Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה הם לא מסכימים הרי הרכב אינו ספורטיבי ובטח לא גניב

אולי זה קשור למקום מגורייך?

מוזר

לפי דעתי נסה אצל מאיר היבואן יש להם חברת ביטוח שהם עובדים איתה בשיתוף כולל התיישבות לתיקון במוסכי החברה

פורסם

היום דיברו איתי מחברת הביטוח והם מוכנים לעשות לי רק צד ג שבכלל לא יקר 1200 שח כולל גרירה ושמשות

לדברהם מחיר החלקים ברכב הנל יקר מאוד

הצעה נוספת קיבלתי רק עם נהג יחיד ב4500 שח מקיף

נראה מחר יחזרו אלי עם תשובות עוד סוכני ביטוח

אני גר בקריות לא ניראה לי שזה קשור

פורסם
מהעובדה שהטרייד אין לא משחררים את הרכב ניתן ללמוד שהם טרם קיבלו את הכסף.

כלומר העסקה לא הושלמה.

אם טרם בוצעה העברת בעלות (כלומר לא נגרם להם נזק של הוספת 2 ידיים) אז אני לא רואה סיב שלא יסכימו לביטול העסקה, אם הם הוגנים.

אם בוצעה העברת בעלות אז צריך לקוות שתימצא החברה שתבטח את הרכב...

ואגב - הסתכלתי עכשיו על המחירון של המכוניות האלו. מסכן מי שקונה אותן מהיבואן.

יגואר X-טייפ שנת 2005 (דגם הספורט, מנוע 3 ליטר) עולה 7000 שקל יותר ממזדה3 שני ליטר מאותו שנתון. אין לי מילים.

אני לא רוצה לבטל את העיסקה כי אני רוצה את האוטו .מי שקונה יגואר חדשה לא מענין אותו כמה יפסיד

אני כקונה יד שניה מרויח את ההפסד של היד ראשונה .מה שהקניה זולה האחזקה יקרה עד כדי לא כדאית לרוכש פרטי

פורסם
היום דיברו איתי מחברת הביטוח והם מוכנים לעשות לי רק צד ג שבכלל לא יקר 1200 שח כולל גרירה ושמשות

לדברהם מחיר החלקים ברכב הנל יקר מאוד

הצעה נוספת קיבלתי רק עם נהג יחיד ב4500 שח מקיף

נראה מחר יחזרו אלי עם תשובות עוד סוכני ביטוח

אני גר בקריות לא ניראה לי שזה קשור

צד ג' לא תלוי בשווי הרכב שלך בכלל. זה אותו דבר לחיפושית וליגואר חדשה.

ו-1200 שקל זה לא ממש זול אם אתה מעל גיל 30 ועם יותר משנה רשיון.

אני מבוטח בפחות מזה עם כיסוי לכל נהג מגיל 21 (ושנה רשיון).

4500 ש"ח מקיף נשמע מחיר לא רע לרכב כזה מיוחד.

ולגבי האחיינית - אם היא מתחת לגיל 21 ו/או עם פחות משנה וותק אז קשה לי להאמין שתימצא חברת ביטוח שתסכים לבטח אותה ביגואר. אם במקרה היא בת 30 ונהגת חדשה אבל כבר יש לה שנה רשיון - אז לא אמורה להיות בעיה, חברות הביטוח בד"כ שואלות על וותק מעל שנה ולא שנתיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...