Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו ברח לניידת במפגש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפגש האחרון הקמארו זרק תחת בסיבוב וניידת הייתה מאחוריו

היא עצרה אותו וכולם התנפלו לכיוון הנהג יצא החוצה וסובב את המספר רישוי שלו .

נכנס לאוטו ואמר לשוטר שהוא עומד בצד ודפק רייס של החיים וברח .

כולם היו המומים ומרוצים .

למישהו יש תמונות ? השערות לגבי מה שהולך לקרות לאותו הנהג? (כמה קאמרו לבנות יש כבר בארץ?)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמון שאמרתי בפורום אחר גועל נפש של התנהגות בעיקר ההתלהבות מ"הגבר" עם הקאמרו שהוא באצם חתיכת אידיוט ומקווה שישלם על המעשה שלו....

כי באמת שצריך להיות אידיוט רציני בישביל לעשות מה שהוא עשה (בתנאי שהרכב שלו )

ומי שחושב שהוא "גבר" אז צר לי לאכזב אותו שהוא ממש לא

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

הנושא הזה "חם" מאד בכל המרחב,ואם להאמין לקצין בכיר במרחב(במקרה גיסי)ברגע שה"גבר" הזה יתפס,הוא יוענש במלוא חומרת הדין,כי זו כבר עבירה פלילית לכל דבר,והיא לא שונה מפריצה,לדוגמא.בסיכומו של עיניין הוא ייתפס,וחבל על העונש הכבד שהוא יחטוף,תיק פלילי שילווה אותו כל חייו,והכל בשל עבירת תנועה.ולשאר משתתפי המפגש-אל תכרתו את הענף שאתם יושבים עליו,תרחיקו את כל הגורמים השליליים מהמפגשים,אחרת המשטרה תחזור לפעול נגדכם-ובמלוא העוצמה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נכון,רק חבל שאחד שסרח מכתים את כל העדה!בתקופה האחרונה היה"שקט"המשמטרה,וחבל שאירוע כזה מטופש יפגע בהנאתם של רבים!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הם באים לחפש בקטנות את האנשים במפגשים והם מקבלים יחס רע כמו שהם נותנים.

יצירתי הבחור הזה :lol:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תאמינו לי כל המפגרים האלו עם האמרקאיות צריך לתפוס את כולם................ ו.............

חוליגנים פשוט חולגנים :lol::lol::lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קודם כל פרחי ידידי, המקרה הזה רחוק מלהיות "אחד שסרח", אם היית מגיע למפגשים בר"ג היית רואה איזה גן חיות הולך שם. ממש שמיים וארץ ממועדון החמש (אחרי החמש אני מבקר בר"ג)

את מקרה הבריחה הזה ראיתי בדיוק כשהגעתי למפגש...זה היה מרשים לצפות בזה (סה"כ הבחור נתן ביצוע יפה והצגה טובה), עדיין זה לא משנה את העובדה שהוא אידיוט (ולאו דווקא בגלל שהוא ברח אתמול, אלא דווקא בגלל שהוא בדרך קבע משתולל במפגשים...)

אישית אני כבר מזמן התייאשתי מכל הבהמות שמגיעות למפגש הזה, מבחינתי זה רק עניין של זמן עד שיהיה שם פיצוץ - מישהו ידרס או שתהיה איזו תאונה קשה...ואז זה ברור כבר מה יהיה גורל המפגש הזה. אני אישית כבר הייתי מאוד קרוב ללהידרס שם... :x

לגבי גורל הבחור הזה, אין שום ספק שהוא יתפס מיכוון ש:

1) המכונית שלו היא ייחודית בנופי הארץ ויהיה קל יחסית לאתרו

2) כל כחול יכול להיכנס לאחד הפורומים המוטוריים ולקרוא על "הבחור עם הקמארו הלבנה"

3) לא יהיה קשה למצוא תמונות של המכונית באחד מעשרות (או מאות) האלבומים שמפרסמים מבקרי המפגשים (ועם טיפה יותר מאמץ גם תמונות עם המספר חשוף)

השאלה שלי היא אם וכאשר הוא יתפס, על אילו סעיפים הוא יואשם ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אם אני לא טועה השוטר לא יכול להגיד שזה הוא על סמך זה שהוא זכר שזאת קמארו לבנה..

כאילו מה , השוטר בקושי הספיק לקלוט את הרכב וזה בדוק... הוא לא יכול לתפוס כל קמארו לבנה ולהאשים אותה בזה , למרות שהיא נדירה.. על סמך זיכרון לא מאמין שיהיה משהו..

יוצא לריס?

פורסם
אם אני לא טועה השוטר לא יכול להגיד שזה הוא על סמך זה שהוא זכר שזאת קמארו לבנה..

כאילו מה , השוטר בקושי הספיק לקלוט את הרכב וזה בדוק... הוא לא יכול לתפוס כל קמארו לבנה ולהאשים אותה בזה , למרות שהיא נדירה.. על סמך זיכרון לא מאמין שיהיה משהו..

השוטרים יכולים לבוא ולהציק מהיום עד מחר לכל קאמרו לבנה במפגשים, אבל להאשים אותו בבריחה הם ממש לא יכולים, אין להם יכולת להוכיח שזה הוא כי אין להם מספר רכב.

אם היה להם מספר רכב הם היו מגיעים אליו עוד לפני המפגש הבא...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תאמין לי שהשוטר לא זוכר את הפרצוף של הנהג בגלל הבלגאן שהאנשים מסביב עשו , אני מניח שזה הסיח את דעתו של השוטר , ברגע שהוא צפצף לקמארו , מאות אנשים התחילו להקיף אותם.... ככה שאני ממש לא מאמין שהוא זוכר את פרצוף הנהג... :lol:

יוצא לריס?

פורסם
תאמין לי שהשוטר לא זוכר את הפרצוף של הנהג בגלל הבלגאן שהאנשים מסביב עשו , אני מניח שזה הסיח את דעתו של השוטר , ברגע שהוא צפצף לקמארו , מאות אנשים התחילו להקיף אותם.... ככה שאני ממש לא מאמין שהוא זוכר את פרצוף הנהג... :lol:

גם אם הוא לא זוכר, בפעם הבאה שהוא יראה אותו במפגש עם הקמארו הוא יזכר טוב מאוד בפנים שלו

פורסם

שאלה לא הכי קשורה...

יש טעם לבוא פעם אחת למפגש הזה ?

יש דברים נחמדים חוץ מפיגור של אנשים ?

אם זה היה קרוב אז הייתי בא לראות ממזמן הבעיה שאני גר ליד חדרה זה אומר שעה שעה וחצי נסיעה...

יש טעם לבוא ?

פורסם

טכלס בטח ששווה לבוא כי ה"מתפרעים" האלה הם קומץ קטן מהרבה אנשים בעלי ידע ומכוניות מדהימות שיש שם... , רק חבל שהקומץ הזה עושה כלכך הרבה רעש , בלגן ומוציא לנו (חובבי המוטיריקה והספורט המוטורי ) שם רע וחבל מאוד...

מקווה שאנשים ילמדו לקח לפני שיקרה משהו רע... :roll:

יוצא לריס?

• תוכן חדש...