Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פתחתי את הנושא בעיקר כהמשך ל "סיאט איביזה במבצע - דצמבר 2011 או ינואר 2012" שכבר נעול עכשיו.

יש לי שאלה למי שקבל את הרכב שלו, האם מקבלים את השטיחים מתחת הרגליים לרכב או צריך לקנות את זה לבד ?

פורסם
מקבלים עם הרכב, חלק בסיסי מאיבזור הרכב.

הם גם נראים לא רע, זה לא הזולים מגומי

יופי. ... תודה אחי

פורסם

יש לי שאה לכל מי שקנה הרכב והוסיף חישוקי מגניזום מחברת סיאט, הם ישמישהו מתלונן על רעידה בהגה ? האם יש מישהו שמתחרט על הגנטים?

האם הגטים בדרך כלל מוסיפים יציבות לרכב על הכביש (כי אני מניח כי מוסיפים עוש משקל אז מוסיפים עוד יציבות , לא ככה ??)

פורסם
מעניין מתי ינעלו גם את השירשור הזה...

תגיד לי מתי החלטתה שאסור לשאל שאלות בפורום הזה.. כי נראה לי שאתה ממש בכיר

פורסם
יש לי שאה לכל מי שקנה הרכב והוסיף חישוקי מגניזום מחברת סיאט, הם ישמישהו מתלונן על רעידה בהגה ? האם יש מישהו שמתחרט על הגנטים?

האם הגטים בדרך כלל מוסיפים יציבות לרכב על הכביש (כי אני מניח כי מוסיפים עוש משקל אז מוסיפים עוד יציבות , לא ככה ??)

התקנתי ג'אנטים לא מסיאט, אני מרגיש אותו דבר אולי יותר יציב אפילו אבל אני משער שזה פסיכולוגי (:

השטיחים שמגיעים עם הרכב הם מין שערות פלסטיק שחורות כאלה שנוטות להתלכלך.

הייתי מעדיך לקבל שטיחי פלסטיק רגילים אבל זה מה שיש ועם זה נתמודד, מקסימום נקנה מפלסטיק (:

למרות שניראלי שאת השטיחים הקיימים אפשר לתחזק בקלות, לא ניסיתי עדיין.

בכול מקרה כרגע אני נוסע עם הרכב המון עירוני, והוא לעומת הרכב הקודם שלי ( סוזוקי אלטו )

עברו 300 קמ בינתיים והוא לא כול כך חסכוני, אני משער 1 ל13 - 1 ל14

אבל את זה נראה אחרי ה1000 קמ ואחרי כמה תדלוקים, אחזור עם תשובות (:

פורסם

אני כבר עם 5000 ק״מ רובם בעיר! מיכל דלק שלם בעירוני בלבד מגיע ל400 ק״מ שזה יוצא 1/10 מאכזב מאוד!

מיכל שלם בינעירוני יוצא 1/14 שזה גם לא משהו וכל זה ממש בנסיעה רגועה...

פורסם
אני כבר עם 5000 ק״מ רובם בעיר! מיכל דלק שלם בעירוני בלבד מגיע ל400 ק״מ שזה יוצא 1/10 מאכזב מאוד!

מיכל שלם בינעירוני יוצא 1/14 שזה גם לא משהו וכל זה ממש בנסיעה רגועה...

לא מאמין לך 1-10 זה יותר גרוע ממנוע 1800 איך זה הגיוני? תשמע אני נוסע על עירוני כבר 300 קמ, נשארו לי 5 פסי דלק מתוך 8, אז איך אתה מסביר את זה?

פורסם

האמת יש ב "ג.מ פורטל" גנטים שחורים יפים שנראה לי יתאימו לאיביזה הלבנה שלי, ממש דומה לדגם של הסוכנות עם סמל סיאט באמצע במחיר פחות ב 600 שח ממחיר סוכנות ןויש להם סניפים בכל הארץ ונראה לי שהם אמינים.

ד"א,גם דגמי חישוקי המגניזיום של סוכנות סיאט לא מקורים אז למה לשלם עוד 600 שח.

לא אכפת לי הענין של השטיחים בינתיים כי כבר התחיל קיץ ואין בוץ או משהו אבל חבל למה לא פלסטיק .

בקשר לצריכת הדלק, מה הבשורות הרעות האלה

BRILLO אתה מדווח על 1:13 עירוני ו KFIR מדווח על 1:10 עירוני .... זה ממש מאכזב

אני הזמנתי את הרכב בעיקר חיסכון דלק שעוד מעט גם עולה ויש סיכוי במהלך החודשים הקרובים יגיע ל 10 שקלים.

אבל למה לא שמעתי אחרים מתלוננים על צריכת דלק גבוהה, יכול להיות שיש לך בעיה ברכב שלך KFIR ??

פורסם

שמע אני לא אתפלא אם יש בעיה באוטו לאור הבעיות שהיו בהתחלה! זאת הצריכת דלק אצלי ואני משתדל עוד לנסוע הכי רגוע שאפשר! תעדכנו פה בהמשך את צריכת הדלק שלכם ואם יש באמת הפרשים אז אני אבדוק את העניין...

פורסם
שמע אני לא אתפלא אם יש בעיה באוטו לאור הבעיות שהיו בהתחלה! זאת הצריכת דלק אצלי ואני משתדל עוד לנסוע הכי רגוע שאפשר! תעדכנו פה בהמשך את צריכת הדלק שלכם ואם יש באמת הפרשים אז אני אבדוק את העניין...

סליחה על השאלה אבל מה זאת אומרת בעיות בהתחלה ??

תשמע צריכת דלק של היצרן בעירוני היא 1:12.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...