Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו ברח לניידת במפגש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוטרים אואהבים מתנדבים? ???

what the fuck , שוטרים שונראים מתנדבים בגלל שהם עושים עבודה כמו שלהם

ולא מקבלים על כך כסף ולכן יש איום על פיטורים של שוטרים .

ככל הנראה אף פעם לא התנדבת... שוטרים אולי "מיסתלבטים" על מיתנדבים אבל רובם מעריכים אותם!

אני אישית יודע ששוטרים מסתלבטים וצוחקים על מתנדבים ברמה כזו שיש מתנדבים שבורחים מההתנדבות הזו.

אי אפשר להתידד עם שוטרים ,הם מצידם שלא יהיה את המפגש הזה כי הוא סתם מעיק עליהם אז למה נראה לך שהם יאהבו את ה"דברים המענינים שיש שם"?

תתנהגו כמו בהמות והיחס יהיה בהתאם!

את השוטר ממש לא מעניין איך קוראים לך, ומאיפה אתה, אבל כשהוא יקיר אותך, הוא "יקשר" אליך, סביר להניח שהוא לא "יציק" לך "בקטנות" (אם תתחיל לעשות "צלחות" עם האוטו, אל תצפה ליחס מועדף!)...

בקיצור, זו עצה, תעשה מה שאתה רוצה (מדינה חופשית, זכות הבחירה)...

זו העצה שלי, וזה מה שאני הייתי עושה כיום... לפני 10-15 שנה הייתי גם מגיב כמוך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע גילי לא ניסיתי שתתעצבן ולכל אחד מותר להציע את ההצעות שלי כמו שלכל אחד

מותר לחלוק על השני.

לדעתי זה לא ילך כי גם אני כשעוצרת אותי ניידת ואפילו אם סתם אני במצב שקרוב

לשוטרים(קרו מקרים בבנין שלי) אז אני מכבד אותם כמו שאמרת מקודם (שתייה ואוכל).

שוטרים הם אמנם גם בני אדם אבל אין מה לעשות מספיק שאחד יעשה שטות ויעשה קצת רעש חזק עם האגזוז שלו אז זהו הכל הלך וכל הרושם שתעשה עליהם לא יהיה שווה כלום.

ברוך שרק מביע את דעתו בנושא

וחושב שמה שהקאמרו עשה גם שטות .

פורסם
הנושא הזה "חם" מאד בכל המרחב,ואם להאמין לקצין בכיר במרחב(במקרה גיסי)ברגע שה"גבר" הזה יתפס,הוא יוענש במלוא חומרת הדין,כי זו כבר עבירה פלילית לכל דבר,והיא לא שונה מפריצה,לדוגמא.בסיכומו של עיניין הוא ייתפס,וחבל על העונש הכבד שהוא יחטוף,תיק פלילי שילווה אותו כל חייו,והכל בשל עבירת תנועה.ולשאר משתתפי המפגש-אל תכרתו את הענף שאתם יושבים עליו,תרחיקו את כל הגורמים השליליים מהמפגשים,אחרת המשטרה תחזור לפעול נגדכם-ובמלוא העוצמה!

הבעיה היא שלא המשטרה אחראית על העונשים אם כי הפרקליטות.

ואילו זו מצידה עושה הכל ע"מ לגרום לעבריין לחזור לרחוב מהר, לא לשלם ביוקר (או לא לשלם בכלל) על מעשיו וזאת ע"מ שיוכלו לחזור ולפשוע בשנית.

המערכת המשפטית בארץ היא ביזיון.

היא תומכת ועוזרת לעבריינים ועושה הכל ע"מ להקל עליהם.

בגלל זה פורצים כל הזמן, בגלל זה אתם לא יכולים להחנות את האוטו בשקט בלילה.

בגל לזה החברה שלנו מפחדת להסתובב לבד ברחוב.

בגלל זה המדינה נראית איך שהיא נראית, כי משום מהאנשים מבצעים פשעים ויוצאים מזה בקלות.

ולא המשטרה אשמה, כי המשטרה תופסת את העבריינים, תמיד, במוקדם או במאוחר.

אם מישהו יצא הפעם אז פעם הבא הוא ייתפס.

רק מה - לא יעשו לו כלום. (ישלחו אותו למעצר בית שיוכל לפרוץ לשכנים שלו).

ותחשבו על זה.

