Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמסונג WAVE2 ותוכנת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לאשתי שודרג מכשיר הטלפון בחינם מטעם אוראנג' [ללא התחייבות וללא תוספת תשלום].

המכשיר החדש שהיא קיבלה הוא ה סמסונג WAVE2 שהוא מכשיר די נחמד שיש לו טאצ' מלא וגם מסך באיכות לא רעה,

החסרון היחידי שלו זה העובדה שאין לו אנדרויד אלא איזושהי מערכת הפעלה בשם BADA [סוג של לינוקס שסמסונג תפרו במיוחד למכשיר].

הבעיה שלי היא שלמכשיר יש מקלט GPS אבל אני לא יכול להתקין עליו את התוכנה המועדפת עלי [WAZE].

אתמול שידרגתי לו את הLOADER ועשיתי פלאש לROM שיגיעו למערכת הפעלה החדשה ה BADA 2 [ולא מה שקיבלתי איתו BADA1.2 ].

אשמח אם למישהו יש לינק או המלצה לתוכנת ניווט בעברית שעובדת על המכשיר הנ"ל.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מסתבר שלחפש הורדה של סיגיק עם מפות בעברית זוהי משימה לא פשוטה.

רוב הלינקים שמצאתי הם לגרסאת האייפון או אנדרויד,

ומה שמצאתי כבר לא כולל מפות של ישראל [המקסימום זה מפות של קפריסין ויוון].

אני די מתיאש מהחוסר אפליקציות למערכת הפעלה הזו.

אני אמשיך לחקור בסופ"ש כי קראתי שהמערכת הפעלה מריצה כל דבר שהוא ג'אווה ,אז אני אנסה ואבדוק אם אני יכול לקחת את התוכנה של האנדרויד ויקמפל אותה שתרוץ בתוך J2EE.

סיכוי קלוש אבל שווה לנסות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הבנתי שאפשר לשים אנדרואיד על המכשירים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי הפורטינג ללינוקס די תקוע,

החברה שמנסים הצליחו לגרום לרוב הדברים לעבוד חוץ מה...מודם,

מה שאומר שיש טלפון בלי אפשרות לחייג או להשתמש בדטה :-(

אגב,

יש לי עוד בעיה הכרטיס מיקרו סד לא מזוהה לי,

אני חושד שהבעיה היא בפירמוט שלו כי באתר של סמסונג כתוב שהוא תומך ב FAT בלבד.

אז אני אנסה לפרמט אותו ונראה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...