Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר אצלי ברדיו דיסק (פיוניר).

בכל פעם שאני מגביר את הווליום למצב יחסית גבוה, כל המנורות והתצוגה ברדיו מהבהבות לקצב המוזיקה. זה נראה כאילו שהרדיו-דיסק מתאמץ, והמתח שמגיע אליו נופל.

עכשיו שאני חושב על זה, גם ברדיו-טייפ הישן שלי הייתה אותה בעיה, אבל הוא היה דפוק לגמרי ולא יחסתי לזה חשיבות.

יכול להיות שהבעיה היא שהכבל מתח שמגיע לרדיו-דיסק לא מספיק עבה?

וכמה זה משפיע על הרדיו דיסק, אם בכלל? שמתי לב שקצת אחרי שהוא מתחיל להבהב המוזיקה מתחילה להשמע מרוחה, אבל אני לא בטוח אם זה קשור...

תודה על התשובות :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום. קח את עצתי בערבון מוגבל. כי לי היתה אותה בעיה ברדיו דיסק והיא נעלמה לאחר שהבחנתי שהחוטים הפלוסים והמינוסים לא היו מחוברים לרמקולים בהתאמה. כלומר המערכת לא היתה בפאזה אחת.אחרי שסידרתי את זה והפכתי את החוטים בחלק מהרמקולים (2קדמיים ואחורי אחד) הבעייה הסתדרה.

פורסם

אני בטוח שברמקולים האחוריים זה מחובר טוב, אבל אני לא סגור על הרמקולים מקדימה. אני אבדוק את זה. תודה רבה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני משער שיש לך עומס על המתח החשמלי באוטו

יש כמה וכמה דרכים לפתור את הבעיה

זה אחרים יפרטו לך כי...תראו מה השעה חייב ללכת לישון

פורסם

שלום לך..

זה לא בעיה ברדיו דיסק שלך או משהו.

כל רכב כמעט שאין לו מגבר הרדיו דיסק מהבהב לו לפי הקצב של המוזיקה...

יותר מידי עומס על המכשיר..

גם לי היה את זה עד שחיברתי מגבר.

אז אני לא כל כך יודע איך להיפטר מזה.

ROVER=~~

פורסם

תאמת גם לי יש את העיה הזאת אבל לא ניראה שריך מגבר כי הרמקולים האחוריים שלי הם 160W כל אחד והקדמיים לא זוכר אבל זה בא עם האותו לא חושב שהם חזקים ברדיו דיסק שקניתי העוצמה שלו 55*4 כלומר המערכת מספיק חזקה לא????????

פורסם

אז בגדול, זה בערך כל מה שנאמר כאן.

* עומס על הרדיו דיסק, ללא הגברה.

* כבל מתח דק/עדין וכו'.

* מינוס לא מחובר טוב/רופף/דק/נקודה חלשה...

* חיבור של מעל ל 4 רמקולים, דבר היוצר עומס על ה hu.

פורסם

חיבור של 2 רמקולים לא יכול ליצור עומס על ההגברה הפנימית?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
חיבור של 2 רמקולים לא יכול ליצור עומס על ההגברה הפנימית?

בין אם זה חיבור של רמקול אחד על ערוץ אחד, וגם אם זה שני רמקולים על

ערוץ אחד, בשני המקרים יכול להיות עומס.

(כמובן תלוי בנתונים של שני הרכיבים...)

פורסם

תקשיב צביקה פיק - הרדיו דיסק שלך דחוס. יותר נכון המגבר של הרדיו-דיסק נדחס לך במצב של עוצמה גבוהה... זה יהיה בכול מכשיר.

דרך אחת לעזור למגבר - להוריד את הבאסים וה- Loud כאשר שומעים חזק (זה רק עוזר ולא מעלים את הדחיסה).

דרך אחת לפתור את הבעיה - מגבר חיצוני...

יום טוב.

• תוכן חדש...