פורסם
הנושא הזה "חם" מאד בכל המרחב,ואם להאמין לקצין בכיר במרחב(במקרה גיסי)ברגע שה"גבר" הזה יתפס,הוא יוענש במלוא חומרת הדין,כי זו כבר עבירה פלילית לכל דבר,והיא לא שונה מפריצה,לדוגמא.בסיכומו של עיניין הוא ייתפס,וחבל על העונש הכבד שהוא יחטוף,תיק פלילי שילווה אותו כל חייו,והכל בשל עבירת תנועה.ולשאר משתתפי המפגש-אל תכרתו את הענף שאתם יושבים עליו,תרחיקו את כל הגורמים השליליים מהמפגשים,אחרת המשטרה תחזור לפעול נגדכם-ובמלוא העוצמה!

הבעיה היא שלא המשטרה אחראית על העונשים אם כי הפרקליטות.

ואילו זו מצידה עושה הכל ע"מ לגרום לעבריין לחזור לרחוב מהר, לא לשלם ביוקר (או לא לשלם בכלל) על מעשיו וזאת ע"מ שיוכלו לחזור ולפשוע בשנית.

המערכת המשפטית בארץ היא ביזיון.

היא תומכת ועוזרת לעבריינים ועושה הכל ע"מ להקל עליהם.

בגלל זה פורצים כל הזמן, בגלל זה אתם לא יכולים להחנות את האוטו בשקט בלילה.

בגל לזה החברה שלנו מפחדת להסתובב לבד ברחוב.

בגלל זה המדינה נראית איך שהיא נראית, כי משום מהאנשים מבצעים פשעים ויוצאים מזה בקלות.

ולא המשטרה אשמה, כי המשטרה תופסת את העבריינים, תמיד, במוקדם או במאוחר.

אם מישהו יצא הפעם אז פעם הבא הוא ייתפס.

רק מה - לא יעשו לו כלום. (ישלחו אותו למעצר בית שיוכל לפרוץ לשכנים שלו).

ותחשבו על זה.

חחחח

אני רשמתי את מה שאתה רשמת כאן רק שאתה היית "עדין"...

ואני, איך לומר את זה ממש לא... וזה הוביל למחיקה של ההודעה.

לא נורא, זה עדיין לא ישנה את העובדה שאנחנו חיים במדינה שמעודדת נוכלים (והדג מסריח מהראש), לא היה ראש ממשלה ב 8 שנים האחרונות שלא הואשם בעברה פלילית (לא משנה אם בסוף הוא יצא "נקי", מישהו דאג כבר לטייח את זה)!

וככה גם כל שאר ההירכיה מיתחת.

הבעיה היא לא בראשות המבצעת (מישטרה, וזרועות הצבא) אלא בראשות המחוקקת, שציבור המושחתים מרפה את ידייה מיום ליום (אולי מהסיבה שיום יגיע וגם הם יפלו לידייה :wink: ).

בכל אופן, לא לכאוס על השוטרים, הם לרוב אנשים טובים (ואחרי הכל הם בני אדם ויכול להיות שתפסת אותו ביום רע) וכמוך רוצים לבצע את עבודתם טוב.

שים לב שפעם היו מרוצים חוקיים בארץ עד שבוטלו, וכיום למרות כל המרוצים הלא חוקיים מישהו מיתעורר ומתחיל לדחוף את זה...

ככה גם היה עם אגזוזים, בהתחלה היה אסור, ואז היתחילה מודעות והרשו לאגזוזים מסויימים לעבור "תקינה"...

אולי (בעזרת השם ועוד כמה שמות) גם שיפורים ושינויי מיבנה יהיו חוקיים, מי יודע...

זה כמו פניה שמאלה ליד איפה שההורים שלי גרים (צומת ישי מכיוון צומת אלונים לצומת המוביל) פעם היה שם נתיב פניה אחד, ובמשך שנים היה פקק בפניה שמאלה, וכמובן שהיו את ה"חותכים". וכמובן שהיתה מישטרה 2 מטר אחרי...

אחרי שנים של פקקים ודוחות, מישחקי חתול/עכבר מישהו קם והרים את המטבע שהיתה מונחת מיתחת לפנס והוסיפו עוד נתיב לפניה...

כמו שאומרים, היתעורר צורך...

ממש כמו עם המהירות המירבית (שמדברים על זה שיעלו אותה ל 110 בכבישים ראשיים)

אלא שבכל מילחמה יש ניפעים...

מי ש"חטף" דו"ח, או הורדה מהכביש הוא חלק מהמילחמה בהכרה בצורך הזה שניקרא "תרבות מוטורית"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...