Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד מעניין אותי איך מתעלם מהנקודה שרוב בעלי מכוניות הליסינג משלמים המון מיסים?

זה לא שהם מקבלים רכב חינם ואונסים אותו ואז אתה מקבל את החשבון.

מה אם כל האוכלי חינם האמיתיים? חרדים שלא עובדים ומקבלים קצבאות, כל מיני כאלה שחוגגים על ביטוח לאומי וחותמי אבטלה כרוניים?

רוב מי שמקבל רכבי ליסינג משלם עליהם המון כסף ולרוב אין לו ברירה אחרת (ראה אלעד).

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אין יותר הגיוני מכך שכל משתמש בליסינג מינהלי רואה בקבלת הרכב עיסקה כדאית ומשתלמת, אחרת היה דוחה את ההצעה.

נכון שמשלמים המון שקלים כמס על הליסינג, מצד שני ה-הרבה הזה מקובל על הליסינגים והם יודעים בדיוק למה.

זה שיש בארץ אוכלי חינם על חשבון הציבור זו עובדה מוכרת, אבל להעלות את הסיפור הזה בהקשר לליסינג זה פשוט לא לעניין.

עובד שמקבל רכב לצורכי עבודה יומיומית ( רכב תפעולי ) כדי להתרוצץ בין לקוחות וכ'ו, כל הוצאות הרכב מוכרות לצרכי מס ואין חיוב למשתמש ברכב בגין שווי הטבה. רכב תיפעלי הוא רכב עבודה ושכזה העובד אמור בסיום יום העבודה להחנות אותו עד ליום העבודה הבא. במציאות לא מעט עובדים ממשיכים ברשות המעביד להתנייד עם הרכב התפעולי לאחר סיום העבודה לצרכיהם הפרטיים. רכב תיפעולי על פי הגדרה זה רכב עבודה ושכזה המשתמש משוחרר מתשלום מס על שווי ההטבה הנובעת מהשימוש. עובד שזכה לאפשרות לעשות שימוש פרטי ברכב תפעולי לאחר שעות העבודה יודע שעשה עיסקה מצוינת-רכב צמוד עם אפס עלויות.

פורסם
האנשים האלה הם הקטר של התעשיה.

הם אלו שמכניסים מטבע חוץ.

הם מחזיקים על גבם את השכבות החלשות.

אלו גם החברה שעושים מילואים.

הם אלו שמשלמים הרבה מיסים ולא רק מס הכנסה גם מס בריאות וביטוח לאומי.

הם האנשים שבזכותם מדינת ישראל עדיין בעליונות טכנולוגית על השכנים שלה

ועוד מליון דברים אחרים.

אני רק רוצה להזכיר שעליונות טכנולוגית היתה לנו גם כשלרפאל ומקומות אחרים היתה הסעה באוטובוס...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רוב מי שמקבל רכבי ליסינג משלם עליהם המון כסף ולרוב אין לו ברירה אחרת (ראה אלעד).

המודגש הוא טעות. ההיפך הוא הנכון. אלעד הוא היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.

פורסם

בוא נלך מהצד של המדינה.

על כל ליטר בנזין המדינה גובה בלו של כמה ש"ח , אז ככל שתיסע יותר המדינה מקבלת יותר ויכולה לתמוך בכל המסכנים האמיתיים וגם בכל אלה שחיים כעלוקה ומוצצים את המדינה.

