Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שצופה בכתבות ביו טיוב של EVO יודע על מה אני מדבר,

הסבאלה החביב מחזיק מזארטי GT ,קונטאש,זונדה,פרארי 550 ברקטה!,ריינג רובר,פרארי 330 GT ,ריינג רובר איווק, טי וי אר גריפיפ,פספסתי משהו?

אני מניח שהוא לא עשה את הונו מלהיות כתב רכב בEVO,האם מישהו יודע מהיכן הממון?,זאת ירושה?

Porsche 944 turbo

פורסם

ממה שאני הבנתי, הוא בעל אחוזה באנגליה שמעבר לבית מאוד מרשים גם מקנה לו חתיכת קרקע בלתי מבוטלת. אני מניח שהוא גובה כסף מאנשים / עסקים שנמצאים ב'שטח' שלו (במרכאות, כי שטח כזה יכול להיות מאוד גדול)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לאחר מעט מחקר בנושא מצאתי כנראה את התשובה,

הנה רמז,הוא עונה לשם סר.הארי מקטליף.

its nice to be royalty..

Porsche 944 turbo

פורסם

מה זאת אומרת מאיפה הכסף לקנות מכוניות פאר ? ברור שמהכסף שהוא מקבל מיצרני הרכב כדי שיכתוב עליהם דברים טובים:lol: (נכתב בהומור אבל אפשר לשאול את רוני מאיפה המיאטה שלו)

פורסם

אני מניח שהוא לא עשה את הונו מלהיות כתב רכב בEVO,האם מישהו יודע מהיכן הממון?,זאת ירושה?

הוא פורט צ'קים בשוק האפור.

כל הסיפור של המגזין הוא רק כיסוי לעסקיו האמיתיים.

וביום יום הוא נוסע בב.מ.וו X6 שחורה ושומע שרית חדד ומושיק עפיה.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הוא לא "כתב" במגזין, הוא הבעלים והמקים של המגזין. את הכסף הוא עשה בתחומים אחרים, כולל היותו בעל שטחים חקלאיים נרחבים באנגליה.

בגיליון 100 של איוו הוא פירסם כתבה בעמוד האחרון שסקרה את ימיו הראשונים של המגזין, כולל סיפור על איך הוא התחבא בחנות ספרים כדי לראות במו עיניו את הקונה הראשון שהשקיע 3 ליש"ט במגזין החדש - מבלי לדעת שהבחור שמציץ עליו בגאווה וחשש בדיוק השקיע 300 אלף ליש"ט באותו מגזין...

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
הוא לא "כתב" במגזין, הוא הבעלים והמקים של המגזין. את הכסף הוא עשה בתחומים אחרים, כולל היותו בעל שטחים חקלאיים נרחבים באנגליה.

בגיליון 100 של איוו הוא פירסם כתבה בעמוד האחרון שסקרה את ימיו הראשונים של המגזין, כולל סיפור על איך הוא התחבא בחנות ספרים כדי לראות במו עיניו את הקונה הראשון שהשקיע 3 ליש"ט במגזין החדש - מבלי לדעת שהבחור שמציץ עליו בגאווה וחשש בדיוק השקיע 300 אלף ליש"ט באותו מגזין...

מעניין,

תודה על האינפורמציה :)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...