Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהמורל לא בדיוק תותחים בסגנון של מוזיקת ראפ וטרנסים זה נכון?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא טראנסים הוא ניגן הכי טוב.. כי בטראנס הטוויטר והסאב שולטים. והטוויטר של מורל הוא טוב מאד.

פורסם

כל כך הרבה שטויות...

אומרים שמורל מייצרים דרייברים שמנגנים יותר ברכות מדרייברים אחרים (הכל יחסי), אבל הדבר לא אומר שאפשר לנגן עליהם רק מוזיקה קלאסית! הם מסוגלים לנגן ראפ, טראנס, הארדקור (טראנס או אפילו מטאל) ויכולים לרדת ל-65 הרץ עם המגבר שלי כשהם מקבלים את מלוא העוצמה שרשום על הנייר שהם יכולים לקבל ובפול ווליום (80% מהווליום ברדיודיסק). אנשים מסויימים יאהבו את איך שההייבריד או הדוטק נשמעים, בלי קשר לסגנון מוזיקה...

אין טעם להתווכח על מה נשמע יותר טוב - כי יש אנשים שלא אוהבים מוזיקה בכלל ולא איכפת להם לשמוע רדיו עם הרמקולים שהגיעו עם האוטו.

THE END

פורסם

לי יש את הדוטק הוא מוגבר בעזרת מגבר של קליפורניה בום שנותם לכול רמקול 90 RMS אין לי שום איטום ושומעים פשוט יפה בלי יותר מדי משחקים שמעתי הרבה סטים ואני פשוט מרוצה ממנו

בכללי אתה יכול לקחת את הסט הכי טוב שיש לרוקפורד או כול רמקול אחר ואם הכיוונים יהיו גרועים אז אתה תשמע חרא...

פורסם

לי באוטו יש את הדוטק אני אישית מזמן הייתי מחליף אותו על הFNQ בגלל המידבאס של הרוקפורד אבל אני אוהב את הטוויטר של מורל כי הוא מתכתי כמו הרוקפורד שני הסטים טובים מאוד אולי המידבאס של הדוטק יותר טוב כי לי יש 5 אינץ ושמעתי רוקפורד 6 וחצי אינץ ויש הבדל בגודל

עכשיו תשמע את שתי הסטים כמו שכולם אומרים אין לי מה להגיד בנוסף

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לך על הרוקפורד מילה שלי אני אומר לך אתה תהיה יותר מרוצה לא משנה איזה מוזיקה אתה אוהב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תראה את בחיים לא תצא מזה פה כול אחד יגיד לך משהו אחר ...

הכי טוב תלך ותשמע את שניים בתנאים הכי דומים שאת יכול להשיג ( התקנות ורכיבים זהים )

רק ככה תוכל לדעת מה את יותר אוהב

זה לא יעזור לך עם תנסה לעזור ממוצא לראות מה כול אחד אוהב ולראות מי אוהב יותר מה

יובל

פורסם
לתוצאות אופטימליות,מגבר 4004 של רוקפורד אינו מומלץ,ה 8004 מתאים יותר ל fnq של רוקפורד

או 500.2 כמו אצלי אודי.... :) זה מעל ומעבר לסט הקומפוננט הזה.

כל יציאה 125 RMS ב 4 אוהם.

פורסם

אני כנראה קונה את הרוקפורד FNQ (לחלק הקדמי של האוטו)

ומאחורה אני ירכיב את הקומפוננטים שיש לי בבית עכשיו של MB QUART 60-RMS

איזה מגבר עדיף שיהיה מחובר ל4 הקומפוננטים האלו

רוקפורד 551X

או

קיקר KX 600.4 ?

אלו מגברים מספיק חזקים בשביל הרמקולים האלה?

בי ותודה לכולם

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תוכן חדש...