כל חודש היא גם גובה כמה ש"ח עבור שווי ההנאה ובד"כ על כלי רכב שאין בהם שווי הנעה.:cry:

ופעם בשלוש שנים בגלל הנסועה של "מונית" מוחלף הרכב האא א ושוב המדינה גובה כמה שקלים.:cry:

אז טוב למדינה.:-D

אם יש מישהו שיודע לעשות חשבון בד"כ , זה המעסיק ואם הוא הגיע למסקנה שכדי להשיג כוח אדם איכותי הוא מוכן לשלם X מה איכפת לו איך הוא משלם זאת ? בש"ח או בזוזים ( בכוח סוס )

והעובד האובד , גם לא אונסים את רובם , והם לוקחים זאת כי זה כדאי להם, ויש כאלה והם לא מעטים כיום , שאמרו למעביד

הלו !! קח ממני את הליסינג , הרם את משכורתי בכמה אלפי ש"ח , שלם עליהם גם את כל הסוציאליות ואני ארכב על אופניים / אסע ברכבי הפרטי למשרדי .

ולגבי רכב תפעולי- אותו אחד שנוסע אלפי ק"מ בחודש , יוצא מהבית ללקוח הראשון וחוזר הביתה מהלקוח האחרון . ככה הוא בונה לו את הסיבוב. פעם בכמה זמן הוא גם מגיע למשרדי / מחסני / מפעל המעביד.

האא בשיטה זו צריך גם המעביד שטח לאיחסון כלי הרכב בשעת הלילה מגודר ומואר ושמור מפני גנבים.

בקיצור הבנת שכל מה שחירטטת פה הוא לא כלכלי בעליל.

פורים שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שצריך להטריד את דוד זה לא הליסינג, זה העובדה שלאנשים כמוני שהיה להם ליסינג נשבר ה#ין מאנשים כמו דוד, נשבר ה#ין מלשלם 50 אחוז מס, נשבר ה..(הבנתם כבר) להחזיק על הגב שלנו את כל המדינה. לקחו את הרגלים הקטנות והשבריריות שלהם ונסעו למקומות שאף אחד לא מסתכל לנו ב"צלחת" ואף אחד לא עושה לי חשבונות בארנק שלי ואף אחד לא אכפת לו כמה בנזין אני שורף ומי משלם את זה.

אתם לא מדמינים איזה בריחת מוחות יש מישראל ולאיזה נזק אדיר בטווח הרחוק זה גורם. אבל תמשיכו לחבוט במעמד ההי טק ותישארו בסוף לבד יחד עם אחמניג'ד.

פעם כולם נסעו באוטובוס וגם עובדי רפאל, היום זה עולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דוד, אתה עדיין מקשקש. נכון שהממוצע נסועה ברכב ליסינג גבוה יותר מהממוצע הרגיל (אם אני זוכר נכון אז בערך 30,000 ק"מ לשנה) אבל עדיין לא מדובר בממוצע של מונית.

בנוסף רוב האנשים שאני מכיר עם רכב חברה מוכנים לשלם את הפרמיה על זה שהם לא צריכים להתעסק עם הרכב בכלל. לא תיקונים, לא ביטוחים לא טסטים לא בתאונות - לא בכלום.

ובכל מקרה מקבלים רכב חלופי.

וגם מחירי המזון שלהם עולים כשהסולר עולה בשקל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מה שצריך להטריד את דוד זה לא הליסינג, זה העובדה שלאנשים כמוני שהיה להם ליסינג נשבר ה#ין מאנשים כמו דוד, נשבר ה#ין מלשלם 50 אחוז מס, נשבר ה..(הבנתם כבר) להחזיק על הגב שלנו את כל המדינה. לקחו את הרגלים הקטנות והשבריריות שלהם ונסעו למקומות שאף אחד לא מסתכל לנו ב"צלחת" ואף אחד לא עושה לי חשבונות בארנק שלי ואף אחד לא אכפת לו כמה בנזין אני שורף ומי משלם את זה.

אתם לא מדמינים איזה בריחת מוחות יש מישראל ולאיזה נזק אדיר בטווח הרחוק זה גורם. אבל תמשיכו לחבוט במעמד ההי טק ותישארו בסוף לבד יחד עם אחמניג'ד.

פעם כולם נסעו באוטובוס וגם עובדי רפאל, היום זה עולם.

