Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אני מאמין שחברי הפורום אוהבים להתלהם.. :nono:

אגב, בהתחלה טענת שבזבזת שעות עבודה, נסיעות ותשלום על חניה, אח"כ טענת שהסוכנות נמצאת מספר דקות הליכה מהמשרד שלך.

אני קצת מבולבל..

אני אחסוך לך את הבלבול.

הסוכנות הספציפית הזאת נמצאת אמנם במרחק הליכה של בערך 10 דקות אבל הבוקר ירד גשם בירושלים ולא התחשק לי להרטב.

בסדר מבחינתך?

והרווח של הסוכן לא מעניין אותי. את ענייני המשכורת שלו שיסגור מול UMI. אני באתי לקבל שירות.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם ידוע לך שהסוכנים עובדים על סכר בסיס + עמלות מכירה?

אתה בעצם פונה אל נציג המכירות ומבקש ממנו לעבוד חינם (טוב לא בדיוק חינם אבל שעות נוספות ללא תמורה, נניח).

למה אתה חושב שהוא יסכים לזה?..

סלח לי ידידי, אבל מי שואל אותו?

הוא לא סוכן מכירות במיגרש של אבא שלו.

הוא מייצג מותג.

לאיש מכירות כזה ואולי גם למנהל שלו הייתי נותן מכתב ומשחרר אותם לדרכם.

יום נעים,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו בכל דבר, יש דרך לעשות דברים. אם אותו נציג היה אומר עוד בטלפון, או אפילו שמגיע אליו

הלקוח, שבגלל שמדובר בקניה מליסינג, לא מקובל לעשות נסיעת מבחן, או כל דבר אחר,

והיה מפנה אותו לחברת הליסינג, ברוח טובה, ולא בזלזול, רוב הלקוחות היו מקבלים את זה,

ועושים מה שצריך מול חברת הליסינג.

בעבר שעבדתי בחברה גדולה עם צי רכב מכובד, ברגע שהיו מחליפים לך רכב, והיית רוצה נסיעת מבחן,

באמת חברת הליסינג היתה מתאמת מול היבואן, והיו שולחים אותך לסוכנות ספציפית, ושם

היו עושים את נסיעת המבחן.

נציג המכירות, מייצג את היבואן, את המותג, ואת החברה שהוא עובד בה. הוא לא יכול לדבר או להתנהג

לאנשים איך שבא לו, כי אם למישהו נעשה עוול, או קיבל יחס מזלזל, הוא לא חושב שנציג המכירות

אהרון אהרון התנהג אליו לא יפה, אלא שהוא קיבל חרא שירות בסוכנות של מותג X.

פורסם

אמרתי כבר בהתחלה. לא הסתרתי את עובדת היותי לקוח ליסינג ואם היו אומרים לי בסוכנות שיש פרוצדורה מסויימת הייתי מקבל אותה.

פורסם
כמו בכל דבר, יש דרך לעשות דברים. אם אותו נציג היה אומר עוד בטלפון, או אפילו שמגיע אליו

הלקוח, שבגלל שמדובר בקניה מליסינג, לא מקובל לעשות נסיעת מבחן, או כל דבר אחר,

והיה מפנה אותו לחברת הליסינג, ברוח טובה, ולא בזלזול, רוב הלקוחות היו מקבלים את זה,

ועושים מה שצריך מול חברת הליסינג.

בעבר שעבדתי בחברה גדולה עם צי רכב מכובד, ברגע שהיו מחליפים לך רכב, והיית רוצה נסיעת מבחן,

באמת חברת הליסינג היתה מתאמת מול היבואן, והיו שולחים אותך לסוכנות ספציפית, ושם

היו עושים את נסיעת המבחן.

נציג המכירות, מייצג את היבואן, את המותג, ואת החברה שהוא עובד בה. הוא לא יכול לדבר או להתנהג

לאנשים איך שבא לו, כי אם למישהו נעשה עוול, או קיבל יחס מזלזל, הוא לא חושב שנציג המכירות

אהרון אהרון התנהג אליו לא יפה, אלא שהוא קיבל חרא שירות בסוכנות של מותג X.

