Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שיש לו מזדה 323 הכל רגיל לא שונה ולא שופץ שום רכיב חשמלי עכשיו יש לו HU פיוניר 8600, קומפוננט דוטק, ורמקולים אחוריים פיוניר 90 RMS עכשיו לקומפוננט יש מגבר שהוא 4 יציאות LANZAR כלשהו שהוא 600 W RMS שהוא נותן 2יציאות לקומפוננט על GAIN נמוך.., ו2 יציאות בנתיים שמורות לסאב החדש ועכשיו לי מגבר פיוניר 400 W RMS שהוא שתי יציאות שהם 400 W RMS בגישור, מה שזאת אומרת שיוצא לי 700 W RMS שידחפו את הסאב החדש, עכשיו הסאב החדש הוא STROKER של CERWIN VEGA למי שמכיר... והוא רשום ש1000 וואט זה המקסימום RMS אבל הוא מגיע גם ל1200 RMS ממונו אני ראיתי במו עיניי...

עכשיו אם אני רוצה לחבר את שתיהם מה אני עושה כדי ששתיהם יהיו בדיוק על אותו עוצמה?

אני חייב סקופ בשביל זה בכדי לבדוק או מה והם אני אצורך לשפץ אלטרנטור או מצבר או כבל..

* עריכה * - עכשיו כדי שיהיה דחיפה זהה של המגברים יהיה לי רק 600 W RMS נכון?

כי כל מגבר צריך להביא אותו הדבר אז היחיד שזהה יכול להיות זה 300 W RMS

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא כדאי לשלב בין שני מגברים שונים שיפעלו על סאב אחד!עדיף לקנות מגבר מונו !הרי מגברים שונים יש להם נתונים שונים !

What is a dual voice coil (DVC) speaker?

A DVC speaker has 2 coils instead of one as in a Single Voice Coil (SVC) speaker. Both coils have the same resistance, and both coils MUST be hooked up to the same channel of the same amp. You cannot run both coils off different channels of the same amp with the same signal, and you must use both coils.

פורסם

אהה הבנתי הם חייבים להיות על אותו מגבר טוב לא משנה אנחנו ננסה להשיג מגבר

יש לך המלצה למגבר להזיז את המפלצת הזאת

היום היא הגיעה באמת היא לא נראית כמו בתמונות שמצאתי באינטרנט באמת יפה...

קרא אותם.

פורסם
לא כדאי לשלב בין שני מגברים שונים שיפעלו על סאב אחד!עדיף לקנות מגבר מונו !הרי מגברים שונים יש להם נתונים שונים !

What is a dual voice coil (DVC) speaker?

A DVC speaker has 2 coils instead of one as in a Single Voice Coil (SVC) speaker. Both coils have the same resistance, and both coils MUST be hooked up to the same channel of the same amp. You cannot run both coils off different channels of the same amp with the same signal, and you must use both coils.

לא כדאי או לא אפשרי (אפשרי מבחינת עבודה, לא מעשי) ? (יש הבדל גדול בינהם)

פורסם

דבר ראשון מדובר פה בהספק כוח גדול, משמע הרבה אמפרים , משמע לא בטוח שהאלטרנטור יעמוד בזה

(מדובר ברכב חדש?)

שיפוץ אלטרנטור הוא הפיתרון היחיד שנותן משמעות כל שהי, לקבל אין "משחק" פה,וגם למצבר,

(אלה אם כן הכוונה להריץ את הסטרוקר כשהאוטו לא מונע...)

לגבי המגבר של ה600 אר אמ אס של לאנזר, האם מדובר בנתוני מעבדה? או הצהרות?

כי לפי העבר הוכח שהנתונים שלהם "קצת" מופרזים אז אם אתה מדבר על הצהרה.. אתה יכול להוריד דאגה מליבך בהקשר לצריכת החשמל.

עכשיו שאלות לא רלוונטיות

מה זאת אומרת ראית 1200 וואט במו עינייך?

איזה מגבר של פיוניר נותן 400 בגישור ? (התעניינות).ץ

לגבי מגבר בשביל להריץ את המפלצת... מה ההתנגדות של הסלילים של המפלצת?

איל , ואם לא נעשה הדבר? (אין הספקה מדוייקת של כוח לכל סליל ?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למען האמת הרבה ממליצים בעד השוואת ההספקים בטענה שאם ההספקים לא יהיו מאוזנים זה יוציא את הסאב מאיזון מבחנת צליל (וכמובן שיש כאלה שטוענים שיקרה נזק, יכול להיות שטענתי בעצמי בעבר אני לא בטוח) אבל עוד לא קראתי או שמעתי הסבר משכנע לכאן ולכאן.

מסיבה זו שאני לא בטוח בוודאות הייתי נוקט בשיטה הבטוחה (איך אומרים - כשיש ספק אין ספק) ומשווה הספקים (זה לא עולה כסף). ניתן לעשות זאת עם מולטימטר (לא לפי מראית עין בGAIN) או לשים ווליום נמוך ברדיו דיסק, להפוך קוטביות של סליל אחד ולהשוות את הסיגנלים ככה שהממברנה לא תזוז (אבל זו דרך פחות מומלצת כי יש בה סכנה כמו שאכתוב בהמשך).

אם בטעות הפכת קוטביות של אחד מהסלילים יכולה להיות בעיה גדולה שכן כל סליל יתנגד אחד לשני, הממברנה לא תזוז, הסלילים יתחממו וישרפו.

כמו כן אם בטעות שני ערוצים נשרפים, או משום מה לא עובדים אז הסאב יתפקד רק עם סליל אחד מה שיגרום לו לצורך בחצי מנפח התיבה שבה הוא נמצא ולסכנה שיגרם לו נזק.

אני לא חושב שיהיה נזק, אבל יכול להיות שזה ישפיע לרעה מבחינת הסאונד.

אחלה דרך לחגוג 5000 הודעות, עם דבר שאני לא בטוח בו ב100% :(:wink:

אני אנסה לקרוא בנושא ולמצוא תשובה וודאית.

פורסם

אייל נשמה אני יודע שמדובר בנזק במיוחד בנזק של הצליל :( אז אני שואל אם אפשר ואם לא תביאו לי דגם של מגבר אחר שיצליח מומלץ מונו משהו בסביבות ה3000 שקל.

ואני לא יודע דגמים של המגברים הלאנזר הוא אפור ולא סדרת VIBE הוא לא כסוף אלא אפור

והפיוניר הוא צבע זהב לא יודע מה הסדרה

קרא אותם.

פורסם

JBL BP1200.1 (לא ה GTO1201.1)גם יעלה לך פחות מ3000 וגם מגבר מצויין.הבעיה שאני לא חושב שאפשרי לקנות אותו בארץ.אז תצטרך לעשות לו יבוא אישי.

HIFONICS BX1500/AUDIOBAHN A1300HCT

כמובן שבמחיר הזה יש המון מגברים טובים תצטרך לחקור את העניין לבד.

פורסם

FSOUND תודה על העזרה נשמה אבל אני צריך את זה תוך שבוע גג ובאמת שאין לא לי ולא לחבר שלי ראש להזמין את זה עכשיו מחו"ל..

אז אם אתה יכול לעזור לי ולהביא לי מקום או דגם או איזה אתר של מגבר שידחוף לי את הסאב הזה אני יודה לך...

קרא אותם.

• תוכן חדש...