Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו ברח לניידת במפגש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה לא הכי קשורה...

יש טעם לבוא פעם אחת למפגש הזה ?

יש דברים נחמדים חוץ מפיגור של אנשים ?

אם זה היה קרוב אז הייתי בא לראות ממזמן הבעיה שאני גר ליד חדרה זה אומר שעה שעה וחצי נסיעה...

יש טעם לבוא ?

לא יודע איפה אתה גר "ליד חדרה" אבל אני מפרדס חנה - כרכור ולוקח לי 4\3 שעה להגיע.

:?:idea:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבנימינה שזה 5 דקות ממך...

הקטע שביום לא טוב של םקקים אני לא יודע איך אתה מגיע ב 45 דקות...

בכול מקרה יש למישהו קצת תמונות אפילו של מזמן לראות במה מסובר פחות או יותר...

ואם אפשר קצת פרטים על מתי ואיך להגיע...

פורסם

אני לא מגיע הרבה, אבל בפעמים שהגעתי לקח 45 דקות.

גלריות עם תמונות יש בשפע.

זאת גלריה שלי ויש בה זוג אלבומים של ר"ג

זאת גלריה של אחד מהפורום הזה

בעיקרון יש מפגש כל שישי בסביבות ארבע - ארבע וחצי אח"הצ.

שיט מה אני עושה בשעה כזו פה? :screwy:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

עצה קטנה לשפויים שביניכם - נצלו את המקרה לעשות קצת יחסי ציבור חיוביים לעצמכם. בפעם הבאה שמגיעים שוטרים, תגשו אליהם, ספרו להם שאתם מזועזעים מהמקרה, שאתם לא מכירים את הבנאדם ומתנערים מהתנהגות כזו, שאתם חושבים שזו התנהגות ממש מסוכנת וכו' וכו'... תפתיעו אותם. זה ישתלם.

קצת פוליטיקה, חבר'ה, לא להתבייש ! :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בואי נניח את הפוליטיקלי קורקט רגע בצד - זה קטע מטורף. על אדרנלין, שמעתם פעם? בגלל זה רובנו כאן. השילוב של אדרנלין ותקינות פוליטית הוא לא מוצלח במיוחד.

אז אולי לצהובונים היומיים צריך לומר שאנחנו מזועזעים, אבל לעצמנו - ובכן, אני חושב שברבים כאן יש שד קטן שפשוט מאושר לנוכח כזה גילוי אנרכיה ומתן אצבע משולשת לאוייבנו.

:twisted:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עצה קטנה לשפויים שביניכם - נצלו את המקרה לעשות קצת יחסי ציבור חיוביים לעצמכם. בפעם הבאה שמגיעים שוטרים, תגשו אליהם, ספרו להם שאתם מזועזעים מהמקרה, שאתם לא מכירים את הבנאדם ומתנערים מהתנהגות כזו, שאתם חושבים שזו התנהגות ממש מסוכנת וכו' וכו'... תפתיעו אותם. זה ישתלם.

קצת פוליטיקה, חבר'ה, לא להתבייש ! :D

אלף ליקוקים לא יעזרו לך כי הם "לא מכירים את אבא שלהם" שהם במשמרת-הם נותנים דוחות גם לחברים שלהם במשטרה-שוטרים אחרים :idea:

את האמת אני חושב שהנהגים במפגש אכלו מהם הרבה מרורים על לא עוול בכפם ועכשיו הם מתחילים לפלוט את זה החוצה בהתמרדות...

אני לא ישכח שביצאה משם איזה פיאט אונו לבנה כזאת מסכנה ישנה שנסעה בשיא הזהירות-השוטר קפץ על הנהג ביצאה-"תפתח לי מכסה מנוע" הנהג אמר לשוטר-"מה אתה עוצר אותי אתה לא רואה שזה גורטאה" -יישר השוטר התקרב אליו וצעק לו אל תדבר אליי ככה בלה בלה בלה התחיל להכנס בו... הם מתכלים להרבה אנשים סתם :!:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לכל מי שהיה שם וראה (במקרה אבל ממש במקרה עמדתי בידיוק לידו שהוא עצר אותו) נכון שצריך לעצור אותו והוא אידיוט והוא מסכן אנשים ואת ההנאה מהמפגש, אבל בחיית ראבעק, אל תגידו שזה לא עשה לכם הרגשה טובה שהשוטרים לא תפסו אותו !

כמה פעמים שוטרים עצרו אתכם ועיכבו אתכם על כלום ? בצעירותי (שנתיים) נתנו לי קנס על זה שהשלט של "נהג חדש" נפל לי (בחיי שהוא נפל לי, אני תמיד הייתי שם אותו)

אז לכל המתחסדים, שלא תגידו שזה לא עשה לכם חמימות קטנה בלב שהם לא הצליחו לתפוס אותו...

איתי (שהולך לקבל הרבה תגובות נאצה, אבל לא אכפת לו!)