אז מה אכפת לך בעצם? למה אתה עוד כותב פה? ועוד בנושאים כאלה?

השארת אותנו לבד לשמור לך על המדינה? אני הייתי לוקח לך את הדרכון.

ואם אתה חושב שלא מסתכלים לך במקום אחר לתוך הצלחת אתה מאוד טועה, אלא שזה פשוט נעשה ברמה גבוהה יותר, משום שיש שם (בד"כ) יותר אנשים. אגב, ברוב המדינות מדיניות המסים צודקת יותר, ואולי גם חלוקת ה"איפה הכסף?". אבל כאמור, תתכבד ותחזיר את הדרכון, אם כבר נטשת ואתה משאיר אותנו פה "לבד עם אחמדיניג'ד", כלשונך. את זה אני מניח שלא תעשה, נכון?

צביעות לא חסרה פה.

פורסם

bar72

למה ההתקפה על כל אלה שנטשו.

חלקם עשו את זה בדיוק מהמקום בו ממשלות ישראל שמות זין על האזרחים בייחוד אלה שתורמים ,ונותנים לאלה שלא תורמים.

אז יש כאלה שסף הסבל שלהם קטן יותר מאשר של אחרים ויוצאים לרעות ( לראות ) בשדות זרים.

למרות שאני מיצר על כל אחד שעוזב אני יכול להבין גם את מניעיהם.

מבחינתי עדיף ציוני בגולה (אולי עוד יום אחד יחזרו ) ,מאשר מוצצים בארץ.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

שיישארו ויעזרו לשנות.

אם התייאשו ונסעו למקום בו הכל קל יותר ורגוע יותר - אדרבה, שיהנו, אבל שלא יזכו לזכות לחזור כשיהיה להם פתאום רע.

לי יש אזרחות זרה, אפילו גרתי שם תקופה. אני והשותף שלי יכולים לפתוח מחר בחו"ל משרד דומה למה שיש לנו היום, ולהרוויח יותר. אבל אם כל מי שיכול לעשות ולשנות יירד מהארץ כי פה קשה מידי, אז מי יישאר? הנחשלים והנכשלים? ועוד להתנשא ולהתגאות בזה ששם טוב לו יותר? שיישאר שם. נראה אותו, למשל, מטייל בבריסל ומדבר עברית. יש שם כמה רובעים שהלינץ' בחיפה ייראה משחק ילדים ליד זה.

פורסם

אייל

אין מה לעשות יש חזקים ויש חזקים יותר.

ומסכים אני איתך שהיה עדיף שכולם יישארו ויעזרו לעשות פה הפיכה דמוקרטית ( אוקסימורון ).

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סולל הדרך זה בשבילך. אני מכיר רבים שמוגדרים כתורמים רבות למדינה, אממה ברובם מונעים מסוג מקצוענות , נחישות ואיכפתיות ולא מתבטאים כמוך , בטח לא חשים משוטים בכך שהם תורמים ואחרים מתפקדים כעלוקות על קופת המדינה. אוסיף שלא שמעתי מהם מעולם סוג של התבטאות אומללה ושגויה כמו שלך שמגדיר את עצמו וחבריו לעבודה כמחזיקי המדינה על הגב. הכרתי הרבה ארגונים שעובדיהם שתרמו ותורמים המון למדינה, מה שמייחד אותם מסתם פטפטנים זה שהם ממוקדי מטרה, לא מדברים אלא עושים לא מעט גם עבורך המתלונן. בענין הירידה מהארץ, מציע לך כאחד שראה משהו בחיו , לפני שאתה זורק מילים לשמים כמו "שם לא מסתכלים לצלחת" לך ותבדוק אם אתה בכלל מסוגל להסתגל ולא רק למזג האויר. תזכור שסיכוייך לעשות סיבוב פרסה עם עינים מושפלות הוא רחוק מלשאוף לאפס.

• תוכן חדש...