Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבדיקת רכב VW Golf 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר אני לוקח את הרכב VW Golf 1.4TSI שנת 2009 לבדיקה.

הגימור הוא Trendline.

הרכב שראיתי נראה ממש טוב, ללא מכות או תאונות כלשהן... סה"כ אני מאוד מרוצה ואם הכל ילך כמו שצריך מחר, אני אסגור את העסקה...

אז כמה שאלות...

איזה דברים חשובים כדאי להסתכל עליהם בבדיקת הרכב ואת מה אפשר "להעביר" ?

כזכור לי, לא הסתכלתי באמת על תיבת ההילוכים (מחר אני אסתכל טוב), אבל לא היה ברור לי אם זה אוטומט או DSG... האם יש דגמים שלהם מהשנתון הזה עם אוטומט רגיל בכלל ? (אני מעדיף את ה DSG מן הסתם)

איזה ג'אנטים של מגנזיום מומלצים לרכב הזה ? (הוא לא מגיע איתם)

תודה :)

פורסם

המלצה שלי לא להתקרב גם DSG גם TSI וגם אין אחריות

לסיכום אסון פיננסי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

על בסיס מה אתה אומר את זה?

ה DSG בארץ כבר יחסית די הרבה זמן (גם ה DSG).

אולי לא בדגמים של VW אבל זה נוסה על דברים אחרים...

ומה הבעיה עם ה DSG וה TSI ?

פורסם

על ה DSG יש אחריות עד 150K או 5 שנים, כמה קילומטרים עבר הרכב ?

ה TSI 122 הוא מוצלח ואמין ובסה"כ הרכב מומלץ בחום.

פורסם

זה הגירסת 122 כ"ס...

הרכב עבר 44 אלף קילומטר ב 3 שנים... סה"כ הרכב מאוד שמור...

יש סיכוי שזה גיר אוטומט רגיל ?

פורסם
זה הגירסת 122 כ"ס...

לא !

ועדיין מאד מומלץ מניסיון.

פורסם
זה הגירסת 122 כ"ס...

קילומטראז נמוך, יש לך אחריות גם לעוד שנתיים על הגיר ככה שלא הייתי מודאג. בנוסף, הרוב הבעיות היו בגולף 160.

לדעתי זה DSG, ממה שזכור לי ב2009 הם הגיעו עם DSG.

בטוח שבעל הרכב ידע להגיד לך אם זה DSG, ואם אתה הולך לראות את האוטו, אמרתי לך זה לא בעיה לזהות את הגיר הזה.

DSG מגיע ברכב הזה עם 7 הילוכים.

הטפטרוניק הישן עם 6.

פורסם

הבנתי... תודה רבה על התשובות :)

אני אעדכן במהלך השבוע + תמונות (בתקווה שזה יצא לפועל)...

לגבי הג'אנטים מגנזיום והבדיקה עצמה ? יש המלצות ?

פורסם
הבנתי... תודה רבה על התשובות :)

אני אעדכן במהלך השבוע + תמונות (בתקווה שזה יצא לפועל)...

לגבי הג'אנטים מגנזיום והבדיקה עצמה ? יש המלצות ?

לא הבנתי את השאלה. איפה לעשות בדיקה? איזה מקום מומלץ לקנות גאנטים?

פורסם

בנושא עצמו רשמתי על זה...

שאלתי איזה ג'אנטים מגנזיום מומלצים לרכב הזה (מכיוון שאני רוצה לשדרג, גם מבחינת יופי וגם יציבות)

ולגבי הבדיקה מה חשוב להסתכל עליו בבדיקת רכב לפני קניה ומה אפשר ל"העביר" בלי לעשות על זה יותר מדי בלאגנים ?

פורסם

שאלתי איזה ג'אנטים מגנזיום מומלצים לרכב הזה (מכיוון שאני רוצה לשדרג, גם מבחינת יופי וגם יציבות)

ולגבי הבדיקה מה חשוב להסתכל עליו בבדיקת רכב לפני קניה ומה אפשר ל"העביר" בלי לעשות על זה יותר מדי בלאגנים ?

אין דגם גאנט מומלץ ספציפי, מומלץ לקנות משהו איכותי ולא איזה זבל'ה שאתה לא יודע מהיכן הוא הגיע. וכמובן לבחור גאנט במידה שמאושרת לך ברשיון(אם אתה רוצה לעבור טסט). לרכב הזה אני ממליץ לך לבחור במידה 16'.

יש סעיפים שלעולם יופיעו בבדיקות האלה כמו צמיגים בלויים, בלאי מנוע, נקישות מהגיר, פגיעות מרכב במשמעות נמוכה( זתומרת מכות פח, תקוני צבע אם יש)

ממולץ בעיקר להתייחס לפגיעות שלדה ונזילות למינהן, וכמובן לכל בעיה שהיא במשמעות בינונית/גבוהה.

בדר"כ מה שכתוב שהוא בעל משמעות נמוכה זה שטויות.

פורסם

לגבי הבדיקה יש פה בפורום יש הרבה המלצות על מוסך רון שמתמחה ברכבי VAG, כדאי לעבור במוסך מרשת היבואן

ולברר מה בדיוק הרכב עבר במסגרת האחריות.

לגבי הג'אנטים קח בחשבון ששידרוג ל 16 מחייב החלפת צמיגים כלומר כמה אלפי שקלים תוספת לסט איכותי !

פורסם

טוב, אני מתיימר להיות מומחה בנושא הDSG בעיקר בגלל שברשותי שתי ואגיות עם הגיר ועוד גולף היילין שנתון 2009 שנמכרה לפני שחצי שנה ברוך השם!

בשנת 2009 גיר הDSG7 הגיע לארץ, וכזה מותקן גם בגולף טרנדליין. יהו מאות מקרים שגירים הוחלפו בגולף/ג'טה/לאון/איביזה וכו..

אני מאמין שגם בגולף בה אתה מעוניין הוחלף כבר הגיר, תבדוק את העניין, ואם הוחלף הגיר, הדבר דווקא יכול להיות לטובתך.

כמו שצוויין כאן, היבואן הבין שהDSG עשה בעיות רבות, בדגש על עשה כי מניסיוני עם דגמי 2011 הכל בסדר טפו טפו, ולגן הוא מעניק אחריות של 5 שנים על התיבה עצמה.

ולגבי הגולף, מדובר במשפחתית עם ניחוח קצת יותר "עשיר" ,מריחים איכות בכל פינה ביחס למשפחתית יפנית או קוריאנית, הנוחות טובה, המנוע נהדר ורק המיתלים קצת רכים לטעמי.

פורסם

טוב...

לעדכון!

עשיתי היום את הבדיקה, יש כמה דברים שיצאו:

* צמיגים קדמיים יבשים (צריך להחליף)

* כיוון פרונט

* החלפת מצמדים (הבנתי מהמוכר שנעשה RECALL ויבואן עצמו החליף את זה, האם מדובר על ה DSG?)

* רעשים מהמנוע (מותח/מדחס למזגן/רעש גלגלת)

* קצת שריטות (לא משהו רציני)

בכל מקרה, בכל הסיפור הזה, יש להחליף צמיגים קדמיים, כיוון פרונט ולסדר את המותח הזה... (הבנתי שזה סד"ג של 3 אלף שקל)

חוץ מזה, אין פגיעות בשאסי, לא היו תאונות, הספק כ"ס הוא מעל למה שהיצרן נותן.. סה"כ נראה בסדר גמור...

האם הדברים שרשמתי קריטיים? והאם באמת במצמדים החליפו את הרכיב בתיבת הילוכים?

• תוכן חדש...