יותר מתקדם.

אז אני כרגע מעוניין להחליף רום עם 100% הצלחה ובצורה הכי קלה שיש.

איך מתחילים בכלל? מהו השלב הראשוני ביותר שיש עם תרגום לכל מושג בבקשה? (כן עברתי על כל המושגים באייאנדרואיד, יש שם כ40 מושגים, עם כל הכבוד אני לא לומד למבחן ואני בטוח שיותר מחצי המושגים בכלל לא קשורים אלי או למכשיר שלי).

תודה,

אוהד.

פורסם
cm9 עדיין לא מוכן.

בSGS2 הוא דווקא מאוד מוכן,כבר שבוע איתו ומעדכון לעדכון הוא רק משתפר,כמעט ולא נשארו באגים...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

גם לנקסוס ס יש cm9.

אוהד, cm7 לא בהכרח יתן לך פונקציות חדשות (הוא כן, אבל לא זה העיקר). יש בו עברית מלאה ומיושרת, הוא מהיר ויציב וחסכוני בסוללה. למה? כי הוא כתוב נכון.

לא יודע אם המכשיר שלך חד-ליבתי, אבל אם לא, שווה לך ללכת על

אנדרואיד 4, כלומר cm9.

נ.ב מדריך מ2011 יהיה אפקטיבי באותה מידה. אתה צריך אותו רק לפריצת המכשיר (רוט) ולא שום דבר אחר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כל עוד לא יצא CM9 בגרסת stable, מבחינתי הוא לא מוכן.

במילים אחרות, לא הייתי ממליץ עליו למישהו שלא יודע בדיוק מה לא מוכן בו.

לגבי CM7, כרגע זה סוג של ללכת על בטוח. במיוחד כשזה רום מקוסטם ראשון.

יש שם עדיין באגים בעברית (שכבר אפילו אני פתרתי רק אין לי זמן לעלות אותם לREPO שלהם) אבל לא משהו שיפריע לך בפעילות היומיומית.

אם אתה מוצא משהו שחייב להיות אחרת ממה שיש שם עכשיו, תמיד אפשר לקמפל לעצמך גרסה משלך. כל מה שצריך זה אובונוטו או מישהו עם אובונטו 8)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

תשמע, אני רץ עם הבטות של ג׳וקרסקס לפוטון כבר איזה 4 חודשים, רק אתמול שדרגתי ל 4.4, זה עובד פיקס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קיבלתי היום את האטריקס 4G שקניתי מאיביי :)

המכשיר נפרץ, ומריץ CM7 נייטלי בהצלחה :)

המכשיר מיועד לאמא שלי. לי יש SGS2

Kawasaki Versys !!!

פורסם
קיבלתי היום את האטריקס 4G שקניתי מאיביי :)

המכשיר נפרץ, ומריץ CM7 נייטלי בהצלחה :)

המכשיר מיועד לאמא שלי. לי יש SGS2

לקחו לך מיסים כלשהם?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי אטריקס עדיין עם הרום של אורנג' והוא רץ יפה מאוד גם עם הGO , לא נתקלתי בתופעות שציינת,אולי שווה לשחזר הגדרוות יצרן.לגבי פריצה גם אני מחפש מדריך אמין ומלא,הבנתי שפתיחת הבוטלודר היא החלק המסוכן בעניין.לפני כן היה לי מיילסטון והפריצה שלו היתה די קלה וגם המדריכים ברשת היו יותר מפורטים,עם האטריקס לאחר ה2.3.4 הרשמי הסיכוי לקבל הרד בריק הרבה יותר גבוה.

פורסם

היי, תודה לכל מי שעונה בנתיים.

travian - עברתי על המדריך, המדריך לא ממוצא, לא מסביר בפרטי פרטים ומדלג על שלבים.

לדוגמא:

1. גיבוי של הכל באמצעות טיטניום מהמרקט - סבבה, אבל לא רשום שצריך בשביל זה רוט.

שאני מגיע להוריד את האפליקציה מהמרקט הוא דורש רוט, איך עושים רוט? את זה אין במדריך.

2. בשלב של פתיחת הבוט-לאודר, האמת לא הבנתי כלום, לא בגלל האנגלית - להפך, האנגלית שלי מעולה.

לא הבנתי שום מושג שמדברים עליו מעולם המחשבים, למשל:

You will need fastboot on the computer to unlock the bootloader of the Motorola Atrix 4G. Follow the Android SDK guide, to get fastboot on the computer.

מה זה FASTBOOT?

מה זה ANDROID SDK GUIDE ומה אני אמור לעשות שם?

... שלב 7 בפתיחת הבוטלאודר אחרי שאני מכבה את המכשיר בשלב 6:

Boot into RSD Protocol mode by holding down the Volume Up button while the device powers up.

- אני אמור להדליק את המכשיר, ללחוץ על כפתור ווליום+ ואז אמור להופיע תפריט, לבחור משם RSD PROTOCOL (בזמן שהמחשב מחובר למכשיר בUSB?).

... שלב 10:

Click on the "..." button next to the filename box and select the unlocked bootloader .sbf file

מה זה אומר? מה זה "...."?

- אחרי שלב 12, המכשיר עשוי לעשות לעצמו מספר ריסטארטים, ברגע שהתוכנה RSD LITE מודיעה לי שהפעולה הסתיימה, אני אמור להוציא את הסוללה מהמכשיר (תוך כדי שהוא מחובר למחשב בUSB?), להכניס אותה חזרה, להדליק וללחוץ על על ווליום - ?

