Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה הסיפור עם איזי רוזוב, אבל זה בדיוק הבעיה עם אטלר עד היום.

הוא לא ידע להפריד בין תפקידו כעיתונאי לבין חייו הפרטיים, לא היתה לו שום מחויבת לקורא, וליושר מקצועי.

הוא סוג של נוכל מקסים רב מעללים בעל כשרון כתיבה אדיר והיסטוריה פרטית עשירה שכיף לי לקרוא, זה מספיק להחזיק טור בעיתון מקוון נידח והמעבר לבלוג תפור עליו, זו הפלטפורמה האידאלית בשבילו.

רק חבל שהוא מחרב את הכבוד שנשאר בכל-זאת ליכולת הכתיבה הזו עם אובססיית אהרונוביץ' הפרטית שלו.

פורסם
שאלה

מה הקריטריונים שצריכים הדיוט או הדיוטות על מנת להבחין בין עתונאי מדרכה לבין מקצוען אמיתי ?

אני אישית מעולם לא יחסתי חשיבות למצבור עתונאי או דווחי הכתבות בארץ בנושא רכב .

שאלה טובה, ומהו עיתונאי ככלל? לפי חנוך מרמרי, עורך ה"ארץ" לשעבר, עיתונאי הוא פשוט מי שכותב בעיתון. כך נשמרת חירות המקצוע ופלורליזם. אחרים, ובהם פרופסור אליהוא כ"ץ, ממיסדי הטלויזיה בארץ, סבור שיש צורך בהסמכה פורמאלית.

כיצד להבחין? לא תמיד פשוט, אולי ניתן לבחון לאורך זמן-תרומה בתחום.

פורסם

קראתי הכל עד הסוף ,ולא הבנתי איזה מושבים הוא התקין בgtv :-D (טוב היה עושה אם היה מדלל את הכמות לטובת איכות )

וכן ראובן אתה מוזכר שם שלוש פעמים

פורסם
לא יודע מה הסיפור עם איזי רוזוב, אבל זה בדיוק הבעיה עם אטלר עד היום.

הוא לא ידע להפריד בין תפקידו כעיתונאי לבין חייו הפרטיים, לא היתה לו שום מחויבת לקורא, וליושר מקצועי.

הוא סוג של נוכל מקסים רב מעללים בעל כשרון כתיבה אדיר והיסטוריה פרטית עשירה שכיף לי לקרוא, זה מספיק להחזיק טור בעיתון מקוון נידח והמעבר לבלוג תפור עליו, זו הפלטפורמה האידאלית בשבילו.

רק חבל שהוא מחרב את הכבוד שנשאר בכל-זאת ליכולת הכתיבה הזו עם אובססיית אהרונוביץ' הפרטית שלו.

אני יכול להגיד לך שאני עשיתי בזמנו ובעצם יש לי עד היום מנוי לעיתון ״מקור ראשון״ רק בגלל הטור המדור הנפלא המרתק המעניין והמקצועי של אטלר. המדור שלו שנקרא ״המפתחות בפנים״ ויש לו קהל קוראים גדול מכל גווני הציבור. מי שעוקב אחרי המדור שלו יכול להעיד שהוא איש רכב מקצועי חסר פשרות ואומר את האמת בלי לדפוק חשבון לאיש וטוב שכך. אני חושב שלעיתונאי הרכב בישראל יש המון מה ללמוד ממנו. הוא ללא שום ספק נכס אמיתי בתחום הרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
קראתי הכל עד הסוף ,ולא הבנתי איזה מושבים הוא התקין בgtv :-D (טוב היה עושה אם היה מדלל את הכמות לטובת איכות )

וכן ראובן אתה מוזכר שם שלוש פעמים

מושבים של TT

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

1. לא נראה לי מכובד לבקר אדם ,ללא תגובתו.

2. כמנוי "מקור ראשון " מהגיליון הראשון - אני מכור לכתיבה שלו.

ולמרות כל הדברים והרמיזות על עברו המפוקפק,

אני מעדיף את אדוארד על פני כל שאר הכתבים למיניהם בכל המדיות האפשריות.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

במשך השנים דווקא האומנים הגדולים ביותר נחשבו "ללא מאוזנים" ושנויים במחלוקת.

