Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אחרת לבדוק את המינוס לפני ששולחים אותו להחליף מגבר.

מדובר על מגבר פנימי של hu לא מגבר חיצוני.

לא שלחו אותו להחליף כלום... 8)

פורסם

שוב תודה על התגובות.

הבאסים עצמי מכוונים על 3-, והloud במצב בינוני או אולי אפילו נמוך.

וכן, מחוברים אצלי ארבעה רמקולים (שניים מקדימה, שניים מאחורה), אבל התופעה קוראת גם שאני מעביר את כל העוצמה אחורה.

כדאי לפתוח את הדאש-בורד ולהחליף את חוטי המתח שפרוסים לרדיו-דיסק? מאיפה כדאי "לגנוב" מתח לרדיו? ישירות מהמצבר, או שיש נקודה אחרת ברכב שיש בה מתח טוב ויציב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שוב תודה על התגובות.

הבאסים עצמי מכוונים על 3-, והloud במצב בינוני או אולי אפילו נמוך.

וכן, מחוברים אצלי ארבעה רמקולים (שניים מקדימה, שניים מאחורה), אבל התופעה קוראת גם שאני מעביר את כל העוצמה אחורה.

כדאי לפתוח את הדאש-בורד ולהחליף את חוטי המתח שפרוסים לרדיו-דיסק? מאיפה כדאי "לגנוב" מתח לרדיו? ישירות מהמצבר, או שיש נקודה אחרת ברכב שיש בה מתח טוב ויציב?

תראה, אני תמיד הצלחתי לפתור בעיות כאלו, יכול להיות כי אני קצת פדנט בקטע.

זאת אומרת, שאני תמיד מחווט מחדש ולעולם לא סומך על חיווט קיים.

אז יוצא שאני מריץ כבל מתח חדש מהמצבר, וכך גם למינוס, וכמובן לרמקולים.

תנסה את זה, ו 90 אחוז שזה יפתור לך הבעיה. (שלא תתקע עם ה 10 אחוז) :cry:

פורסם

תראה, אני תמיד הצלחתי לפתור בעיות כאלו, יכול להיות כי אני קצת פדנט בקטע.

זאת אומרת, שאני תמיד מחווט מחדש ולעולם לא סומך על חיווט קיים.

אז יוצא שאני מריץ כבל מתח חדש מהמצבר, וכך גם למינוס, וכמובן לרמקולים.

תנסה את זה, ו 90 אחוז שזה יפתור לך הבעיה. (שלא תתקע עם ה 10 אחוז)

אני אנסה את זה בהקדם האפשרי. אולי אם אני כבר פותח את הדאש-בורד, אני אבדוק כבר מה קורה עם כמה כפתורים שלא ממש עובדים לי.

בכל מקרה, עוד שאלה אחת - יש יציאה מסודרת של חוטים מתא הנוסעים של הרכב אל המצבר עצמו? אני מתאר לעצמי שיש כבר חוטים שעוברים למנוע, השאלה היא מאיפה הם יוצאים?

ועוד אחת - עכשיו שאני חושב על זה. איך מחברים בכלל חוט נוסף למצבר? יש שם רק סוגר גדול כזה, שלא נראה לי שאפשר להוסיף לו חוטים..

פורסם

או קיי, לפני כמה חודשים הייתה לי בדיוק את אותה בעייה וגם לי יש פאנל של PIONEER.

התשובה להבהובים היא היא דרישת עוצמה מתח גבוהה יותר מהמצבר בבעוצמות גבוהות, פתרון אחד הוא קניית מגבר כמו שהאחרים אמרו והדבר יקל מהעומס על הפאנל...

פתרון שני ולי הוא עבד עוד לפני קניית מגבר הוא לבדוק מים במצבר, הרבה אנשים מתעלמים מזה ולא בודקים וכך נוצרות בעיות חשמל שבסוף יכולות לגרום לכך שהאוטו אינו מתניע... אז אני מציע לך שתפרק את המצבר תפתח את הפקקים תמלא מים מזוקקקים (אחרי הרתחה אבל קרים), ואז תחבר חזרה ותנסה.

לי אישית דרך זו עזרה ופתרה מייד את בעיית ההבהובים.

פורסם
פתרון שני ולי הוא עבד עוד לפני קניית מגבר הוא לבדוק מים במצבר, הרבה אנשים מתעלמים מזה ולא בודקים וכך נוצרות בעיות חשמל שבסוף יכולות לגרום לכך שהאוטו אינו מתניע... אז אני מציע לך שתפרק את המצבר תפתח את הפקקים תמלא מים מזוקקקים (אחרי הרתחה אבל קרים), ואז תחבר חזרה ותנסה.

המממ... :roll:

עכשיו שאני חושב על זה, האוטו באמת מתקשה להניע. כדאי שאני אבדוק מה מצב המים במצבר. תודה על הטיפ!

• תוכן חדש...