Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

המכשיר - מוטורולה אטריקס 4G, נקנה בנובמבר2011 מאורנג' עם אנדרואיד 2.2.2, קיבל עדכון לפני כחודש מאורנג' ל2.3.4.

בהחלט יש שיפור גדול, המכשיר לא נתקע, נדלק באופן מידי והכל עובד הרבה יותר טוב!

אבל:

1. MOTOBLUR, מערכת ההפעלה של מוטורולה - גרועה מאד! המכשיר בעל מעבד כפול 1GHZ עם 1GB ראם והוא איטי, זמן התגובה במסך הבית של מוטודרעק איטי והמסך נגלל לצדדים במריחה איטית.

טוב, גיליתי שיש דבר כזה שנקרא לאונצ'ר, הורדתי GO LAUNCHER EX, אחלה תוכנה של מסך בית, אבל היא איטית! אני לא יכול להפעיל LIVE WALLPAPER מבלי שהמכשיר יעבוד לאט, אם אני שם תמונה רגילה אז המכשיר טס.

חשבתי יש בעיה במכשיר והוא דפוק, חיפשתי באינטנרט וגיליתי שהבעיה היא בלאונצ'ר שהוא באמת נחשב איטי. עברתי על כל הלאונצ'רים במרקט, התקנתי מעל 10, רובם עבדו בצורה חלקה מאד! הרבה יותר מהGO LAUNCHER ומהMOTOBLUR המקורי של המכשיר.

אבל להם אין אפשרויות של "התאמה אישית" כמו הGO LAUNCHER, אין לאף לאונצ'ר אפשרות לשים תיקיות על מסך הבית, ואם במידה ואני יכול לשים תיקיה אז צריך להיכנס ולהעביר אפליקציה אחת-אחת מה"מגירה" עד למסך הבית, שמדובר ב25 משחקים זה מאד מציק! בGO LAUNCHER פשוט נפתחת רשימה, מסמנים בV והופ! הם מופיעים בשולחן עבודה בתיקיה שיצרתי.

מצאתי לאונצ'ר אחד שאני לא זוכר את שמו, שעובד מאד! חלק ואותו כן אהבתי, אני מעוניין להעביר את כל תוכן הGO LAUNCHER אל הלאונצ'ר החדש, חיפשתי באינטרנט ומצאתי אפליקציה בשם DESK MIGRATE שהיא אמורה להעתיק תוכן לאונצ'ר אל לאונצ'ר אחר - היא לא עובדת.

בקיצור מה עושים? אין לאונצ'ר נורמלי? רק ביקשתי שיעבוד חלק, אפשרות לכוון גודל וויד'טים ולבנות תיקיות בצורה קלה, זה בגדול. הבנתי שישנה אפשרות להחליף רום למכשיר, אני מוכן לשקול את האפשרות הזו אבל אני רוצה שיעבוד חלק לגמרי, עם עברית מלאה לחלוטין עם תמיכה מימין לשמאל (מה שאין לי כרגע) וגם שתהיה אפשרות לעשות HD MIRRORING לטלויזיה (יש ביוטיוב הדגמות עם המכשיר שלי) ,האם קיים דבר כזה?

בנוסף, כמה דברים מאד מעצבנים שקורים במכשיר שלי ועוד מכשירים אחרים (גלקסי 1\2).

1. פתאום סתם ככה, באמצע שיחה, המכשיר מחליט שהסנסור שקולט אם אני מחזיק את המכשיר קרוב לפנים קרוב מפסיק לעבוד ופשוט או שלא מכבה את המסך או שכן מכבה ולא מדליק - רק ריסטארט פותר את הבעיה.

2 .התקנתי אפליקציה שמבטלת את מסך הנעילה המטומטם (האמת אין לי מושג למה זה טוב) ומביאה אותי ישר אל מסך הבית, פתאום היא מחליטה לא לעבוד ובכל הדלקה של המסך אני צריך לגלול את החץ הדביל הזה בשביל להיכנס - רק ריסטארט פותר את הבעיה.

3. פתאום המסך מפסיק להגיב למגע (בוודאות ראיתי במכשירים מיצרנים שונים), צריך לכבות ולהדליק את המסך וזה מסתדר.

4. זמן הדלקה של המכשיר, מרגע שהוא כבוי לחלוטין עד שהוא נדלק ומבקש קוד PIN של המכשיר הוא מעל 4דק'! אני פשוט מדליק, הולך לטייל וחוזר והוא עדיין מדליק את עצמו, למה זה?

בסמסונג ACE,1 ו2 זמן ההדלקה פחות מחצי דקה.

סה"כ מותקנים אצלי במכשיר כ80אפליקציות, מתוכם כ20וויד'טים, כ25 משחקים וכל השאר תוכנות שאני משתמש כמו מילון\פרינג\תוכנות מוזיקה וסרטים\תמונות וכדומה, חשבתי שאם אני אסנן ואמחק חלק המצב ישתפר, אז סיננתי מ100 ל80 וזה אותו דבר בדיוק.

נ.ב, ידוע לי שאטריקס מקבל עדכון לICS, מישהו יודע מתי זה יקרה?

תודה,

אוהד.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה טיפים:

תעשה לעשות למכשיר אוברקלוק, הבנתי שהוא יכול להגיע עד ל-1.5 גיגהרץ מבלי לפגוע במעבד או בחיי הסוללה , אני עשיתי את זה במוטורולה דפיי שלי (מ-0.8 ל-1.2 וממש רואים את ההבדל) - דורש רוט

תתקין/תשתמש ב-TASK MANAGER. אמנם 1 גיגה זיכרון פנימי זה הרבה, אבל אין לך מושג עד כמה האפליקציות זללניות זיכרון, במיוחד כשיש לך 80 כאלה.