הטובות שביצרות נכתבו מתוך זעם פנימי ששימש הדלק המניע והכעס שיחרר את עט הסופר.

אני מתיחס בחשדנות רבה לכל כתבת רכב הנכתבת ע"י עיתונאי רכב, ויש מקרים דוגמת התוכנית

המהוללת טופ-גיר שאני מתייחס אליה כבידור טהור ולאו דוקא כתורה מסיני.

אני גם נוהג לחלק את כותבי המלל, לכאלה שמבאים איתם ערך מוסף פרט לעובדות יבשות כותבים כגון

מאיר שליו, אדוורארד אטלר, ואחרים מביאים איתם ידע חיים עשיר והיסטוריה להגיגהם, שמוסיפים נופך

עשיר על העובדות היבשות.

רב גווניות האיש, העדר קונזנסוס עימו, והיכולת הוירטואוזית שלו לשלב עבר הווה ועתיד וליצור

סיפור מדהים גם אם אינו אוביקטיבי לחלוטין או אפילו נאמן לאמת פרטית מאוד, עושה אותו למעניין

ומיוחד, וצריך לזכור שהאיש אינו כותב בשפת אימו אלה בשפה נרכשת שמעלה אפילו יותר את יכולות

ההתבטאות המיוחדת שלו.

לא חייבים להסכים עם דרכו או עם כל מה שהוא כותב, אבל אי אפשר להתעלם מכשרונו הידע שלו

והדרך המיוחדת בה הוא בוחר להביא את הדברים לאור. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא יכול להתוכח לגבי ההיסטוריה שלו , אבל איפה יש בנמצא היום כתבות אשר אינן פרiוה? כמעט כל כתבת רכב נראית כמו פרסומת או מספרת על אותה מזדה טויוטה או איזה העתק אחר שלה.

אפשר לאהוב אותו או לא , אבל הכתבות שלו די מביעות דעה ועניין

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
1. לא נראה לי מכובד לבקר אדם ,ללא תגובתו.

אטלר מוזמן לכתוב כאן את תגובתו, ואגב אטלר מרבה לבקר אחרים, עם או בלי הזכרת שמות מפורשים.

:turn-l:
פורסם

חיזקי תודה שהסברת לי אילו מושבים הוא התקין באלפא :-D ! אם לא הבנת הסוגיה של המושבים חוזרת מספר רב של פעמים בכתיבה , ועוד מספר נושאים חוזרים על עצמם שוב ושוב ,ולכן הכתיבה מעט טרחנית, ומיגעת את הקורא

,מאידך אהבתי את התיאור הדי מדויק של תהליך כיוון מנוע האלפא

פורסם

כאשר קוראים, ולו ברפרוף את מילותיו של אטלר, אי אפשר להישאר אדיש.

הומור תמיד מהווה נשק, ומה לעשות והוא מיטיב לכתוב. כמדומני שלא אחת רבים כותבים ממש בפורום זה, כולל אותי, מילים כדרבנות ולעיתים חמור מזה, על התנהלות כלשהי של משרד התחבורה או רחמא ליצלן על חבר או כותב פה. בסוף, הכל חולף והשכחה היא ברכה.

שיהי סופ"ש רגוע, שליו ומהנה לכולם

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

היום קיבלתי אי מייל שיש רשומה חדשה אצלו בבלוג והוא מציין שביומיים האחרונים היתה התענינות עצומה בבלוג שלו (ביחס לימים רגילים) והוא נותן מחמאות לפורום :)

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
היום קיבלתי אי מייל שיש רשומה חדשה אצלו בבלוג והוא מציין שביומיים האחרונים היתה התענינות עצומה בבלוג שלו (ביחס לימים רגילים) והוא נותן מחמאות לפורום :)

אז תזמין אותו להצטרף לפורום, אין ספק שיהיה לו מה לתרום הן בנושא רכבים ישנים, הן בנושא

נהיגה, בוודאי בנושאי שיפורי רכב, ונשתבח בכתיבה שלו כבונוס נוסף-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...