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני נדהם כל פעם מחדש, כל יום שישי הגן חיות גודל! זה באמת יגמר רע ביום אחד!

גועל נפש! ואחרכך מצפים לראות כתבות נורמליות על מפגשים מוטוריים בעיתונים.

:roll:

צריך לסגור את החניון ביום שישי בצהריים והכניסה תהיה רק לחברי מועדונים מוכרים. כך המפגשים יהיו יפים ומעניינים! כן כן אני חולם. :?

פורסם
אני נדהם כל פעם מחדש, כל יום שישי הגן חיות גודל! זה באמת יגמר רע ביום אחד!

גועל נפש! ואחרכך מצפים לראות כתבות נורמליות על מפגשים מוטוריים בעיתונים.

:roll:

צריך לסגור את החניון ביום שישי בצהריים והכניסה תהיה רק לחברי מועדונים מוכרים. כך המפגשים יהיו יפים ומעניינים! כן כן אני חולם. :?

ואז נעשה שכונות נפרדות...ונקיף אותן בגדר...ונשכן אותם שם...הם יעבדו בחינם ב....מוסכים(?) וככה עד שהם יהפכו לבני אדם.....

אבל גם אני חולם..

פורסם

תודה באמת לבעל הקאמרו שעכשיו בגללו המשטרה תדאג לחיים ממש לא קלים לכל מי שעוד נשאר ומגיע למפגשים באמת!!! :evil:

**עריכה:הודעת המאה שלי... :lol:**

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

הדבר מזכיר לי שבצעירותי הייתי נוסע באופל קדט 82 מצבע תכלת (למה? כי זה מה שאבא שלי קנה, פעם חשבו שזה יפה). הייתי נוסע בשבילי עפר ובוץ והאוטו היה תמיד מטונף בבוץ (בחלק התחתון לפחות).

לא היתה פעם שעברתי ליד ניידת/ניידת מג"ב ולא עצרו אותי...

פעם נסעתי ליד טבעון, ואיזה שוטר ראה אותי (ככל הנראה הוא היה אי-שם-בדרך-לאן-שהוא) והתחיל לרדוף אחרי, הקטע המצחיק הוא שראיתי אותו מנסה להישתחל בין הרכבים עם סירנה, אז ירדתי טיפה לשוליים וסימנתי לו עם היד לעבור, למרבה הפליאה, הוא עקף אותי ועצר את הניידת...

אני הבנתי שכל "הרעש והצילצולים" היה לכבודי :lol:

עצרתי בצד. להשלמת התמונה, השעה היתה ערב (משהו כמו 22:00 או יותר), ואני, איך להגיד את זה בצורה עדינה, ממש לא נראה ערבי...

כששני השוטרים ניגשו לאוטו, יצא עוד אחד מהאוטו, האחד שניגש אלי החזיק את היד על האקדח שלו ושני האחרים נעמדו לפני האוטו מעמדת "היכון"...

אחרי שהוא התקרב הוא הבין שהוא עשה "פאדיחה". והתחיל לחייך במבוכה, הוצאתי נייירות, סיפרתי לו משהו מצחיק... וזהו, נראה לי שהוא יותר הזיע ממני :lol:

אגב, זו הפגישה הכי "נחמדה" שהיתה לי עם שוטרים בכביש...

בכל אופן, שווה להתיידד עם השוטרים ששם (אני בטוח שיש איזה מישהו שמביא קפה/מיץ קר למיפגשים). לתת להם להסתובב בין האנשים, תזכרו שהם גם בני אדם, ומיתלהבים כמוכם מכל מיני שטויות. הם יראו שטוב שם, ונותנים שלהם אוכל ושתיה ואותו זוג ירצה ללכת לשם במישמרת שלו, וככה אפשר להתידד איתם עוד.

מה הרווחתם? יש שוטר קבוע שאתם מכירים (ומשחדים באוכל), הסיכוי שיבוא לשם מישהו אחר הוא נמוך (הכי הרבה יהיו 2 זוגות), הרווחתם חבר-שוטר (שזה תמיד עוזר)

מה שניקרא "שלח לחמך..."

דבר נוסף, דברו איתם על התנדבות למש"ז, שוטרים תמיד אוהבים מיתנדבים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שוטרים אואהבים מתנדבים? ???

what the fuck , שוטרים שונראים מתנדבים בגלל שהם עושים עבודה כמו שלהם

ולא מקבלים על כך כסף ולכן יש איום על פיטורים של שוטרים .

אני אישית יודע ששוטרים מסתלבטים וצוחקים על מתנדבים ברמה כזו שיש מתנדבים שבורחים מההתנדבות הזו.

אי אפשר להתידד עם שוטרים ,הם מצידם שלא יהיה את המפגש הזה כי הוא סתם מעיק עליהם אז למה נראה לך שהם יאהבו את ה"דברים המענינים שיש שם"?

• תוכן חדש...