... שלב 14:

On the computer, open terminal and run the following command:

fastboot oem unlock

מה זה טרמינל? תפריט RUN שנמצא בהתחל למטה? (כל זה שהמכשר עדיין מחובר?)

... שלב 15:

If a message appears claiming that "INFOOEM lock is not implemented", you are done. Otherwise, follow the instructions that appear in your command prompt to unlock your bootloader.

מה זה השורת פקודה הזו? איפה היא נמצאת ואיזה הוראות יהיו שם?

שלב הבא:

Installing the ClockworkMod Recovery

מה זה התהליך הזה ולמה אני צריך עוד ריקוברי? (גיבוי?!) עשיתי אחד בטיטניום לא? (במידה ואני מוצא איך עושים רוט).

שלב הבא: Flashing CyanogenMod

זה בעצם קיצור של CM9 וCM7? מה זה 7 ו9, איפה 8 ויהיה 10? - CyanogenMod

תודה,

אוהד.

פורסם
היי, תודה לכל מי שעונה בנתיים.

travian - עברתי על המדריך, המדריך לא ממוצא, לא מסביר בפרטי פרטים ומדלג על שלבים.

לדוגמא:

1. גיבוי של הכל באמצעות טיטניום מהמרקט - סבבה, אבל לא רשום שצריך בשביל זה רוט.

שאני מגיע להוריד את האפליקציה מהמרקט הוא דורש רוט, איך עושים רוט? את זה אין במדריך.

התוכנה מגבה את התוכנות והמידע על המכשיר. אם חשוב לך לשמור את התוצאות של המשחקים על המכשיר אז זה מאוד יעזור :). יש גם אלטרנטיבות ללא רוט

2. בשלב של פתיחת הבוט-לאודר, האמת לא הבנתי כלום, לא בגלל האנגלית - להפך, האנגלית שלי מעולה.

לא הבנתי שום מושג שמדברים עליו מעולם המחשבים, למשל:

You will need fastboot on the computer to unlock the bootloader of the Motorola Atrix 4G. Follow the Android SDK guide, to get fastboot on the computer.

מה זה FASTBOOT? תקרא בלינק שצירפתי

מה זה ANDROID SDK GUIDE ומה אני אמור לעשות שם? יש לינק בדף של CM שמסביר לא? אם לא, גם זה מופיע בלינק למטה

... שלב 7 בפתיחת הבוטלאודר אחרי שאני מכבה את המכשיר בשלב 6:

Boot into RSD Protocol mode by holding down the Volume Up button while the device powers up.

- אני אמור להדליק את המכשיר, ללחוץ על כפתור ווליום+ ואז אמור להופיע תפריט, לבחור משם RSD PROTOCOL (בזמן שהמחשב מחובר למכשיר בUSB?). כן, ובלי קשר לUSB

... שלב 10:

Click on the "..." button next to the filename box and select the unlocked bootloader .sbf file

מה זה אומר? מה זה "...."? פיספסת את שלב 9: Open RSD Lite.

- אחרי שלב 12, המכשיר עשוי לעשות לעצמו מספר ריסטארטים, ברגע שהתוכנה RSD LITE מודיעה לי שהפעולה הסתיימה, אני אמור להוציא את הסוללה מהמכשיר (תוך כדי שהוא מחובר למחשב בUSB?), להכניס אותה חזרה, להדליק וללחוץ על על ווליום - ? כן, בלי הUSB

... שלב 14:

On the computer, open terminal and run the following command:

fastboot oem unlock

מה זה טרמינל? תפריט RUN שנמצא בהתחל למטה? (כל זה שהמכשר עדיין מחובר?) טרמינל זה מסך שחור כזה כמו DOS של פעם

... שלב 15:

If a message appears claiming that "INFOOEM lock is not implemented", you are done. Otherwise, follow the instructions that appear in your command prompt to unlock your bootloader.

מה זה השורת פקודה הזו? איפה היא נמצאת ואיזה הוראות יהיו שם? שלב 14 התחיל בטרמינל, שלב 15 יסתיים שם

שלב הבא:

Installing the ClockworkMod Recovery

מה זה התהליך הזה ולמה אני צריך עוד ריקוברי? (גיבוי?!) עשיתי אחד בטיטניום לא? (במידה ואני מוצא איך עושים רוט). תקרא בלינק למטה

שלב הבא: Flashing CyanogenMod

זה בעצם קיצור של CM9 וCM7? מה זה 7 ו9, איפה 8 ויהיה 10? - CyanogenMod

CM6 - פרויו FROYO 2.2

CM7 - גרסת ג'ינג'ר ברד או GB 2.3

CM8 - אמור היה להיות בשביל גירסה 3.0 לטאבלטים, אבל בסוף לא יצאה

CM9 - אנדרואיד 4.0 או ICE CREAM SANDWICH

אני מניח שCM10 יהיה אנדרואיד 5 :)

תודה,

אוהד.

תתחיל מלקרוא את זה

http://iandroid.co.il/forum/topic27889.html

אחרי שתרחיב את עולם המושגים שלך, תקרא גם את זה

http://iandroid.co.il/forum/topic39818.html

חוץ מזה, הוספתי לך קצת תגובות באדום

אתה מוזמן להמשיך לשאול שאלות כאן או בiandroid. קח את זה לאט כי חבל להרוס את המכשיר על שטויות.

Kawasaki Versys !!!

פורסם
זה בדיוק הסיבה שאפל הרבה יותר נוחים לי.

נכון, באנדרואיד יש 1001 אופציות בתיאוריה - במציאות זה ברדק אחד גדול.

מסכים איתך. בתיאוריה הכל אפשרי, במציאות זה לא עובד כמו שצריך.

emotion of motion

• תוכן חדש...