תודה רבה -סוף סוף מישהו בפורום מבין את מה שאני מנסה לרשום כאן:wink::wink::wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
אני אחסוך לך את הבלבול.

הסוכנות הספציפית הזאת נמצאת אמנם במרחק הליכה של בערך 10 דקות אבל הבוקר ירד גשם בירושלים ולא התחשק לי להרטב.

בסדר מבחינתך? הכל בסדר מבחינתי, וזה גם לא מעניין אותי יותר מידי, רק אל תציג מצג שווא שביזבזת שעות של עבודה (אלא אם כן לקח לנציג מספר שעות להתפנות אליך).

והרווח של הסוכן לא מעניין אותי. את ענייני המשכורת שלו שיסגור מול UMI. אני באתי לקבל שירות.

אתה באמת חושב שאתה צודק?

אתה רוכש רכב דרך חברת ליסינג, אז ראוי שאת תאום נסיעת המבחן גם כן היית עושה דרך חברת הליסינג (כך נהוג בהרבה מקומות עבודה, גם אצלי נהוג כך).

יום טוב

פורסם
אתה באמת חושב שאתה צודק?

אתה רוכש רכב דרך חברת ליסינג, אז ראוי שאת תאום נסיעת המבחן גם כן היית עושה דרך חברת הליסינג (כך נהוג בהרבה מקומות עבודה, גם אצלי נהוג כך).

יום טוב

מה זה משנה ממי הוא רוכש? הוא רוכש מהיבואן (גם אם דרך יד נוספת). העובד הזה הוא עובד של היבואן (בהנחה שלא מדובר בסוכנות משנה). מעל העמלה, העובד הזה מחוייב בייצוג המעסיק שלו, ובזה הוא כשלון מוחלט. אפילו אם הוא לא היה מוכן לבזבז את הזמן שלו על אייל, יש דרך לעשות את זה - בוודאי לא איך שהוא הגיב. בסך הכל עוד ערס זבל שהגיע לתחום המכירות (הם חושבים שהם טובים בזה), בטח כעבודה זמנית לפני שהוא הולך ללמוד מנהל עסקים ולהיות בוס גדול. אנשים כאלה מגעילים אותי ויש הרבה יותר מדי מהם בתחום השירות, ובמיוחד בתחום הרכב.

עמלה, לא עמלה - לא צריך לעניין את הלקוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחזק את כולם לגבי היחס המכפיש ללקוח,ישנה דרך לכל דבר ואין ספק כי הנציג לא התנהג בצורה מכובדת.

מעבר לזה אני חושב(וזו דעתי האישית ) כי מהראוי שחברת הליסינג תדאג ללקוח בנסיעת מבחן, אפילו במחיר של הגעת נציג עד בית הלקוח.

פורסם
אתה באמת חושב שאתה צודק?

יום טוב

אתה מתעלם מכך, שאין ללקוח מערכת יחסים ישירה עם המוכר, אלא הוא משמש אך נציג של היבואן ולא איזושהי ישות עצמאית, בדיוק כמו שחברת הליסינג משמשת צינור לרכישת הרכב אשר מכל מקום יירכש אצל אותו יבואן. לכן הנציג פשוט חיבל בעסקה, ועסקה לא קטנה, מטעמים אישיים. הדבר פסול ולא משנה כמה תתרץ את זה בכך שזו עסקת ליסינג או פגיעה במוכר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מחזק את כולם לגבי היחס המכפיש ללקוח,ישנה דרך לכל דבר ואין ספק כי הנציג לא התנהג בצורה מכובדת.

מעבר לזה אני חושב(וזו דעתי האישית ) כי מהראוי שחברת הליסינג תדאג ללקוח בנסיעת מבחן, אפילו במחיר של הגעת נציג עד בית הלקוח.

למה, היבואן מפסיד מהעסקה הזו? אני לא מבין, תעזור לי. צא מתוך נקודת הנחה שלי, בתור לקוח, לא מעניין איזה תגמול מקבל איש המכירות, זה בינו לבין המעסיק שלו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

למה אתה מסתבך?