אישית, אהבתי הרבה יותר את הלאנצ'ר המקורי של מוטורולה מאשר את כול הלנצ'רים הגנריים האלה שמסתובבים במרקט.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ממש לא נקאמיצ'י.

מי שיודע לתפעל את האנדרואיד, יכול ליהנות הרבה יותר.

אומר לך אחד שהיה עם אייפון 4 במשך שנה ועבר לגלקסי 2 ונהנה :-)

פורסם

תלוי מאוד איזה מכשיר יש לך.

מכשיר זול יחסית, יצטרך כול מיני טריקים על מנת לעבוד יותר טוב, מכשיר יקר כמו הגלקסי S2, יעבוד מהר וחלק ולא צריך לעשות בשבילו כלום.

פורסם

דייב87 - תתפלא, המכשיר שלי נחשב היי-אנד בחו"ל, ממש לא מעניין אותי אם בארץ הוא נמכר בx שקלים פחות.

מדובר על מעבד כפול של 1גיגהרץ, 1 גיגה ראם ומעבד טגרה 2, מבחינת משחקים, אפליקציות ושימוש הכל חוץ ממסך הבית הכל עובד פיקס.

רק מסך הבית איטי, גם במוטובלור וגם בגו לאונצר.

במקרה התקנתי אתמול qq launcher , עובד חלק ביותר אבל שם אי אפשר לכוון את גודל הוויגדטים וזה חסרון.

עוד הצעות?

תודה,

אוהד.

פורסם

תתנחם בעובדה שלאונצר המקורי של סמסונג Touchwiz גם גרוע מאוד.

עכשיו לשאלה הראשונה שלך,אני משתמש בgo בערך מהיום הראשון שלי עם המכשיר [גאלקסי2] אתה צודק בקשר לנוחות שלו מול כל שאר הלאנצרים.

כנס להגדרות של הלואנצר-screen settings--->screen transition speed

שחק עם המהירות זה יכול לעזור.

אצלי לא מרגישים בכלל איטיות או משהו בסיגנון,האם אתה משתמש באפקטים? זה לפעמים מאיט את המכשיר.

בגדול החלפת רום וקארנל תשפר פלאים את השימוש במכשיר,בעיקר בסעיפים 3,4

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
דייב87 - תתפלא, המכשיר שלי נחשב היי-אנד בחו"ל, ממש לא מעניין אותי אם בארץ הוא נמכר בx שקלים פחות.

מדובר על מעבד כפול של 1גיגהרץ, 1 גיגה ראם ומעבד טגרה 2, מבחינת משחקים, אפליקציות ושימוש הכל חוץ ממסך הבית הכל עובד פיקס.

רק מסך הבית איטי, גם במוטובלור וגם בגו לאונצר.

במקרה התקנתי אתמול qq launcher , עובד חלק ביותר אבל שם אי אפשר לכוון את גודל הוויגדטים וזה חסרון.

עוד הצעות?

תודה,

אוהד.

אני מבין שהרעיון שלי לא היה מספיק טוב בשבילך? תשנה רום ותחזור תגיד איך היה.

פורסם

הרעיון של החלפת רום הוא מעולה.

הבעיה שאני פוחד מכל ההתעסקות מהסיבה שלא מצאתי מדריך אחד-לאחד שלב שלב בארץ או בחול כולל באייאנדרואיד.

הסיבה השניה שאני בספק שיש רום עם דרישות כמו שאני רוצה (והם לא הרבה):

1. עברית מלאה ושלמה לחלוטין.

2. עבודה חלקה לחלוטין, ללא תקיעות.

3. אפשרות לhd mirroring דרך יציאת הhd שבמכשיר (יש מדריך ביוטיוב).

אם כבר, אשמח לעזרה כאן.

תודה, אוהד.

פורסם

תנסה launcher 360 אחלה דבר.. באמת שזה לאונצר הכי טוב שפגשתי מבחינת עבודה

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

המכשיר שלך מעולה. יש לו אותה חומרה כמו הפוטון שלי ואצלי המכשיר טס.

אל תפחד, קרא בiandroid, שאל שאלות, אי אפשר ממש להרוס לחלוטין אם עובדים נכון.

היום אתה עם מרצדס שבמקום מנוע יש לה אוגר בגלגל, שחרר את העוצמה לחופשי!

Cm9 יעשה כל מה שביקשת ועוד הרבה יותר, לא תכיר את המכשיר אחר כך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
המכשיר שלך מעולה. יש לו אותה חומרה כמו הפוטון שלי ואצלי המכשיר טס.

אל תפחד, קרא בiandroid, שאל שאלות, אי אפשר ממש להרוס לחלוטין אם עובדים נכון.

היום אתה עם מרצדס שבמקום מנוע יש לה אוגר בגלגל, שחרר את העוצמה לחופשי!

Cm9 יעשה כל מה שביקשת ועוד הרבה יותר, לא תכיר את המכשיר אחר כך.

אני לא יודע מה עמידות הcm9, אבל הcm7 עושה את כל מה שביקשת, ויותר.

תאמין לי זה ממש פשוט! שאחר כך אתה כבר תעשה את זה בעיניים עצומות!

• תוכן חדש...