Jump to content

Kolo123

  • הודעות

    54
  • כאן מאז:

הנקודות של Kolo123

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום, יש לי פיאט פונטו ספייס 2006 דגם dynamic עם גיר רציף. לאחרונה אני מקבל אזהרה במסך של Engine Failure ונורה בצורה של ברז עם טיפה בצבע כתום נדלקת (ונשארת דלוקה) לפעמים הנורה נכבית ואז אחרי כמה זמן היא נדלקת שוב. האם זו תופעה חריגה, או שיש בעיה מוכרת עם הנורה הזו? בנוסף, קרה כמה פעמים שהמנוע נכבה לי ועל המסך היה כתוב משהו כמו Minimum oil pressure והייתה נדלקת נורה בצורה של כלי עם טיפת שמן מטפטפת בצבע אדום. לאחר התנעה מחדש הנסיעה המשיכה כרגיל. בדקתי שמן ולא נראה שחסר. יודעים מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
  2. יש למישהו כיוון נוסף? והמלצה למקום מתאים באיזור נתניה? תודה.
  3. אהלן, לאחרונה כשאני שם את המזגן על הקור הוא מתחיל להשמיע קליקים כאלה ככל שאני מעלה את עוצמת המאוורר הקליקים נשמעים חזק יותר ומהירים יותר. עוד מידע שאני לא יודע אם הוא קשור, אבל לפני כ-2-3 חודשיים התברר שיש לי דליפה ממעבה המזגן, אבל במקום להחליף את המעבדה (לפי המוסכניק זה אמור לעלות משהו כמו 2000 ש"ח) מילאתי מחדש את הגז בתקווה שזה יחזיק לי את הקיץ (עלה משהו כמו 200 ש"ח). 1.יש לכם מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? 2. אם זה דורש מוסך יש לכם המלצה למוסך באיזור נתניה? תודה.
  4. אשמח לקבל תשובות לשאר השאלות (המצלצות על מוסכים, הערכת עלות טיפול). תודה.
  5. תודה על ההפניה. אשמח לתשובות גם על שאר השאלות.
  6. שלום, יש לי פיאט פונטו ספייס 2006 אוט' (דגם dynamic 16v). כמה שאלות: 1. מה אמורים לעשות בטיפול 80,000 ק"מ? 2. מה עלות טיפול זה? 3. איזה שמן מנוע מומלץ לדגם רכב זה, והאם שווה לקנות לבד או שהמחירים בחנויות דומים למחירים במוסך? 3. זכור לי שפעם נתנו פה קישור עם הסברים (ונראה לי גם סרטונים) לאיך להחליף כמעט כל חלק ברכב, אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יכול אולי לתת קישור לזה? 4. כמו כן, הייתי רוצה לקבל המלצה למוסך באיזור המרכז שכדאי לבצע בו את הטיפול. לגבי מוסך שמשון, אני מכיר אבל הם קצת יקרים לי. אשמח לקבל המלצות עבור מוסך מורשה וגם לא מורשה. אגב, מה לגבי מוסך ליליאן? שמעתי דעות לפה ולפה. תודה מראש על העזרה.
  7. מעלה את המודעה
  8. שלום, יש לי פונטו ספייס 2006 dynamic אוט'. שברו לי את המראה הימנית (המראה עצמה תקינה וגם אפשר לכוונן אותה חשמלית, אבל כל מכלול המראה "נופל" ולא מקובע כפי שצריך להיות). כמו כן אני צריך להחליף נורה בפנס הקדמי ימני. 1. כמה אמור לעלות כדי לסדר את מכלול המראה ולהחליף את הפנס? מישהו יכול להמליץ על מקום באיזור רחובות? 2. האם אלה דברים שאפשר לעשות באופן עצמאי בצורה פשוט יחסית? תודה.
  9. בבדיקת רכב לפני קנייה במכון בדיקה, האם נהוג לשלם על הבדיקה לפני או אחרי ביצוע הבדיקה? תודה.
  10. מה זאת אומרת? ואם הוא ידווח למשרד התחבורה, ישללו לי את רישיון הרכב או משהו כזה?
  11. אהלן, כמה אמור במוסך לעלות פירוק לצורך בדיקת הרפידות והבלמים? בהנחה שאני רק רוצה לבדוק ולא בהכרח להחליף (גם אם המצב שלהם לא משהו). תודה.
  12. מקפיץ
  13. היית משלם גם 30 אלף ש"ח (מחירון יד 2) עבור רכב כזה במצב שמור? אגב איך יכול להיות שיש כזה פער בין 2 המחירונים?
  14. מה אתם אומרים על מוסך מרכזי פיאט בראשון לציון? האם זהו מוסך אמין? תודה.
  15. האם בבדיקת רכב לפני קניה במכון בדיקה הם בודקים את הגיר של הרכב?
×
×
  • תוכן חדש...