Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ורכשתי בחו"ל מוצר מחשב שיש לו 3 שנים אחריות בינלאומית.

במקרה ויש תקלה או שי צורך בהחלפת המוצר לגמרי בגלל כשל, מי מטפל בי?

האם היבואן המקומי נותן לי שירות כאילו קניתי אצלו את המוצר?

או כמו שחבר אמר לי - מתנהל מול היצרן בחו"ל ואם היצרן שולח לי מוצר חדש בגלל כשל, המכס גובה מס.

התנהלות מול היצרן נראית לי לא נכונה כי בשביל זה לא צריך אחריות בינלאומית, הרי את המוצר אני יכול לשלוח למקום ממנו קניתי וככה לממש גם אחריות מקומית בחו"ל.

אני שואל כי אני רוצה לרכוש בחו"ל מוצר יקר, ואם במקרה של כשל אני אצטרך לקבל חדש מהיצרן והמכס ישב לי על הראש, זה לא שווה לי את ההזמנה מחו"ל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צריך לעשות הבדל בין יבואן ליצרן.

יבואן זה מי שמייבא את המוצר באופן סדיר לארץ אך זה לא מחייב שהוא היצרן.

יצרן כשמו כן הוא הוא האבא (והאמא) :)

אחריות בינלאומית היא אחריות יצרן, כלומר אתה פונה ליצרן בארץ ומבקש את מימוש האחריות במעבדות מאושרות על ידו.

מניסיון של ידידה שלי, היא הזמינה לפטופ דל מאיביי עלה לה 800 ש"ח יותר זול מהארץ( כולל מיסים)

בשבוע השני נשרף לה המטען, היא יצרה קשר אם מעבדות דל בארץ והם שלחו טכנאי עד לבית כדי להביא לה חדש ללא עלות מצידה ואפילו את המטען הישן הוא השאיר.

יש מקרים בהם יש יבואן בלעדי למוצר מסויים ולכן הוא גם יטפל בך אם כי תצטרך להלחם על זה.

לדוג' אם אתה קונה מצלמת קנון בחו"ל וצריך לממש אחריות אז אתה תלך דווקא לייבואן (קרט) מכיוון שאין לקנון מעבדה רישמית לתיקונים בארץ, תצטרך להתכתב אם קנון העולמית שיאשרו לך ללכת לקרט בלי אישור קרט לא יקבלו.

אם תפרט קצת יותר לגביי המוצר נוכל לעזור יותר

404

פורסם
צריך לעשות הבדל בין יבואן ליצרן.

יבואן זה מי שמייבא את המוצר באופן סדיר לארץ אך זה לא מחייב שהוא היצרן.

יצרן כשמו כן הוא הוא האבא (והאמא) :)

אחריות בינלאומית היא אחריות יצרן, כלומר אתה פונה ליצרן בארץ ומבקש את מימוש האחריות במעבדות מאושרות על ידו.

בוא נעשה סדר ידידי,

ברוב המוצרים היבואן אינו היצרן אלא חברה שקיבלה שכיון מטעם היצרן, לדוגמא ישפאר יבואנית סוני, מאיר יבואנית הונדה וכו׳.

כל עוד אתה יכול לממש את האחריות המקומית היבואן הוא האבא והאמא של המוצר שלך ולא היצרן שאליו לרוב פונים כאשר היבואן מסרב לתת שירות הולם.

במקרה של אחריות בינלאומית היצרן אכן הופך להיות האבא והאמא ובהרבה מקרים תדרש להציג ליבואן המקומי אישור מטעם היצרן לתת שירות למוצר שנרכש מארץ זרה (יבואנים שדוגלים בשירות איכותי יקבלו את המוצר ויבצעו את ההתקשרות מול היצרן בעצמם).

כל עוד יש למוצר אותו אתה רוצה לרכוש אחריות בינלאומית ויבואן מקומי- אין לך מה לחשוש מרכישת המוצר, גם אם היבואן יעשה שרירים היצרן ידאג לפנצ׳ר לו אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנסיון שלי אצל IBM (מחשב נישא) ופדני (שעון ברייטלינג)

אתה יכול לדבר ללמפה.

לא הצלחתי לממש אחריות בינלאומית בישראל.

למזלי "טיילתי" בעולם כך שזו לא היתה בעיה להחזיר את המוצר לארץ הרכישה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...