Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות פיאט פונטו ספייס 2005 dynamic אוט' עם 100,000ק"מ.

הבנתי שעל פי הוראות היצרן, יש כמה רכיבים שצריך להחליף לאחר 120,000ק"מ.

רציתי לדעת מה העלות (הסבירה) להחלפת הרכיבים (כי כנראה שאני אגיע לזה בסוף השנה).

על הוראות היצרן, הרכיבים הם:

1. רצועת ההינע של האביזרים (מה ההבדל בין רצועה זו לרצועת התזמון?)

2. רצועת התזמון (Timing)

3. מסנן האוויר

4. מצתים

5. החלפת שמן מנוע ומסנן שמן

6. החלפת נוזל בלמים

7. החלפת מסנן אבקנים

תודה.

פורסם

רצועת תיזמון מסובבת את גל/י הזנזים, שאחראים לפתיחת/סגירת שסתומים.

רצועת אביזרים מסובבת את מדחס המזגן, אלטרנטור, לפעמים גם משאבת מיים, משאבת הגה כוח (לא בפונטו), כלומר אביזרים נלווים למנוע ומכאן שמה.

מסנן אבקנים זה פילטר אוויר לתא נוסעים או בשמו האחר-פילטר אוויר למזגן.

נ.ב. - האם בטיפול זה לא אמורים להחליף גם נוזל קירור?

פורסם

עשיתי טיפול דומה לפני כחודש לספייס 2006 שאחותי קנתה 1250 16V דינמיק גיר רציף

טיפול מלא(יישור קו) כולל את החלפת שמן מנוע,מסנן שמן,פילטר מנוע,מצתים,החלפת נוזל קירור, שמן גיר,טיימינג,משאבת מים,רצועת אביזרים,מסנן מזגן וכו יעלה קרוב ל3000 שקל כולל מע"מ ועבודה

במיקרה שלי זה כלל גם החלפת בלמים קדמיים קומפלט ותושבת גירוהמחיר הגיעה ל4K.

תיתחדש ובהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה ממחירים למורשה או מוסך רגיל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמשון יהוד. היתה הרבה עבודה . למרות שהרכב היה רק עם 38K וממש חדש ולמרות שיהיה מטופל רק במורשה (לא אציין שם בכוונה) הוא לא טופל ביכלל עם חלקים תואמים(פלאגים לא תואמים ולא סגורים!!!, פילטר מנוע קטן מהדרוש- כניסה חופשית של אוויר לא מסונן וכנ"ל לפילטר מזגן)

עשו לי חידוש לכל (פלאשינג+ החלפה לסינטטי מלא 5W40 )וכיום אני שקט שהרכב מתוקתק

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...