רשמתי במפורש שמייד שהגעתי אמרתי שאני מתכוון לרכוש רכב בחברת ליסינג.

אם היתה בעיה לנציג הוא לא היה אמור לקבוע לי נסיעת מבחן.

בטח ובטח לא להתקשר למחרת ולוודא שאני מגיע.

פורסם

חייב לספר על מקרה דומה אבל מאוד שונה בסוכנות סקודה בחיפה.

ניכנסתי והתענינתי בסקודה אוקטביה ליפני חצי שנה, הנציג מכירות היה אדיב מאוד, לאחד מספר דקות הוא שאל אותי אם אני קונה או לוקח בליסינג, אמרתי לו שאני אקח בליסינג, הוא המשיך להיות אדיב וענה על כל השאלות שהיו לי, שביקשתי נסיעת מיבחן הוא אמר לי שהם עושים נסיעות מיבחן רק ללקוחות פרטיים, ללקוחות ליסינג יש ימים מרוכזים לנסיעות מיבחן ואני יכול לדבר עם הקצין רכב בחברה שלי

התוצאה בשני המיקרים היא זהה, לא עשינו נסיעת מיבחן ברכב, אבל גם מאוד מאוד שונה, אני יצאתי בהרגשה טובה לגבי הסוכנות (אפילו שהעדפתי לעשות נסיעת מיבחן באותו היום) ופותח השירשור לא

מקרה נוסף, בסוכנות יונדאי בחיפה ליפני הרבה שנים הסוכן לקח אותי לנסיעת מיבחן למרות שהוא ידע שאני חושב לקחת את הרכב בליסינג ולא לקנות אותו אצלו

בשני המיקרים לקחתי פוקוסים :)

פורסם
למה, היבואן מפסיד מהעסקה הזו? אני לא מבין, תעזור לי. צא מתוך נקודת הנחה שלי, בתור לקוח, לא מעניין איזה תגמול מקבל איש המכירות, זה בינו לבין המעסיק שלו.

היבואן מרוויח מהעסקה -בזאת אין ספק

חברת הליסינג מרוויחה מהעסקה-גם בזה אין ספק

אתה מסתכל בתור לקוח(ובזה אני איתך ), אבל הויכוח הוא מנקודת מבט הסוכן.

העסקה מתבצעת דרך חברת הליסינג- היא היא המטפלת בכל נושא:תיק לקוחות/איש קשר/גביית כספים/משא ומתן העסקה...

אני חושב שגם בעניין נסיעת המבחן, היא זו שאמורה לדאוג ללקוח שלה, ושוב אני מציין שאינני מצדיק את התנהגות הסוכן.

פורסם
הויכוח הוא מנקודת מבט הסוכן.

אין ויכוח. לסוכן אין נקודת מבט. תואמה נסיעת מבחן, אמורה להיות נסיעת מבחן.

מעבר לכך, גם אם לא תואמה נסיעת מבחן, יש דרך להתנהג ללקוח פוטנציאלי.

ולסיכום - כמה אנשים שלא מתכוונים בכלל לקנות רכב, מקבלים אחד לנסיעת מבחן ???

הסוכן עשה שריר לא במקום. התנהגות לא ראויה, בטח שלא בתחום המסחר.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
היבואן מרוויח מהעסקה -בזאת אין ספק

חברת הליסינג מרוויחה מהעסקה-גם בזה אין ספק

אתה מסתכל בתור לקוח(ובזה אני איתך ), אבל הויכוח הוא מנקודת מבט הסוכן.

העסקה מתבצעת דרך חברת הליסינג- היא היא המטפלת בכל נושא:תיק לקוחות/איש קשר/גביית כספים/משא ומתן העסקה...

אני חושב שגם בעניין נסיעת המבחן, היא זו שאמורה לדאוג ללקוח שלה, ושוב אני מציין שאינני מצדיק את התנהגות הסוכן.

מבחינתי אין לסוכן נקודת מבט. הוא נציג החברה, דעתו האישית לא מעניינת אותי.

• תוכן חדש...